Merkel - snažan vjetar u leđa Hrvatskoj

.-.. .--- ..- -... ---

Elita
Banovan
Poruka
22.671
merkel.jpg

Nakon duge šutnje, njemačka kancelarka Angela Merkel se danas, nakon sastanka s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, čvrsto izjasnila za ulazak Hrvatske u Europsku uniju, ustvrdivši da je "Hrvatska napravila velike korake naprijed".

Završetak pregovora Hrvatske o konačnom ulasku u Europsku uniju bliži se kraju, iako je još uvijek otvoreno pitanje hoće li se to dogoditi, kako Zagreb priželjkuje, u lipnju. Danas je Hrvatska dobila značajan vjetar u jedra na svom putu prema EU-u, i to od njemačke kancelarke Angele Merkel, koja je dosad bila relativno suzdržana po tom pitanju, piše tportal.

Merkel se u Berlinu susrela s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, čija zemlja trenutna predsjedava Europskom unijom i koji važi za važnog saveznika hrvatskih europskih težnji. - Zajedno smo zaključili da je došlo do velikih pomaka naprijed u Hrvatskoj - izjavila je Merkel na zajedničkoj press-konferenciji , dodavši i da je Njemačka oduvijek bila za ulazak Hrvatske u EU. Još je dodala da se raduje ulasku Hrvatske u Europsku uniju, što ne bi trebalo izazvati kritike tamošnje javnosti, kao kancelarkina radost zbog ubojstva Osame bin Ladena.

Orban se nadovezao na Merkel i potvrdio opredijeljenost Mađarske za primanje Hrvatske u Uniju. Dvoje premijera konstatiralo je i da se odnosi između Njemačke i Mađarske vrlo dobri, pa se valjda u skladu s time Merkel pred novinarima nije htjela izjasniti o kontroverznom mađarskom zakonu o medijima, javlja tportal.

Znači, packe su podijeljene, pa možemo ubrzano u EU. :super:

Danke Deutschland! ;)

Nemac sigurno ne pomaze za dzabe . Tacnije niko na svetu ne nudi pomoc za Dz , ako to mislis grdno se varas . Ako vuku neki potez to sigurno rade iz svog interesa

Naravno.

Merkelova je već pustila bubu da je Njemačka zainteresirana za investiciju na Brijune i za Hrvatske vode u zamjenu za otkup 50 milijardi eura duga Hrvatske. ;)

Znači, ulazak u EU, izlazak iz dugovanja + njemačka ulaganja u Hrvatsku.

Nema bolje! :ok:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

klip 1; CVILE KAO TOVAR MAJMUNA

slika2; REALAN PRIKAZ RVATA

zakljucak ; najbolji rvat je onaj koji je malocas umro od tuge za generalima i lizanjem dupeta zapadnim gospodarima :mrgreen:

kako se vi Srbi možete sa tolikim žarom radovati tuđoj nesreći ?

Ja se recimo nisam radovao i likovao kad je NATO bombardirao Srbiju, a jednako me dirnuo vaš pilot Milenko Pavlović koji je išao u samoubilačku misiju da spasi mlađeg kolegu.

Zar je toliko na vas utjecao utjecaj sotonskih ideja SPC-a i SANU-a ?

kako se vi Srbi možete sa tolikim žarom radovati tuđoj nesreći ?

Ja se recimo nisam radovao i likovao kad je NATO bombardirao Srbiju, a jednako me dirnuo vaš pilot Milenko Pavlović koji je išao u samoubilačku misiju da spasi mlađeg kolegu.

Zar je toliko na vas utjecao utjecaj sotonskih ideja SPC-a i SANU-a ?

:hahaha::hahaha::hahaha:

radujemo se isto onako kako ste se i vi pravnice radovali 22,000 x kad su srbi ubijani, kad ste osporavali kroz osmeh srpske zrtve, kad vas je boleo ku-rac za tim istim zrtvama, kad ste smatrali da je ubijanje srba opravdan cin.............

mene zabole za vase zrtve ...krstasi 1ni ....u ime KRSTA STE UBIJALI ,SOTONE !
U KRST, BOGA I SVETOG DUHA STE SE ZAKLINJALI I UBIJALI .........

ti si nasao da nama pricas o radovanju nad mrtvima , ti si zalio za mrtvima od strane NATO bombi, tebi bilo zao pilota....!!!!???

znas mozda mozes to pricati nekom naivnom srbinu koji veruje u vase more i dobro mesto na plazi ,nama NE !!!

Poslednja izmena:
ma radi ovih moderatora moram stvarati umjetnost pisanja, da im ne dam zadovoljstvo da me baniraju.

svi su isti, a onaj esh, koliko god bio krnut, je bio mila majka za ove "čobane" i "čobanice" koji operiraju po forumu dok im se ovce rastrčavaju po Bavarskoj, Kataloniji i drugim "svetim" srpskim pokrajinama.

Ja odem na onaj vaš forum (.hr) napišem deset postova, uljudno, umereno i normalno i barabe me banuju pod obrazloženjem: Srbovanje :eek: :eek: U poređenju s tim ovo je najliberalniji forum na svetu, zato šššš...

ma radi ovih moderatora moram stvarati umjetnost pisanja, da im ne dam zadovoljstvo da me baniraju.

svi su isti, a onaj esh, koliko god bio krnut, je bio mila majka za ove "čobane" i "čobanice" koji operiraju po forumu dok im se ovce rastrčavaju po Bavarskoj, Kataloniji i drugim "svetim" srpskim pokrajinama.

:hahaha::hahaha::hahaha:

tvoja umetnost pisanja je ravna zavrsnici cum loading pijanih kabaljerosa.
verovatno su to instrukcije iz brUsela ...

:eek:ovce !?? aj sidji sa te jadne ovcice sto krase mesta i pustaju brabonjke ,po svetoj zemlji dalmacije i like ..

opa cupa
vas dvoje skupa

ovce.gif

Back