Jedi Master
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Ajde bre ne lazi, smesan si.
Jesi ti normalan?! Na tv-u neki je*eni vladika ili shta je vec daje intervju i kazhe: Mi nemamo cenovnik, pa moramo sami da formiramo cene"
Jel' ti to smeshno? Crkva je FIRMA!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde bre ne lazi, smesan si.
Ja verujem u Boga i slavim slavu ali sto moram da verujem u crkvu i popove naravno cast izuzecima ima mnogo divnih vladika i popova kao sto je np. Vladika Jeftic ali tako ima i one bagre koja se vozi dzipovima gradi palate i udara reket da li ja u to trebam da verujem, ako treba onda bolje da se zovem nevernikom nego vernikom.
Ako sam svetlost, šta će ti blic?
Patrijarh Pavle kakvog (ne)poznajemo
Piše Peđa Radosavljević
Jesi ti normalan?! Na tv-u neki je*eni vladika ili shta je vec daje intervju i kazhe: Mi nemamo cenovnik, pa moramo sami da formiramo cene"
Jel' ti to smeshno? Crkva je FIRMA!
Mozda i Patrijarh laze?
NIje, nego sam taj link postovao sa jednog drugog foruma.A covek koji je to postovao je jerej u Sabornoj crkvi.
Ma ne, to je u stvari bio Patrijarh licno na forumu...
Samo se ti drzi Treceg oka
Kurir i Press - Ziva istina... 8)
GodIsADJ tvoje stanje je ocigledno preslo u patologiju. Zivim u blizini B.Brda i cesto svracam u Crkvu sv. Djordja i znam da lazes. Leci se.
A sto se toliko podsmevate ''trecem oku'', kad u SVAKOM broju neki protojerej SPC ima svoj clanak?Ii mozda nema, ja ishalucinirao?Ili SPC ne zna da njihov protojerej pise za ''trece oko''?
Mnogo toga ti ne znaš, a praviš se da znaš.....e ovo nisam znao.... to da su mudriji...
E, a stvarno, kako to da Crkva uci da je ljudska dusa besmrtna, kad u Bibliji jasno stoji:
Šta ima crkva da iznosi političke stavove? Šta će sveštenik u RRA? Da ne bude zabune, Porfirija sam lično upoznao i rekao bih da si on sad kaje što je u to ušao.Cinjenica da je Srbija sekularna drzava ne znaci da se Crkva ne sme baviti iznosenjem politickih stavova vec da odluke Crkve nisu obavezne za drzavne ograne.
Kapish?
Nesumnjivo sam protiv mešanja crkve u politiku, ali vezu između crkve i propasti fabrika definitivno ne mogu da uočim. Rekao bih da su tu ipak neki svetovni razlozi presudili.Crkva (kao institucija) je ku*va i to najgora. Zato shto na najprljaviji nachin koristi ljudsko poverenje. Mazhe ochi ljudima a narod k'o narod "valja se" Od takvih popova mi ne treba ni prichest, ni osveshtavanje... Daleko im lepa kuca...
U SFRJ dok je crkva bila u pozadini, sve fabrike su radile... Chim su ovi pocheli da osveshtavaju, svaka je propala...
Šta ima crkva da iznosi političke stavove? Šta će sveštenik u RRA? Da ne bude zabune, Porfirija sam lično upoznao i rekao bih da si on sad kaje što je u to ušao.
Šta će Pahomije u pregovaračkom timu?
Da li bi se država i za mene ili tebe založila da neće da nas puste u Crnu Goru?
Pitanja poput ovih ima koliko hoćeš.
Nesumnjivo sam protiv mešanja crkve u politiku, ali vezu između crkve i propasti fabrika definitivno ne mogu da uočim. Rekao bih da su tu ipak neki svetovni razlozi presudili.
bogami kuvare,postavio si nepresusnu temu...a i vrlo kompleksnu za ove nase danasnje uslove
a mi svi od tog silnog mozganja ogladnesmo
a sad bi bio fer,kad bi rekao sta danas ima na meniju
al da je sveze