uplasena005
Obećava
- Poruka
- 95
Cao, htela sam da pitam, da li se nekoj desava da krene menstruacija malo, i da stane, pa krene sutra normalno.
Zavisi od godina.U klimaksu i pubertetu daNa pitanje se ne odgovara pitanjem. Pitala sam lepo da li se nekoj devojci desavalo
Pa pitanje nije postavljeno uzalud.Na pitanje se ne odgovara pitanjem. Pitala sam lepo da li se nekoj devojci desavalo
Kod tebe vazda stres21. imam. Iskreno ovo mi se desilo jednom ali davno. Ne znam da li moze uzrok tome da bude stres jer ga imam vec mesec dana.
Da, jos je taj strah prisutanKod tebe vazda stresjoš strahuješ od trudnoće??
Do sada si se mogla testirati, sto puta.Da, jos je taj strah prisutan
Jesam posle 20. dana od tog 'odnosa' i test je bio negativanDo sada si se mogla testirati, sto puta.
Mene samo brine ovo sto mi je krenulo, bukvalno ni za dnevnu nije imalo samo kad se obrisem. Ne znam da li cu dobiti sutraaa sad me je i za to strahPa ne brini onda, ionako su i tada bile šanse 0,0001%
Hoćeš, ne brini toliko. Stres i poremeti ciklus!Mene samo brine ovo sto mi je krenulo, bukvalno ni za dnevnu nije imalo samo kad se obrisem. Ne znam da li cu dobiti sutraaa sad me je i za to strah
Joooj nadam seHoćeš, ne brini toliko. Stres i poremeti ciklus!
Opusti se.Cim je krenulo malo,krenuce i vise..Ne gledaj na sat.🙂Mene samo brine ovo sto mi je krenulo, bukvalno ni za dnevnu nije imalo samo kad se obrisem. Ne znam da li cu dobiti sutraaa sad me je i za to strah
Jooj nadam se da hoce sad se i oko toga brinemOpusti se.Cim je krenulo malo,krenuce i vise..Ne gledaj na sat.🙂
Bespotrebno brines.Menstruacija uglavnom tako i pocinje...pomalo,pa sve vise.Ako je vrijeme da dobijes,to je sasvim normalan proces.Jooj nadam se da hoce sad se i oko toga brinem
Jeste, zadnja dva meseca dobijem 1. pa 1.Bespotrebno brines.Menstruacija uglavnom tako i pocinje...pomalo,pa sve vise.Ako je vrijeme da dobijes,to je sasvim normalan proces.
Ma,ne izazivaj nista,zasto to radis?Jeste, zadnja dva meseca dobijem 1. pa 1.
Ali uglavnom na 30. 31. dan. E sad ja sam uzimala vitamin c posto pise da on moze da izazove menstruaciju pa se nadam da mi je od toga krenulo i da ce se nastaviti, mada sada imam u jako maloj kolicini
Onda popij brufen ili andol da ti krene.Meni je tako bilo kad sam imala cistu. A da odes kod DrJeste, zadnja dva meseca dobijem 1. pa 1.
Ali uglavnom na 30. 31. dan. E sad ja sam uzimala vitamin c posto pise da on moze da izazove menstruaciju pa se nadam da mi je od toga krenulo i da ce se nastaviti, mada sada imam u jako maloj kolicini
I sto cu to poremetiti sad sve nerviranjemMa,ne izazivaj nista,zasto to radis?
Sve ce doci samo kad treba.Ne sili nista.
Ako si zdrava,i hormoni u redu,nema mjesta nikakvom stresu.Ako imas pravi problem,u smislu da ne dobijas ili imas obilno,onda idi dr.
Ovako,po tvom opisu je sve u redu,osim sto si ti malo nervozna.
Nisam u svom gradu trenutno pa nisam u mogucnosti da odem. Meni je tako bilo pre dva meseca dsn pre mi je krenulo rozikasto i sutradan sam dobila. Ali tada nije bilo stresa a sad ga imam. Vidim da tako izgleda i lazna menstruacijaOnda popij brufen ili andol da ti krene.Meni je tako bilo kad sam imala cistu. A da odes kod Dr
Zasto se ti,u stvari, nerviras?I sto cu to poremetiti sad sve nerviranjem