- Poruka
- 68.864
Sta mislite o mentalnom orgazmu? Ja ga obozavam....doziveo sam i pravi orgazam iako sam muskarac, bez dodira...jeste li nekada to doziveli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o mentalnom orgazmu? Ja ga obozavam....doziveo sam i pravi orgazam iako sam muskarac, bez dodira...jeste li nekada to doziveli?
nosite se svi vi sa tim vasim mentalnim orgazmima, mentalnim/duhovnim menstruacijama, emotivnim vampirima i ostalim sranjima
Pogresan si video stavio, trebalo je ovako nesto.
Ne izaziva on u tebi nista jako posebno, samo u sebi izazivas...um....nema muskarca, nema zene....mentalne orgazme izaziva muskarac blistavog uma.![]()
Ne ne ne drugar, Nije to...ovo je cisto mentalno...nema dodirivanja....nema nikakvih granica....nikakvih...samo mentalno....orgazam saznanja sebe....unutrasnji....cist mentalan proces....nema penis, nema j'banja,nema niceg, samo um
Neki problem? Duboko mentalne prirode? Opusti se...uzivaj....Ljubav je.....ispusti vaspitanje iz sebe...sve je uredu...vratices mu se....
mentalne orgazme izaziva muskarac blistavog uma.![]()
Pa ako ti to i priznam, da svoj problem prihvatim kao nesto sto postoji za sebe, mada nerazdeljivo povezano za postojanje svih mojih problema, ono ipak zavisi od mog zelje da primetim takve stvari. Ja sam jezgro tog problemai njegov sadrzaj i cinioc, ono sto je u njemu postojano, ono bez cega bi bio nekoherentan, besmislen i kao takav bi nestvarno lebdeo kao snovi i fantazije tvoje individue, koje cak i svoj privid od mene pozajmljuju.
ja sam resenje za sve tvoje problemePa ako ti to i priznam, da svoj problem prihvatim kao nesto sto postoji za sebe, mada nerazdeljivo povezano za postojanje svih mojih problema, ono ipak zavisi od mog zelje da primetim takve stvari. Ja sam jezgro tog problemai njegov sadrzaj i cinioc, ono sto je u njemu postojano, ono bez cega bi bio nekoherentan, besmislen i kao takav bi nestvarno lebdeo kao snovi i fantazije tvoje individue, koje cak i svoj privid od mene pozajmljuju.
Ne izaziva on u tebi nista jako posebno, samo u sebi izazivas...um....nema muskarca, nema zene....
pa sta ce ti onda momci ako nema orgazma
zene momci
ako imas taj mentalni