Menstruacija na TV-u?!

Pilgrim

Poznat
Poruka
7.957
Националфеминисти Србије - НФС
3 ч ·
Је ли иза сваке неприказане физиолошке појаве, телесне излучевине или абнормалности - дискриминација, стигма и завереничка индукција застиђа?

Јер ако да, до када ће Памперс да мрзи бебе и уместо измета да нам приказује браон капљицу са нацртаним лицем и устима? Када ће нам хеморекс дати пре и после фотографије корисника и у ком тренутку ће се документовати дејство Афричке шљиве за ширу јавност?

Свакога дана откривам нове манифестације дискриминисања којих нисам била свесна. Ја мислила да не показујем другима менструалну крв, јер ти разум налаже да је реч о појави која се третира у купатилу или тоалету, сада знам истину: МРЗЕ ДА ВИДЕ ИСКОРИШЋЕНЕ УЛОШКЕ ЗАТО ШТО САМ ЖЕНА:lol:
1700341534149.png

Да ли заиста :bljuc:
Odavno gazimo putem na kom se slave neznanje, nekultura, glupost, pokvarenost, tiranija zlom...
To sve živi i u reali i u virtuali, tako da... inteligencija i pristojan svet se više ne krste levom i desnom,
samo se sklone i drže sebi ravnima...

Moji sinovi i njihove porodice odavno ne zarezuju bljuvotine ovog sveta na koje se NISU navikli...
I - mirna sam što se moje porodice tiče... ali i mojih prijatelja...

Screenshot_26.png

Ultimativno dostignuće lezbijsko-feminističke rase.
I muško pederske, oni isto to podržavaju.
Slika govori više od 1000 riječi, a 1000 riječi govori više o 1000000 stvari na što je nekoć zdrava, heteroseksuslna, bijela, kršćanska vrsta spala, kada reklamira ovakve stvari.
Sunitski balinluče, dođi i potraćaj nas, za bolje nismo.

Taman kad pomislis da reklame ne mogu da budu odvratnije, oni se potrude da se razuveris.
Mislim da su potrosili sve trigere za reagovanje. Bilo je raznih vrsta reklama, pametnihm zanimljivih, duhovitih, intrigantnih, glupih, cak i da je anti-reklama je reklama - svasta nesto... i sad su sve valjda potrosili, sa ovim odvratim ljudi naturalno prenose dalje kao odvratno ali poenta reklame je upravo da se prenosi.

Ultimativno dostignuće lezbijsko-feminističke rase.
I muško pederske, oni isto to podržavaju.
Slika govori više od 1000 riječi, a 1000 riječi govori više o 1000000 stvari na što je nekoć zdrava, heteroseksuslna, bijela, kršćanska vrsta spala, kada reklamira ovakve stvari.
Sunitski balinluče, dođi i potraćaj nas, za bolje nismo.
Normalan svet to ne reklamira...

Screenshot_28.png

Izgubila se intima,sve je javno,ništa me više ne čudi.
Не, не, ово је више од тога. Једино што још са рекламама нису радили јесте да нас саблазне и изазову гађење.
Ускоро секрет из носа и папирне марамице...

Не, не, ово је више од тога. Једино што још са рекламама нису радили јесте да нас саблазне и изазову гађење.
Ускоро секрет из носа и папирне марамице...
Ovo je vise od svega
Svaka žena koja drži do sebe treba da bojkotuje taj Libres. Ostavite nešto da bude samo naše!
Znam da je smisao reklame da isprovocira ali ovo je provokacija na nekom drugom nivou.

Odavno gazimo putem na kom se slave neznanje, nekultura, glupost, pokvarenost, tiranija zlom...
To sve živi i u reali i u virtuali, tako da... inteligencija i pristojan svet se više ne krste levom i desnom,
samo se sklone i drže sebi ravnima...

Moji sinovi i njihove porodice odavno ne zarezuju bljuvotine ovog sveta na koje se NISU navikli...
I - mirna sam što se moje porodice tiče... ali i mojih prijatelja...
da, nasa realnost stvar je fokusa nase zivotne energije. osvesceni, ili skromnije osvesceni, svi smo upravo tamo gde zaista i pripadamo.

Da je pas covekov najbolji prijatelj
Не. Намеће нам се антихумана агенда где је баш супер што ти је псето све и свја и да је ок да трчи по плажи и седи за столом у ресторану. Изоставили су заједничко спавање у постељи.

Не. Намеће нам се антихумана агенда где је баш супер што ти је псето све и свја и да је ок да трчи по плажи и седи за столом у ресторану. Изоставили су заједничко спавање у постељи.
Мислила сам да отворим тему "Да ли спавате са оним кога волите" када сам видела многе одговоре доле. Али бих била погрешно протумачена, па се угризла за прсте. Да ли смо заиста толико отуђени од људи? Ако јесмо ово је жалост над жалостима.

Back