Мерење пениса (само за мушкарце!!)

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Мерење пениса

Сигурно да се дебела већина нас мушких као тинејџери и клинци доватила чувеног лењира и била врло радознала да испита величину и дужину другара у гаћама.

Е, овде ћемо да пишемо о тим лудим годинама. Шта, како, зашто++?

Колики је? Да се прок*рчимо мало, али молим без лагања и преувеличавања!!!😆😆🤣🤣

Мерење пениса

Сигурно да се дебела већина нас мушких као тинејџери и клинци доватила чувеног лењира и била врло радознала да испита величину и дужину другара у гаћама.

Е, овде ћемо да пишемо о тим лудим годинама. Шта, како, зашто++?

Колики је? Да се прок*рчимо мало, али молим без лагања и преувеличавања!!!😆😆🤣🤣
Е па овако... Последњи пут сам пенис измерио за 16 рођендан пластичним школским лењиром....

Занимало ме, јбг. Мало мало па се поведе тема у друштву, то вам је као када девојке себи гледају у дупе, ноге, бокове, струк...

Добро, ово је ипак мало сексуалније, пеизнајем

Тада је био 19

Е па овако... Последњи пут сам пенис измерио за 16 рођендан пластичним школским лењиром....

Занимало ме, јбг. Мало мало па се поведе тема у друштву, то вам је као када девојке себи гледају у дупе, ноге, бокове, струк...

Добро, ово је ипак мало сексуалније, пеизнајем

Тада је био 19
Е након тога... 21. Ал не смем даље срамота ме !!!

brt čestitam na obdarenosti.. ;) koliki je obim?
Оу брате ств не знам сад то, нисам узео то у рачуницу ахахахахахахах

Ал јес дебео бога ми

Но гле сад ово, ође на форуму сам налетео на неки пост како се риба жалила на момка који је имао 24 , мислим...

И каже да је много болно и непријатно... И верујем. А моја преференција је ужа п'ца....

Најбоље је око 15, веруј!!

Čika Ivan ti dao savet,na koju temu dolaze muškarčine?
Koliko,posetilaca statistički gledano,očekujete da bi ova tema mogla privući ?
Надам се све који хоће да ћаскају :) молим те да ако ћеш да хејтујеш ил шта већ, да се клониш тема на којима шириш негативну енергију. Молим те. Нећемо се свађати

Merio ga za dvanaesti rođendan, pa za trinaesti, četrnaesti... kada sam shvatio da ne raste prestao, da se ne stresiram više :)
Хахахахахахах ти ко ја, рођенданска мерења

Па ако је прошло много што сад не погледаш? Не верујем да би се разочаро, пуно времена је прошло...

Можда ти скочи самопоуздање па будеш прави пастув са женскама

Хахахахахахах ти ко ја, рођенданска мерења

Па ако је прошло много што сад не погледаш? Не верујем да би се разочаро, пуно времена је прошло...

Можда ти скочи самопоуздање па будеш прави пастув са женскама
Toliko je prošlo mož samo da se smanjio :mrgreen:

Back