pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 154.925
koliko grama? hvala.5 kašika brašna (oštrog)
4 kašike šećera
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko grama? hvala.5 kašika brašna (oštrog)
4 kašike šećera
Samo za tebe:koliko grama? hvala.
ima kod mene u kraju brica i cenovnik mu ispred radnjePuna šaka = 1 šolja (240 ml).
- Primer: 1 porcija povrća ili 2 porcije testenine
Kol'ka je Moco?pinokijo el naš ti kolka je moja kašika bre
ču ču pio sirup, pa popio sam celu flašicu antibiotika sa ukusom čokolade katsam bio malecakKol'ka je Moco?
Pa sunce mu kalajisano drži se proseka! Zapremina kašike je 5 ml, valjda si nekada pio sirup, zna se šta je kašika, a šta kašičica.
Zato si sada "operisan" za svaku meru?ču ču pio sirup, pa popio sam celu flašicu antibiotika sa ukusom čokolade katsam bio malecak
soriška obriso samE, ne kvari mi ovako lepu temu, da ti otvorim jednu za te ogavnosti za snižavanje apetita?
aj otorimi ♥Zato si sada "operisan" za svaku meru?
Ček da ti otvorim mernu temu.
operišem samo srankamaZavisi da li su stenli ili one dženerike.
Pa kod mene ništa nije jednostavno.
rrrrrrrrrrrrr koji su ti fetiši rrrrrrrrrrrrPa kod mene ništa nije jednostavno.
Merne jedinicerrrrrrrrrrrrr koji su ti fetiši rrrrrrrrrrrr
mene zovu mile bager el sam jak ko bager pa zamisli kolka mi je šikaka brajko mojAli "C"
Nego kada smo kod merenja. Mene je mama to jednostavno naučila - jedna šaka soli na kilogram brašna. I sada kada me neko pita kako se mesi hleb - paaa, onako brašna, šaka soli i vode dodaš, onako, videćeš sama.
vode dodaš kolko da uvati, jel to?Ali "C"
Nego kada smo kod merenja. Mene je mama to jednostavno naučila - jedna šaka soli na kilogram brašna. I sada kada me neko pita kako se mesi hleb - paaa, onako brašna, šaka soli i vode dodaš, onako, videćeš sama.
Ali "C"
Ma i manja šaka soli je previše.mene zovu mile bager el sam jak ko bager pa zamisli kolka mi je šikaka brajko moj
lule jese razumeš u CGS sistem
Ma i manja šaka soli je previše.
Dve kafene kašičice idu na kilo brašna, kakva crna šaketina, šačica, lopata
Tu i tamolule jese razumeš u CGS sistem
Tebe su uvek slali u krađu jagoda!mene zovu mile bager el sam jak ko bager pa zamisli kolka mi je šikaka brajko moj
A havode dodaš kolko da uvati, jel to?
Nisam dobro napisala. Mislila sam na stisnutu pesnicu. Zagrabiš šakom so i koliko ti ostane u stisnutoj pesnici to je mera za 1 kg brašna.
Ma i manja šaka soli je previše.
Dve kafene kašičice idu na kilo brašna, kakva crna šaketina, šačica, lopata