- Poruka
- 27.122
sta vas je zadnji put prekinulo dok ste masturbovali ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја
ипак
ово не могу да зобиђем
znam da je tesko palo ali moras da razumes ..svakakve protuve se kretju ovuda
evo setila sam se...orgazam me prekinuo
Tvoja tema....
а ти мене не држиш за ментола?
а ти мене не држиш за ментола?
ti si meni piskio u nutelu
ja sam njega prekinula kad je pocheo da me masturbira jer sam morala da sednem na njegovog velikog crnog drugara nije trebao da me dira tamo, ne bi se nishta desilo, a i nije trebao da me lizze ko kuche, od toga mozze se poludi
nema nista gore nego kad gledass nicpor i krenes da divljas u medjuvremenu provalis da se "radnja" toliko srozala ,da ti ne preostaje nista drugo nego da napraviss pauzu i odmoris malo ruku i sve : )
gde je spam?чему спам?
па брааате
кликни мало даље, на оном показивачу времена
ja sam njega prekinula kad je pocheo da me masturbira jer sam morala da sednem na njegovog velikog crnog drugara nije trebao da me dira tamo, ne bi se nishta desilo, a i nije trebao da me lizze ko kuche, od toga mozze se poludi
pa brate to je ono kad sam vec 5 puta klikno nastupilo
ел треба ја да ти бирам клипове?
Nikada ne turbujem mas.Mas sluzi za razne stvari ali ne i da se turbuje.Ako mislis na drk4nje,normalnog,organizovanog lika nista i nikad ne prekida dok davi pevca.sam,zena na poslu,internet radi brzinom svetlosti....nirvana bre!Drk4nje je majka svih mudrosti,drk4nje je bilo,sad je i bitje.Ni jedna jedina zena koja ga je ikada uhvatila u ruku nije to uradila kako treba,sa odgovarajucim stiskom,amplitudom pokreta i frekvencijom.Bolje je dobro shamaranje glavitja nego losh sex.Evo sad cu da omlatim bitangu.....sta vas je zadnji put prekinulo dok ste masturbovali ?