DarkMoon
Elita
- Poruka
- 18.877
Derpenaldo.Najveci ikada:
![]()
🥰🤗
Majstor fudbala.
Kazu za njega da je igrao fudbal kao da ga sam izmislio ....najbolji definitvno.Majstor fudbala.
Ako uzmemo u obzir i trenersku karijeru,za sada najveca fudbalska licnost ikada.
Samo mu jos nedostaje WC sa Francuzima i osvojio je sve sto se osvojiti moze kao igrac a i kao trener.
Badjo jeste bio dobar ali ne toliko kompletan kao Zidan ....ovaj davao golove i levom i desnom i glavom i driblao i namestao golove,imao vrhunsku odbranu, organizaciju...sve ...i plus kao trener sta je osvojio ....Od igrača koje sam ja gledao bolji od Mesija su bili i Zidan i Roberto Badjo, i Nazario Da Lima Ronaldo(Pravi Ronaldo). Zidan je bio strašan organizator. Ronaldo je imao brzinu. Badjo je možda najkompletniji igrač.
Trenutno su od aktivnih igrača bolji od Mesija Mbape, Neimar, Vinisijus Žunior i Haland
Sto se tice Mesija on ima izvanredan prodor ovako ostalo nista posebno.Jeste dobar fudbaler,nema sta.Najbolji,ali da se poredi sa Peleom i Maradonom nije u redu.Sve su to razlicita vremena igranja fudbala.Za mene je nemerljivo.
To nije fudbalska gradja, pogresio profesiju.Najveci ikada:
![]()
🥰🤗
Гравесен кад је отишао из Реала рекао је да Зидан није човек јер није могао да му узме лопту ни уз фаул. Он даље говори како се дешавало да неколико тренинга за редом Зидан нема ни један погрешан пас или изгубљену лопту.Kazu za njega da je igrao fudbal kao da ga sam izmislio ....najbolji definitvno.
Izjava Gatuza parafraziracu,,kada vidim sta sve može sa loptom zapitam se da li sam ja uopšte fudbaler,,Роналдињо је мој избор. Најатрактивнији фудбалер икада. Одмах после њега Зуба и Марадона па ЗиЗу.
Ima još takvih izjava o Zidanu.Гравесен кад је отишао из Реала рекао је да Зидан није човек јер није могао да му узме лопту ни уз фаул. Он даље говори како се дешавало да неколико тренинга за редом Зидан нема ни један погрешан пас или изгубљену лопту.
Слична је била прича и кад је Бразил играо СП 2002 против Турске у полуфиналу. Хасан Шаш говори како им је тренер рекао да секу нападе Бразила фаулом на центру...."брзо смо схватили да то није могуће, а и кад смо успели судија је давао предност јер је лопта опет завршавала код њих".
Какве је све дуеле трпео Зуба Роналдо...падавичар Нејмар не би могао да игра такав фудбал.
Ниједан играч данас не може да уђе ни у шири избор за најбољег свих времена
Meni je bila uvek fascinantna elegancija sa kojom je igrao,nešto kao Federer u tenisu.Kazu za njega da je igrao fudbal kao da ga sam izmislio ....najbolji definitvno.
Ima i dobar pas kada i kako da posalje loptu da drugi da gol.Sto se tice Mesija on ima izvanredan prodor ovako ostalo nista posebno.
Maradona zvani Bozja rukaРоналдињо је мој избор. Најатрактивнији фудбалер икада. Одмах после њега Зуба и Марадона па ЗиЗу.
Sto se toga tice tu je najbolji Bekam ....znaci ubijao je takvim pasovima ...i jos Roberto Karlos po styrani pa mleli su protivnike..Ima i dobar pas kada i kako da posalje loptu da drugi da gol.
Ima još on još mnogo toga o tome je uopšte glupo raspravljati,u svom zenitu sigurno u top 5 ikada.Ima i dobar pas kada i kako da posalje loptu da drugi da gol.