- Poruka
- 86.318
Nisam poseban ljubitelj novih Mercedesa ali ovakvi klasici su mi neprevaziđeni
1939 Mercedes Benz 320
1939 Mercedes Benz 320
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boja savrsena.Kupci koji žele da naprave sopstvene aranžmane u pogledu karoserije mogli su da kupe W142 sa standardnim međuosovinskim rastojanjem u obliku osnovne šasije po ceni od 6.500 maraka koju navodi proizvođač.
Inače, izbor standardnih karoserija bio je ograničen na kabriolet sa tri sedišta (poznat kao "kabriolet A") ili ekvivalent kupea sa krovom koji se može skidati, po ceni od 11.800 maraka ili 12.300 maraka.
Pogledajte prilog 1659476
Mercedes-Benz 320 (W142/II) 2-door longer-wheelbase “Cabriolet B” (1938)
Au jbt.Taj vanvremenski košta od $1.5 - $2.5 miliona…tako da ti je ukus istančan![]()
Au jbt.Sad sam bas pogledao, ovaj konkretno mu se ne zna cena ali je prodat u raspadnutom stanju za skoro 10 miliona
Pogledajte prilog 1659522
Ma da, znao sam da sam covek od ukusa, ma nema sta dalje da razgovaramo
PS.
Gledao sam bas pre par dana, video da se prodaje neki SL iz 1980. i ja kao ju sto je lep, i pocnem da gledam tu SL seriju i ono sto su stariji sve lepsi i lepsi dok nisam nabasao na ovog. Kompletna ta SL serija do sredine 80.-ih mi je fantazija.
Zezaš? Pa doteraj to umesto što gledaš one vip suv kanteSL iz ‘80 u USA mogu da se nadju jako povoljno, od $3-$4k koji treba da se sredjuju, do $15k samo da sednes i pravac u kafić![]()
ako hoce neko, ja cu da ih nadjem, ima ih stalno u oglasima. VI nadjite ko da ih kupi tu ili u Evropi, ja cu ovde da ih nabavim i organizujem prevozZezaš? Pa doteraj to umesto što gledaš one vip suv kante![]()
600 pulman je po mnogo čemu bio poseban automobil. Za početak - pravili su ga čitavih 20 godina bez ikakvih izmena što ga čini najdugovečnijim Mercedesom ikada. Isti motor, jedan jedini u ponudi, spoljašnjost, tehnika, sve. Jedino su postojali dodaci koji su se posebno doplaćuvali u spoljašnjosti i unutrašnjosti. Jedna od tih stavki je bila i postavljanje 6 vrata umesto 4 koliko ih je imao serijski model