Mešalica za plastični granulat

ortodox09

Početnik
Poruka
13
Pozdrav.Posto nisam imao vremena da listam druge teme i proveravam da li je neko postavljao slično pitanje,otvorio sam novu temu,pa se nadam da će moderatori imati razumevanja.
Stvar je sledeća,nekada ranije postavio sam sebi za zadatak da napravim mešalicu za plastični granulat a sada bi želeo da pokušam to iz glave pretočiti u nešto opipljivo...a da radi po mogućnosti :lol: Svi predlozi,saveti i iskustva drugih forumaša su mi izuzetno dobrodošli :)
Interesuje me kakav motor i koja snaga je potrebna za mešanje nekih 30-40 kg ovakvog materijala,i da li je izvodivo ono šta sam ja zamislio u glavi a to je sledeće.Mislio sam da osnova mešalice bude ručna bušilica na koju bi umesto borera nekako pričvrstio vratilo na kome bi se nalazile lopatice koje bi mešale granulat.Druga stavka kod koje sam zapeo je šta da nakačim na vratilo (neke kose lopatice,spirala ili možda ventilator :confused: ) a da se pri tom mešanju taj medijum otkine sa vratila i ne vadi dušu bušilici...to je taj danak u neiskustvu :mrgreen:
Unapred sam zahvalan na svim savetima.

Back