Mentalni orgazam

Neki problem? Duboko mentalne prirode? Opusti se...uzivaj....Ljubav je.....ispusti vaspitanje iz sebe...sve je uredu...vratices mu se....

Pa ako ti to i priznam, da svoj problem prihvatim kao nesto sto postoji za sebe, mada nerazdeljivo povezano za postojanje svih mojih problema, ono ipak zavisi od mog zelje da primetim takve stvari. Ja sam jezgro tog problemai njegov sadrzaj i cinioc, ono sto je u njemu postojano, ono bez cega bi bio nekoherentan, besmislen i kao takav bi nestvarno lebdeo kao snovi i fantazije tvoje individue, koje cak i svoj privid od mene pozajmljuju.

Pa ako ti to i priznam, da svoj problem prihvatim kao nesto sto postoji za sebe, mada nerazdeljivo povezano za postojanje svih mojih problema, ono ipak zavisi od mog zelje da primetim takve stvari. Ja sam jezgro tog problemai njegov sadrzaj i cinioc, ono sto je u njemu postojano, ono bez cega bi bio nekoherentan, besmislen i kao takav bi nestvarno lebdeo kao snovi i fantazije tvoje individue, koje cak i svoj privid od mene pozajmljuju.

Vidis kako se vec bolje osecas u sebi za sebe....To sto drzis za sebe, taj svet koji je ispovezan i isprepleten....ti ga sama vezes i razvezujes. Da, oklonosti postoje u zivotu...ali samo Ti mozes da ga razvezes...siguran sam da znas o cemu se radi.....opusti se......Ne pozajmljujem nista od tebe, vec uzimam otrov....dovoljno sam covek.....postuj to......

ja sam resenje za sve tvoje probleme

Back