dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Dojcland vil rul forever
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamo srece da Nemacka izbaci Britaniju iz EU![]()
видим, да нас још има!![]()
Nisam ja ljubitelj Germana ali...ako bi proterali smrdljive Britance (tacnije Engleze ) na njihovo ostrvce, uticaj USA bi u EU dosta dodatno oslabio.
Nemacka bi na kraju lako napravila dil sa Rusijom i Evropa bi imala osovinu Berljin-Moskva.
E to bi onda i za nas bilo dobro. Jaka Rusija - jaka i Srbija.
čini mi se da će opet krenuti "Bitka za Britaniju"...![]()
Nemačka još uvek na svojoj teritoriji ima 50 hiljda američkih vojnika... Nemačka je ponizna kuca pred Amerikancima i to nema veze sa Britanijom.![]()
Јој, што би било згодно да још једном руски бензин погони швапске авијоне...![]()
A tvoj interes je da budes svapski sluga? Moj nije.
Kufer, aerodrom, svabija. Pravo za svojim interesom. Ne dovodi ga ovde.
Kako stvari stoje, ako se jos vise zaostre odnosi D i GB, polako ce se i D oslobadjati USA uticaja. Otvarajuci stalno nova zarista u svetu, Ameri ce morati jednom da podignu sidra iz centralne Evrope i sa Balkana...
N atritoriji D ima tih 50 000 vojnika, ali zato ima mnogo vise nemackih.
Pa, Staljin je planirao da napadne Nemačku, i to je razlog što je onda Hitler napao rusiju.jes vala..bilo bi dobro da Švabe imaju kao onamad pred ww2..i poligone u Rusiji...![]()
Ako se vratiš 10 godina, i tada ste pričali da je EU pred raspadom.
Kad ono, dodala je još članova od tada.![]()
Šta nije tačno... Jeste li 2004. rekli da će se EU raspasti... Da li se od tada raspala ili proširila.moj hasane, ni brada te nije napravila pametnijem.lupas za petoricu.![]()
moj hasane, ni brada te nije napravila pametnijem.lupas za petoricu.![]()
koliko pratim politiku zakljucio sam da je jedini nacin za mir i prosperitet u evropi saradnja Moskva-berlin-pariz? ako se rusi i nemci priblize jedni drugima tad automatski i mi moramo to prihvatiti, jer bi to bio i nas drzavni interes.ako GB izadje iz EU tad bi se ucvrstila osovina pariz-berlin i vise nebi bilo prepreka da se prikljuci i Moskva.samo se bojim da opet ne nastane neki veliki picvajz jer nas istorija uci da je svako priblizavanje pariza,moskve i berlina vodilo u svetski rat
Pa slazem se sa ovim.
Moraju nekako da zaustave horde muslimana koje se non stop nastanjuju i kace na socijalnu pomoc.
Nisam sovinista ili sl. ali je ovo postao jako negativan trend koji rezultira time da serijatska policija baulja nekim delovima Londona.
Hm, ovo baš i nije tačno. Pred prvi svetski rat imaš zbližavanje Pariza i Moskve, a udaljavanje Berlina, a pred Drugi svetski rat imaš prividno približavanje Moskve i Berlina, a udaljavanje Pariza.
Jedino pravo približavanje tih centara je bilo u vreme Napoleona i to na nasilnoj osnovi.
Anđo-Anđele--koje ono vino na tvom avataru...![]()