jelenica90
Početnik
- Poruka
- 2
Da li je moguce da zatrudnim ako sam imala odnos (bez zastite) 5-og dana menstruacije????? (mislim da ne moze, ali nisam sigurna pa bolje nekoga da pitam...)
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И те како је могуће! Ја сам затруднела 7 дан после менструације.jelenica90:Da li je moguce da zatrudnim ako sam imala odnos (bez zastite) 5-og dana menstruacije????? (mislim da ne moze, ali nisam sigurna pa bolje nekoga da pitam...)
hvala

ali istina je da nas ima sve manje jer nam je mnogima sve u seksu. I ranije su devojčice ulazile u seksualne odnose od 15 i više godina ali u braku i sa idejom da imaju decu. Sada je sve manje dece a sve više umetnica i umetnika u seksu raznih starosnih dobi.Umesto da se Jelenci kaže da bude ono što jeste i uputi se kod lekara (prvo ginekologa a kasnije i psihologa) pred ovo dete se iznose razne ''računice'' da li je mogla ili nije zatrudnela
i saveti kako da nastavi sa j.bačinom bez trenutnih, direktnih posledica. To samo govori da je u degerenisanom, ''modernom'' društvu to normalna pojava i da se takvo ponašanje stimuliše pod izgovorom savremenosti, emancipacije. Ovo je moje razmišljanje, a kako će ko da živi i sa svojim psihofizičkim potencijalima da raspolaže to je SAMO njegova ODLUKA. Izvinjavam se svim članovima foruma koji su se osetili pogođenim (''prozvanim'') zbog ovih redova jer nije bilo zlonamerno i samo predstavlja još jedan ugao gledanja na problem Jelenice 90 a i našeg društva uopšte. Pozdrav svima!
U sexu treba uzivati sto cesce mozete, ali sa oprezom

Hvala. Omaklo mi se.Goscica:Zagore, svaka ti je zlatna (rech)!