Quantcast
  • Dragi prjatelji, aktivirane su push notifikacije. Uputstvo oko njih mozete naci na ovom linku. >> KLIKNI

Mentalitet Srba

Da li ste zadovoljni mentalitetom srpskog naroda?

  • Jesam

  • Nisam

  • Nemam stav


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Rasejani Prorok

Buduća legenda
Poruka
30.238

Rasejani Prorok

Buduća legenda
Poruka
30.238
NEMAM NEMAM ŽIV MI TI I TVOJA DECA

PA KRKE KREDIT ZA TRAKTOR I LCD TV

- - - - - - - - - -

TRAŽIO POSAO ZBOG PARA

PA TAMO PREPRIČAVA KO ŠTA RADI

- - - - - - - - - -

PSUJE POLITIČARE KAKO KRADU NAROD

ZAJEBO CEO KOMŠILUK, KOLEGE, FAMILIJU I KUMA
 
Poslednja izmena:

sveznadar

Veoma poznat
Poruka
13.489
Врхунска граматика :

Време у српском језику ''Прошлост у будућности'' :

Радња се описује овако :
Човек јури прасе оно бежи по блатњавом дворишту,
некако успе да га ухвати, али прасе онако блатњаво и клизаво се
измигољи и побегне кроз тарабу.
Човек се придигне из блата и гласно повиче за прасетом

'' .ебо сам те, кад те стигнем''
Прошлост у Будућности
 

Rasejani Prorok

Buduća legenda
Poruka
30.238
DOBIJE SINA - ČASTI KOMŠILUK I KOLEGE SA MESIŠTEM I PIĆEM

DOBIJE ĆERKU - POŠALJE BESPLATAN SMS ŠEFU DA DO UTORKA NE MOŽE DODJE

- - - - - - - - - -

ĆERKU ZOVE "SINE"

SINA ZOVE "MAJMUNE"

- - - - - - - - - -

NAPIJE SE KO LETVA PA BALAVI O RUSIJI I ANTIFAŠIZMU

OTREZNI SE UZME PASOŠ PA OTRČI U AMERIKU
 
Poslednja izmena:

a bre Milun

Veoma poznat
Poruka
13.248
Прво дефинисати шта подразумева термин "Србин" !
e to. To je najvaznije i najmerodavnije pitanje. Danas Srbija vrvi od takozvanih "srba", nekakvih primitivnih surogata koji su odabrali da se zovu "srbi, pa cak i onih koji se jasno izjasnjavaju da nisu srbi ali sebe prezentuju u ime srba..................................Pravi SRBIN je nesto sasvim drugo od onog sto vidite skoro iskljucivo po ulicama velikih gradova. SAMO ZA PRIMER: JEDAN AMERIKANAC PRE NEKU GODINU BIO U PROLAZU KROZ BALKAN, SRBIJU, ......PA SKRENUO U BEOGRAD..BIO JE FASCINIRAN CINJENICOM DA SU "BEOGRADJANI" PRAVI DZINOVI , DEVOJKE "DVOMETRASICE" KAO AMAZONKE A MUSKARCI KAO SVARCENEGERI, ......MAHOM CRNOPUTI SA CRNOM GUSTOM KOSOM, GARAVIM OCIMA...........LEPI KAO BOGOVI.........PRAVI POTOMCI ATLANTIDE .... ........................upao sam negde na polovini teksta pa nisam ni obracao paznju da pise o "beogradjanima" ali brzo sam shvatio. Ja sam srbin, svetle puti, svetlih ociju, kose, niskog rasta, i nema me 70 Kila ..........isto kao i vecina mojih poznanika "srba"..........zivim u malom mestu u srcu Sumadije gde su skoro svi stanovnici slicni meni.................pa se cudim o cemu uopste pise ovaj americki turista...................a i sam kada odem do Kragujevca, nekako Imam utisak da nisam u Srbiji jer svojom pojavom odudaram od okoline....................o dijalektima pa cak i o , meni sasvim nepoznatim "srpskim" jezicima koje cujem na ulicama, da i ne govorim.


ZATO BI PITANJE TREBALO DA GLASI: KAKVI SU MENTALITETI STANOVNIKA SRBIJE...................sto dosta cesto nema veze sa srpskim (srbijanskim) narodom.
 

The_Night_Hawk

Veoma poznat
Poruka
12.119
Јок. Измишљотина из 19. вијека је комунизам.
А Срби имају менталитет - свака новотарија им драга.
А стиде се свог поријекла...
 

a bre Milun

Veoma poznat
Poruka
13.248
Sa pola Sapca posvadjan, dodje mercedesom i govori vidite marvo maiku vam kako sam uspeo. Komsiluk pizdi sto je odvrnuo Jasara do daske.
znam ga. Preziva se slicno kao i ja pa je cesto ispred mene u Magistratu Sozial-Abteilung u Favoriten....................dobija 650 evra socijalne pomoci a ima i karticu za besplatnu staru garderobu iz Karitasa.................onomad menjao novcanicu od 100 evra u Banci za 100 evra sve po jedan evro ........da deli klincima po ulici kada dodje u to svoje selo u Sabac............a mercedes (kada dolazi u Srbiju, tablice skida sa Fijeste koju je dobio za dzaba od jednog naseg cigana jer je procenjena na 35 evra) parkira na sred ulice iako moze i u dvoriste, al u dvoristu se ne vidi dovoljno....................plus , nerviraju ga i komsije -gastarbajteri koji su isto tako "uspeli" na zapadu, postali bogati , otvorili firme, zaposljavaju stotine radnika, obrcu silne pare pa eto, navrate i u domovinu u kojoj nekada nisu uspeli zaraditi ni za hleb i mleko...............JER SU , NAVODNO, ZIVELI U SOCIJALIZMU U BEDI I SIROMASTVU............. DOK NE ODOSE NA ZAPAD GDE SU POSTALI "UGLEDNI, POSLOVNI, OBRAZOVANI KAPITALISTI PREPUNI PARA, BOGASTVA, SLAVE I MESTA U VISOKOM DRUSTVU".

ko sumnja u njihov uspeh nek pogleda ovog Radovana, njegovu "mecku", pare kojima cascava sve po kafanama, evrima kojima zasipa komsijsku decu kad mu operu auto........................SVAKA MU CAST NA USPEHU.........TAMO U EVROPI.
 
Top