jolemisa Buduća legenda Poruka 30.029 24.11.2020. u 23:26 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #26 Trust no one: Pogledajte prilog 805388 Kliknite za proširenje... kako imaju neki poseban i blag pogled i kako da ih covek ne voli.
Trust no one: Pogledajte prilog 805388 Kliknite za proširenje... kako imaju neki poseban i blag pogled i kako da ih covek ne voli.
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 24.11.2020. u 23:27 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #27 jolemisa: kako imaju neki poseban i blag pogled i kako da ih covek ne voli. Kliknite za proširenje... Mora ih voleti .To ja stalno govorim...
jolemisa: kako imaju neki poseban i blag pogled i kako da ih covek ne voli. Kliknite za proširenje... Mora ih voleti .To ja stalno govorim...
Trust no one U prolazu Poruka 23.681 24.11.2020. u 23:28 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #28 jolemisa: kako imaju neki poseban i blag pogled i kako da ih covek ne voli. Kliknite za proširenje... Ovaj je mene kupio za ceo zivot... Pametan,uci se lako,blag prema svima,decu obozava do ludila...I maza nevidjena
jolemisa: kako imaju neki poseban i blag pogled i kako da ih covek ne voli. Kliknite za proširenje... Ovaj je mene kupio za ceo zivot... Pametan,uci se lako,blag prema svima,decu obozava do ludila...I maza nevidjena
jolemisa Buduća legenda Poruka 30.029 24.11.2020. u 23:29 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #29 Trust no one: Ovaj je mene kupio za ceo zivot... Pametan,uci se lako,blag prema svima,decu obozava do ludila...I maza nevidjena Kliknite za proširenje... Vidi se na prvi pogled.
Trust no one: Ovaj je mene kupio za ceo zivot... Pametan,uci se lako,blag prema svima,decu obozava do ludila...I maza nevidjena Kliknite za proširenje... Vidi se na prvi pogled.
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 24.11.2020. u 23:29 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #30 Trust no one: Ovaj je mene kupio za ceo zivot... Pametan,uci se lako,blag prema svima,decu obozava do ludila...I maza nevidjena Kliknite za proširenje...
Trust no one: Ovaj je mene kupio za ceo zivot... Pametan,uci se lako,blag prema svima,decu obozava do ludila...I maza nevidjena Kliknite za proširenje...
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 24.11.2020. u 23:31 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #31 Evo ga i moj alfica.
Sensei Master Moderator Poruka 75.228 25.11.2020. u 00:45 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #32 Vlad Dragulija: Pogledajte prilog 805389 Evo ga i moj alfica. Kliknite za proširenje... jel ja to vidim roze, haha?
Vlad Dragulija: Pogledajte prilog 805389 Evo ga i moj alfica. Kliknite za proširenje... jel ja to vidim roze, haha?
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 25.11.2020. u 00:52 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #33 Mita Komita: jel ja to vidim roze, haha? Kliknite za proširenje... Ljubičasto.Kamera mi je loša , nikada ne daje pravu boju..
Mita Komita: jel ja to vidim roze, haha? Kliknite za proširenje... Ljubičasto.Kamera mi je loša , nikada ne daje pravu boju..
Sensei Master Moderator Poruka 75.228 25.11.2020. u 00:53 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #34 Vlad Dragulija: Ljubičasto.Kamera mi je loša , nikada ne daje pravu boju.. Kliknite za proširenje... ukapirao sam, ali sam ipak morao da te prozovem, haha
Vlad Dragulija: Ljubičasto.Kamera mi je loša , nikada ne daje pravu boju.. Kliknite za proširenje... ukapirao sam, ali sam ipak morao da te prozovem, haha
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 25.11.2020. u 00:53 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #35 Nemam ništa roze , tako mi svih svojih nijansi sive...
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 25.11.2020. u 00:54 - Mešanci-svaki pas zaslužuje ljubav #36 Mita Komita: ukapirao sam, ali sam ipak morao da te prozovem, haha Kliknite za proširenje... Hehe.....Dobar si...
Mita Komita: ukapirao sam, ali sam ipak morao da te prozovem, haha Kliknite za proširenje... Hehe.....Dobar si...