Menopauza i prevara

• Začetnik teme Začetnik teme inko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O pa mnoge zene bi trebalo uciti da budu zene...

Takvih je mnogo, mnogo vise nego onih koje ZNAJU da budu zene...

Covek u zivotu treba u proseku da ima oko 4.000 seksualnih odnosa.

Ja sam taj broj prebacio odavno. A jos nisam za otpad. :roll:

Tako da jako dobro znam sta NEKE zene vole, a sta NEKE ne vole....

(Razlike su darasticne.;))

Pa ja nisam ni blizu... dobro je...:mrgreen:
Čim ispunim normu, idem da skočim s mosta... jer jedna žena sebi ne sme da dozvoli više od 4.ooo odnosa... sve preko je degutantno...:manikir::roll::mrgreen:

hmm... posto smo skontali da jako mali procenat zena u kriznim godinama tezi ka takvim ekstremnim stvarima o kojima je zapoceta tema da vas sad zapitam sta zenama u menopauzi najvise nedostaje i zbog cega se odlucuju na svrljanje... osim onog klasicnog, razumevanja, topline, paznje, neznosti, tolerancije i konacno ljubavi koje naravno nikad nije na odmet...

hmm... posto smo skontali da jako mali procenat zena u kriznim godinama tezi ka takvim ekstremnim stvarima o kojima je zapoceta tema da vas sad zapitam sta zenama u menopauzi najvise nedostaje i zbog cega se odlucuju na svrljanje... osim onog klasicnog, razumevanja, topline, paznje, neznosti, tolerancije i konacno ljubavi koje naravno nikad nije na odmet...

ne ne i ne

skontali smo samo to da je urmašica
jako mali procenat:

a) sklon neverstvu
b) u kriznim godinama

ali urmašice zato i jesu urmašice, superžene,
vesele one nama bile

Drage moje , sta mislite koliko menopauza utice da neke zene koje nikad nisu varale muzeve odjednom pocnu da se ponasaju kao pustene s lanca i nasrcu na sve musko sto hoda a ne retko i na puno-puno mladje od njih?

p.s. puno = desetlijece

p.p.s tema nije o muskarcima jer znamo koliko su oni deformisani i da uvek traze mladje po svaku cenu. to im je valjda zapisano u genima :roll:

Neke zene kao i neki muskarci imaju tako neprijatnu krizu srednjih godina. Mislim da tu zenu treba razumeti, treba joj pomoci i dati sansu da bude bolja... Nisu bitne godine muskarca sa kojima se svalera... nego njen pokusaj da pronadje svoj identitet i sta znaci gubitak sposobnosti za reprodukciju u njenom odnosu sa muskarcima. Da li ce i dalje biti privlacna, kako i zbog cega? nakon sto vise "bioloski" nije interesantna muskarcima.

Kakve veze ima takvo generaliziranje života s menopauzom? Nije li to neka amerikanizirana analiza...
Svatko bira i traži muškarca kakvog želi i hoće, a žene u menopauzi nisu vrijedne osude ili poruge

Back