- Poruka
- 25.294
Srećom naš predsednik Aleksandar Vučić je odlučio da među Srbe unese protestantsku etiku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je stvarno to napravio, ja bih prvi okačio njegovu ikonu na zid. Istina je, međutim, da nas je usrbendio 40 godina unazad.Srećom naš predsednik Aleksandar Vučić je odlučio da među Srbe unese protestantsku etiku.
А где му је дан одмора за народ.Srećom naš predsednik Aleksandar Vučić je odlučio da među Srbe unese protestantsku etiku.
Nema odmora kad se mora raditi za dobrobit i napredak Srbije.А где му је дан одмора за народ.
Јел то Дуле хакирао твој налог?Nema odmora kad se mora raditi za dobrobit i napredak Srbije.
Ima pravo mski za to rad rad 24 sata.Da je stvarno to napravio, ja bih prvi okačio njegovu ikonu na zid. Istina je, međutim, da nas je usrbendio 40 godina unazad.
Можеш и олтар да му се подигне па да му се приносе жртве ко римским царевима. И то је дозвољено по уставу, само су људске жртве забрањене. Све остало је дозвољено.Ima pravo mski za to rad rad 24 sata.
Slobodno.okaci ikonu.
ja necu.
Samo podržavam Predsednika.Јел то Дуле хакирао твој налог?
Hvala mu i slava.Srećom naš predsednik Aleksandar Vučić je odlučio da među Srbe unese protestantsku etiku.
То је твоје уставно право. Само је то за политичке теме а не за пдф религија.Samo podržavam Predsednika.
Predsjednik je i vjerski vođa!!!То је твоје уставно право. Само је то за политичке теме а не за пдф религија.
Јел то Дуле хакирао твој налог?
Зашто не. Било је свакаквих случајева у историји. И римски епископ је суверен једне државе.Predsjednik je i vjerski vođa!!!
...Условно добре, јер протестантске секте су окоснице сатанског НСП и њеног саможивог материјалистичког духа ситих и преситих животиња које глуме побожност...Рад, ред, дисциплина, штедња, одговорност и проучавање Библије су добре ствари за све хришћане.
Папа крши каноне...Зашто не. Било је свакаквих случајева у историји. И римски епископ је суверен једне државе.
Животиње не иду у рај, њихове душе нису бесмртне као људске па да могу тамо да се врате, већ искључиво служе људима У ВРЕМЕНУ за ове данашње привремене сврхе и утехе људи...Надам се и да ће моја два мачка завршити са мном у рају. Један из детињства а други који је угинуо пре две године.
Upravo si izjavio da svest prestaje da postoji nakon smrti. Ne znam jel ti to tvoj bog rekao iz prve ruke ili si došao do zaključka putem hrišćanske religije i božidara na nebu?Животиње не иду у рај, њихове душе нису бесмртне као људске па да могу тамо да се врате, већ искључиво служе људима У ВРЕМЕНУ за ове данашње привремене сврхе и утехе људи...
Kakvo laganje sebe da ćeš završiti u nekom raju, da će te neko animirati čitavu večnost.У рају је цела утеха Бог, анђели и свеци, који тамо стварају невиђену хармонију и лепоту, изнова и до у бесконачно...