M majstor Prvoslav Gost 01.07.2005. u 11:31 - Menjam roto glajzerice za lampda sonde #1 iskljucivo modeli stariji od 40 god. bilo koja marka kola
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 01.07.2005. u 12:16 - Menjam roto glajzerice za lampda sonde #2 i ja menjam spicaste peperangle za solarne rotatore
Gost 02.07.2005. u 11:42 - Menjam roto glajzerice za lampda sonde #3 loop: i ja menjam spicaste peperangle za solarne rotatore Kliknite za proširenje... A jel imas cicajngilce koje se okrecu oko blajzmingera sa roto glajzericama? HITNO!!
loop: i ja menjam spicaste peperangle za solarne rotatore Kliknite za proširenje... A jel imas cicajngilce koje se okrecu oko blajzmingera sa roto glajzericama? HITNO!!
G gost* Gost 14.07.2005. u 18:14 - Menjam roto glajzerice za lampda sonde #4 Jel ima neko biklonker za gematizovanje sto se stavlja na pufnu da ne crknu vimbloni kod leve spelvrcne i desne felder kapne za buldizovanje frcokli?
Jel ima neko biklonker za gematizovanje sto se stavlja na pufnu da ne crknu vimbloni kod leve spelvrcne i desne felder kapne za buldizovanje frcokli?