Mercedes CLA benzinac

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
81.436

Trebalo je da bude samo električni model, ali će dobiti i benzinsku verziju​

Ideja je bila da sledeći Mercedes CLA bude električni model, ali...

Mercedes je prošle godine najavio novi CLA kao električni koncept. Ideja je bila da sledeći CLA bude električni model, ali vremena se menjaju, pa tako i planovi.
Pad prodaje električnih modela uticao je na Mercedesovu odluku, pa će CLA biti dostupan i sa benzinskim motorom. Ili više motora...
Prema brojnim izvorima, novi Mercedes CLA koristiće benzinski motor sa četiri cilindra i zapreminom od 2.0 litra. Motor navodno dolazi od kompanije Horse Powertrain Limited, koja je, za one koji ne znaju, u zajedničkom vlasništvu kineskog auto-giganta Geely i francuskog proizvođača Renault.

Pominje se 250 KS i maksimalni obrtni moment od 360 Nmroizvodnja ovog motora odvijaće se u Kini, iako će neki elementi biti montirani po dolasku u nemačke fabrike. Takođe, ističe se da će biti laki hibrid.

Pored ovog motora, očekuje se i plug-in hibridna verzija, koji će verovatno biti Mercedesovo čedo.

a motor 2,000 kubika, i ni manje ni više nego neki kinesko francuski u Mercedes
Bože me prosti i sačuvaj , ušao nečastivi kod Mercedesa
Toga će biti sve više..zakacio sam na drugoj temi ali ne verujem da puno ljudi razume o čemu se radi ..Već radi 120k inženjera a oni pojacavaju
Screenshot_20241109_190918_Chrome.jpg

Verovatno su reno kočnice kada tako kratko traju, meni na xyundaiju traju pločice po 100 kkm.
Da samo sto deda vozi Hyundai koji ima 78ks a ovaj vozi covek od 30g i ima 450ks koji voli da ga stisne ..I gume I kočnice se deru na njima ako ne voze full regeneraciju tj jednu pedalu ..Tad ne koristi kočnice nikako i mogu trajati 200k km ..Međutim to niko ne radi ovde jer covek koji je dao 130k € za auto neće stedeti pakne od 50-60€..Jedna guma mu je 300€ Michelin ili Conti 255 45 20 i naravno da je uzeo Conti a ne neke Z marke da bi ustedeo koji € ..Ljudi koji imaju se ne zamaraju tim stvarima kao ti

Back