mesec u 12 kuci-koliko je to lose?

• Začetnik teme Začetnik teme Vekac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vekac:
sibirska:
Ček, ček...Zar nisi ti Jarac? Onda je u pitanju opozicija, a ne sextil Sunca i Meseca... :? A možda i pitaš za nekog drugog? hahaha bingo! :P

Pitam za nekog drugog....... :oops:

A kako se u horoskopu pokazuje sklonost muskaraca ka paralelnim vezama i kako se to tumaci ?

Sibirska, molim te ako imas vremena pogledaj mi malo natalnu kartu i kazi mi zasto su mi rekli da se cuvam ozenjenih muskaraca......nisam osetila tu sklonost kod sebe ( za sada ) , nisam nikad bila sa zauzetim muskarcem u vezi.....( da li znaci da neke stvari moraju da se odrade ili mogu da se izbegnu ) imam utisak da mi to stoji u horoskopu, ali ako to ne uradim da li to moze dalji tok stvari da izmeni....

06.01.1971, Beograd, 12.15

Vekac:
Vekac:
sibirska:
Ček, ček...Zar nisi ti Jarac? Onda je u pitanju opozicija, a ne sextil Sunca i Meseca... :? A možda i pitaš za nekog drugog? hahaha bingo! :P

A kako se u horoskopu pokazuje sklonost muskaraca ka paralelnim vezama i kako se to tumaci ?

Sibirska, molim te ako imas vremena pogledaj mi malo natalnu kartu i kazi mi zasto su mi rekli da se cuvam ozenjenih muskaraca......nisam osetila tu sklonost kod sebe ( za sada ) , nisam nikad bila sa zauzetim muskarcem u vezi.....( da li znaci da neke stvari moraju da se odrade ili mogu da se izbegnu ) imam utisak da mi to stoji u horoskopu, ali ako to ne uradim da li to moze dalji tok stvari da izmeni....

Znaš kako, jedan jedini program koji je meni pregledan i iz kog me "ne mrzi" da gledam horoskope je WINSTAR koga ja nikako da nađem ponovo(jer mi je prethodni ostao u mom buđavom računaru koji je mrtav!) Tako da mi je stvarno problem...Volim da prokomentarišem nešto što mi je interesantno i već "pred okom"...Nego, s'obzirom da si rođena u mom najomiljenijem znaku, samo par stvari...Gde ti počinje 7. polje, šta imaš u istom, vladalac 7. polja gde se nalazi i u kojim je aspektima(predpostavljam da te brak najviše zanima :?: )...pa ću ti dati kratku analizicu...naravno, kad budem inspirisana :P . Jbg tako funkcionišem... :wink:

HeBePoBaTaH_:
sibirska:
Vekac:
Drustvo,
Kazite mi cula sam da mesec u 12 kuci nije bas najbilji.
Koliko je to tacno ?
Mesec je u raku u 12 kuci
Mesec je u sexstilu sa venerom i suncem, a u squore sa neptunom

Psiha je ugrožena...Preispitaj svoj odnos sa majkom...

Ne mogu da verujem :lol:
"Kulinarstvo" je zakon za ovo. :wink:

Znam i da kuvam! :P hahahaha Grozan si, mrzim te! :D Shala mala, naravno... :wink:

sibirska:
HeBePoBaTaH_:
sibirska:
Vekac:
Drustvo,
Kazite mi cula sam da mesec u 12 kuci nije bas najbilji.
Koliko je to tacno ?
Mesec je u raku u 12 kuci
Mesec je u sexstilu sa venerom i suncem, a u squore sa neptunom

Psiha je ugrožena...Preispitaj svoj odnos sa majkom...

Ne mogu da verujem :lol:
"Kulinarstvo" je zakon za ovo. :wink:

Znam i da kuvam! :P hahahaha Grozan si, mrzim te! :D Shala mala, naravno... :wink:

Veruje m.
Neću vise, ali nikad, da ti teram mušterije. Obećavam 8)

sibirska:
Vekac:
Vekac:
sibirska:

Znaš kako, jedan jedini program koji je meni pregledan i iz kog me "ne mrzi" da gledam horoskope je WINSTAR koga ja nikako da nađem ponovo(jer mi je prethodni ostao u mom buđavom računaru koji je mrtav!) Tako da mi je stvarno problem...Volim da prokomentarišem nešto što mi je interesantno i već "pred okom"...Nego, s'obzirom da si rođena u mom najomiljenijem znaku, samo par stvari...Gde ti počinje 7. polje, šta imaš u istom, vladalac 7. polja gde se nalazi i u kojim je aspektima(predpostavljam da te brak najviše zanima :?: )...pa ću ti dati kratku analizicu...naravno, kad budem inspirisana :P . Jbg tako funkcionišem... :wink:

Nadam se da ti je ovo dovoljno :roll:

Planetary positions
planet sign degree house motion
Sun Capricorn 15°29'18 09 direct
Moon Taurus 14°22'29 01 direct
Mercury Sagittarius 28°02'20 08 retrograde
Venus Scorpio 29°29'16 07 direct
Mars Scorpio 19°31'16 07 direct
Jupiter Scorpio 28°36'08 07 direct
Saturn Taurus 15°48'43 01 retrograde
Uranus Libra 13°29'56 06 direct
Neptune Sagittarius 02°09'33 07 direct