Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
saznate da decko vara devojku ili obrnuto...
sta treba uraditi u toj situaciji? da li bi ste to rekli toj devojci, ili bi ste se drzali po strani, pa sta bude...
Zajebano kako god da okrenesh, ali evo ovako bih ja uradila. Ukoliko se radi o mojoj najboljoj drugarici ne bi chasila chasa, rekla bih oj, ali pod jednim uslovom...a to je da sam 100% sigurna, tachnije da sam videla svojim ochima, ili da mi je njen dechko (nemoguca misija ali ajde) rekao. Ukoliko sam chula od nekoga, a nisam sigurna, pokushala bih na neki zaobilazni nachin da joj saopshtim.
Ukoliko se radi o osobi sa kojom nisam bliska, jednostavno me ne bi interesovalo, tachnije bilo bi mi jako zao, ali bi se drzala po strani...
Ja smatram da se takve stvari nikada ne govore. Kada bih to videla napravila bi se da nisam nista videla. Ko sam ja da se mesam u neciju vezu ili ne daj boze brak. Izmedju ostalog, takve stvari se obicno zavrsavaju isto, njih dvoje se pomire, a ja ispadnem grbava.
Ja smatram da se takve stvari nikada ne govore. Kada bih to videla napravila bi se da nisam nista videla. Ko sam ja da se mesam u neciju vezu ili ne daj boze brak. Izmedju ostalog, takve stvari se obicno zavrsavaju isto, njih dvoje se pomire, a ja ispadnem grbava.
Ako sam cula ili videla svojim ocima, sigurno bih odreagovala (u slucaju da su u pitanju meni bliski ljudi) ...Ja sam za onu varijantu, da onog ko vara i onog ko je prevaren treba suociti, jer jedino tako bih bila sigurna da sam uradila pravu stvar