Mesareva ljubav

ma obe su mi opcije nekako radikalne masteru...nisu u proporciji sa zlochinom...ali nekako i nemam mira dok neshto ne preuzmem. Kako da mi je neko pljunuo na sheshir a ja zaboravila da ga shutnem...

nista...onda ga prati jedan dan kada zavrsi posao,vidi gde zivi,pa sutradan kad ode na posao ti lepo kod njega na gajbu i sve ispricas njegovoj zeni,mislim da je to skroz o.k..i onda mu se ona najebe mame seljachke u usta..
iako sam ja ipak za prvu opciju :cool:,al' ajd'...posto ti je previse radikalna...probaj ovo. :)

nista...onda ga prati jedan dan kada zavrsi posao,vidi gde zivi,pa sutradan kad ode na posao ti lepo kod njega na gajbu i sve ispricas njegovoj zeni,mislim da je to skroz o.k..i onda mu se ona najebe mame seljachke u usta..
iako sam ja ipak za prvu opciju :cool:,al' ajd'...posto ti je previse radikalna...probaj ovo. :)

Znas, osim sto oduzima vreme, jos bi i radilo.. Naravno, jedino bi trebala da pazi da on ne zna ko je rekao njegovoj zeni. Zamisli da zna i da naleti na nju kad je sama :confused:..
Telefon, pa da..

pa i to je tachno veliki...al shta onda? sedim kuchi pizzdim? a jemu niko nishta?

Nemam pojma Pipi..
Ako mislis kako njega da shebes to je i izvodljivo..

Medjutim, ako pocnes razmisljati o daljim posledicama onoga sto bi ucinila nista ni neces uciniti. Mozda ako pozoves to utice na porodicu tako da deca na kraju nahebu. Mozda bi bilo ovo, mozda ono, shvatas? Previse mozda u tom slucaju..

Sve zavisi koliko daleko zelis ici u razmisljanjima..

Poslednja izmena:
hm....dobra ideja...treba mi samo telefon...
e, a on je to onako opushteno, kao podrazumeva se da bih ja HTELA...:roll:

U stvari je tu najveca uvreda, zar ne?
Ja sam postavila jednom temu za neke sto nekulturno balave a i dobacivanje tu spada, pa me napljuvase i rekoshe da se verovatno oblacim kao drolja i to sama prizivam :roll:
Ovo tvoje je gore, posto si imala bliski kontakt. Ali slican je gadan osecaj u stomaku.
Uradi nesto da mu vratis cisto da se ne nerviras dalje zbog jednog od tri praseta.

Otishla sam u mesaru i zamolila mesara da mi ostavi ostatke od mesa koje bi htela da kupim za hranu za mace.
A on me pita:"Zar tvoja maca jede" sa sve mrdanjem obrva, chasna rech (mesara tri praseta, zaobilaziti!) i trazzi mi broj telefona... i da se nadjemo negde uveche da mi to preda :roll:
Kazzem ja njemu da se to mom muzzu ne bi dopalo i pokushavam pri tom da izvuchem svoju ruku iz njegove rucherde a da mi ne poispada sve iz kese a on ni pet ni shest kazze, pa mozzemo da se nadjemo na nekom drugom mestu.

Elem, situacija jeste komichna, onaj moj se smejao, al ja sam se potresla i iznervirala :besna: i kupila zalihe mesa u drugoj mesari za godinu dana...pa se pitam...

da li on shvata da je pokushao da me uceni gomilicom zzilica i koshchica? da me je uvredio?
da mi ne laska to shto on bez ikakvog povoda aludira na moju macu? da imam pametnija posla nego da se shvalerishem sa njim? da je svojoj prodavnici nachinio shtetu jer tera mushterije i da je zloupotrebio svoj polozzaj?

I shta ja sad da radim? to mi je najblizza mesara i ne bih da peshachim na drugi kraj zbog njega, a ne znam ni shta da uradim ako odem ponovo, kad mu nisam lupila shamar odmah?
I ne dam mu macu, tako da taj odgovor ne dolazi u obzir.

Jao sve se trudim ozbiljno al mi ne ide zato evo neozbiljno:

jel maca voli kobaje? :mrgreen:

Morao sam :lol:

U stvari je tu najveca uvreda, zar ne?
Ja sam postavila jednom temu za neke sto nekulturno balave a i dobacivanje tu spada, pa me napljuvase i rekoshe da se verovatno oblacim kao drolja i to sama prizivam :roll:
Ovo tvoje je gore, posto si imala bliski kontakt. Ali slican je gadan osecaj u stomaku.
Uradi nesto da mu vratis cisto da se ne nerviras dalje zbog jednog od tri praseta.

E setih se tvoje teme prosle nedelje - uvatim ti tako ja bus za bg,sedam pored prozora,i pored mene sede lik ko turbo folk pevac - roze kosuljica i kajla,zlatna,sa krstom od po metra na sebi,mobilni za pojasom,beli luk se oseca.

I tako jos nismo izasli iz kg,stadosmo na semaforu,a pored nas stade traktor.

Na traktoru cale sa sinom i cerkom,a cerka u roze sorcicu i roze majcici,nema vise od 16 leta.

Elem "pevac" se toliko naslonio momentalno preko mene da vidi tu klinku da mi je maltene seo u krilo :lol:

Back