menjajte CSS na zivo!

Gill Bates

Primećen član
Poruka
628
Koliko puta ste na serveru rucno doradjivali stilove u .css fajlu? Neki ce reci da to u DW nije problem, ali ako nemate licencu za njega ;-) onda ce vam pomoci ekstenzija za FF pod imenom Web Developer 1.0.2.

Otvorite u Internet browseru sajt i pritisnete Ctrl+Shift+E da bi se u side baru otvorio kompletan spisak .css fajlova (po tabovima) ucitanih za tekucu HTML stranu. Sada menjajte CSS definicije u side baru, a izmene se u prikazu Web strane u browseru vide odmah!

Naravno, ovako nashtelovan .css moze davati los izgled u IE, pa me zanima da li postoji nesto slicno za IE i Operu?

Btw, ova ekstenzija ima jos sijset super opcija. Obavezno je probajte!

Nisam znala za ovo, zvuči interesantno za one koji se još ne snalaze sa CSS (jerbo u ova rupčaga sve zakašnjava....;)) i, naravno, za one koji koriste FF.

Po onome što sam do sad uspela da zaključim koristeći IE7, nema više tako velikih razlika....? Ono što mi je do pre par dana izgledalo bolje u IE, sad izgleda isto i u IE i u FF.

Desecration Smile:
...Po onome što sam do sad uspela da zaključim koristeći IE7, nema više tako velikih razlika....? Ono što mi je do pre par dana izgledalo bolje u IE, sad izgleda isto i u IE i u FF.

Samo je pitanje koliko ce vremena proci dok IE7 ne postane dominantan. Verovatno po prelasku na Windows Vista za koji Gartner predvidja preko 50% PC korisnika tek krajem 2008.

Back