Mesareva ljubav

U principu ga mozes prijaviti pa da ga otpuste sto spopada musterije... ako nije on i vlasnik mesare.

Pitanje je da li moze.. Ne znam kako ide sa zakonom, ali mislim da nema posrednih dokaza. Receno je verbalno, i ako razumem zasto se Pipi osecala napadnuto, mislim da zakon ne bi. Mozda ako bi se par zena skupilo sa slicnim izjavama..

.mesari su tiha zenska patnja ,niko ne zna bolje od njih da se stara o mesu i proizvodima od istog ,josh onako muzevni u belim mantilima i krvavim rukavima ...........sigurna si da ti maca nije nishta jela ............:hahaha::hahaha:........zamishljam ga ".....gospodzo da krenemo od butkice il od plecke ...."...........ne propushta se ta prilika ,kao pufta (bata zivotinja) iz majstorske radionice ,pa kad je pala tanja boshkovic shto ne bi i ti .....:butkice::jede:

.mesari su tiha zenska patnja ,niko ne zna bolje od njih da se stara o mesu i proizvodima od istog ,josh onako muzevni u belim mantilima i krvavim rukavima ...........sigurna si da ti maca nije nishta jela ............:hahaha::hahaha:........zamishljam ga ".....gospodzo da krenemo od butkice il od plecke ...."...........ne propushta se ta prilika ,kao pufta (bata zivotinja) iz majstorske radionice ,pa kad je pala tanja boshkovic shto ne bi i ti .....:butkice::jede:

Zashto bih ja pala ako se njemu digo? Briga me za njegove ideje, ochu da idem s mirom u radnju i kupujem hranu a da me niko ne spopada zbog toga. nije da sam mu namigivala ili slala signale da bih ja to htela, znash...

Ja sam ubedjen da zene imaju tu neku "stvar" s mesarima.. Primarni osecaji vezani za figuru lovca :lol:..

Otishla sam u mesaru i zamolila mesara da mi ostavi ostatke od mesa koje bi htela da kupim za hranu za mace.
A on me pita:"Zar tvoja maca jede" sa sve mrdanjem obrva, chasna rech (mesara tri praseta, zaobilaziti!) i trazzi mi broj telefona... i da se nadjemo negde uveche da mi to preda :roll:
Kazzem ja njemu da se to mom muzzu ne bi dopalo i pokushavam pri tom da izvuchem svoju ruku iz njegove rucherde a da mi ne poispada sve iz kese a on ni pet ni shest kazze, pa mozzemo da se nadjemo na nekom drugom mestu.

Elem, situacija jeste komichna, onaj moj se smejao, al ja sam se potresla i iznervirala :besna: i kupila zalihe mesa u drugoj mesari za godinu dana...pa se pitam...

da li on shvata da je pokushao da me uceni gomilicom zzilica i koshchica? da me je uvredio?
da mi ne laska to shto on bez ikakvog povoda aludira na moju macu? da imam pametnija posla nego da se shvalerishem sa njim? da je svojoj prodavnici nachinio shtetu jer tera mushterije i da je zloupotrebio svoj polozzaj?

I shta ja sad da radim? to mi je najblizza mesara i ne bih da peshachim na drugi kraj zbog njega, a ne znam ni shta da uradim ako odem ponovo, kad mu nisam lupila shamar odmah?
I ne dam mu macu, tako da taj odgovor ne dolazi u obzir.

Ma treba coveka razumeti. Ceo dan gleda to silno mesishte pa ....

I shta ja sad da radim?
Pipi...imas dve opcije..

1.da posaljes nekoga da ga isavija najstrasnije dizalicom iz auta ili pp aparatom,mada..iskreno..ne znam ko bi to uradio,ako je onaj koga bi trebalo to najvise da dotice,sve ispratio osmehom
2.reci vlasniku sta se desilo i oterace ga u 17 picki materinih,bez ikakvog razmisljanja,jer sigurno mu je lakse da zameni jednog indijanca (naci ce drugog za sat vremena) nego da izgubi jednu,a mozda i vise musterija ili da mu radnja dodje na los glas,uostalom..ako se dvoumi zapreti mu tuzbom...gazdi i ne vidim zasto bi se ti uzbudjivala oko njegove dalje sudbine...deca,glad itd.,koga zabole.

Zashto bih ja pala ako se njemu digo? Briga me za njegove ideje, ochu da idem s mirom u radnju i kupujem hranu a da me niko ne spopada zbog toga. nije da sam mu namigivala ili slala signale da bih ja to htela, znash...

...hocu i ja na miru da sedim u kaficu na adi ali avaj ostavljaju brkate konobarice br telefona ,josh imaju one upadice "brze lizi sladoled otopice se " ..........kome ja da se zalim :dash::dash:.........

ne znam...mesara je tri praseta a njih trojica rade? a i ne bih da izgubi posao, mozzda hrani decu, ali je bash idiotski i sad se ja loshe osecham a njega briga bash, misli da je baja verovatno.

:lol: kako prikladan naziv..jao boze. Al dobro, sta tu mozemo. Ima i ciga na pijaci prodaje povrce pa kad prodjem vice vulgarnosti ..... i sta sad tu mogu, osim da ga oteram u K ili se pravim da nisam cula. Dok te nije napao fizicki u principu ne mozes nista. Bar u Srbiji.
Ali takvi se cenim pale na to sto pricaju, da si mu rekla neki crnjak tipa "Moze macane, ajmo kod mene, nadam se da ti ne smeta sto imam sidu" mislim da bi sledeci put iskulirao sa komentarima. Al' mozda se varam.

:lol: kako prikladan naziv..jao boze. Al dobro, sta tu mozemo. Ima i ciga na pijaci prodaje povrce pa kad prodjem vice vulgarnosti ..... i sta sad tu mogu, osim da ga oteram u K ili se pravim da nisam cula. Dok te nije napao fizicki u principu ne mozes nista. Bar u Srbiji.
Ali takvi se cenim pale na to sto pricaju, da si mu rekla neki crnjak tipa "Moze macane, ajmo kod mene, nadam se da ti ne smeta sto imam sidu" mislim da bi sledeci put iskulirao sa komentarima. Al' mozda se varam.

nisam se setila to za sidu. nichega se nisam setila. samo sam bila kao da me neko klepio tiganjem u glavu. e to me nervira. da sam bar neshto rekla gadno pa da mu vishe nikad ne padne na pamet.

Back