Menjač Golf 4 1.6 benzinac

Gojuu

Početnik
Poruka
16
Desio mi se problem na golf 4 1.6 benzincu prilikom voznje stao sam na semaforu izbacio iz brzine i kad je semafor pozelenio da ubacim u brzini menjac se tako olabavio da izvinete kao ona stvar, stim da sam mogao da ga ubacim u brzini ali samo je ulazio u trećoj, i ako sam pokusavao u prvoj ili nekoj drugoj, kvacilo je radilo tj mogao sam da ga izbacim iz brzine, rikverc uopste nije radio, znaci kad god sam ga ubacio ubacivao je u trecoj. Sta je problem ? Hvala

Meni se to desilo u voznji jednom prilikom ali na Yugu.
I dovezao sam ga u trecoj kuci a onda zalegao ispod i video da je ispao osigurac koji je drzao sipku rucice menjaca sa menjacem i vratio sam sve lepo nazad i ucvrstio bolje taj osigurac i sve je bilo ok.
E sad na Golfu je verovatno slicno jer kako citam simptomi su identicni.
Jedino sto se Gojuu ne javlja da napise sta je bio problem.

I dovezao sam ga u trecoj kuci a onda zalegao ispod i video da je ispao osigurac koji je drzao sipku rucice menjaca sa menjacem i vratio sam sve lepo nazad i ucvrstio bolje taj osigurac i sve je bilo ok.
Batoo, majstor mi rekao da treba da skida menjac mislio sam da je do šaltera ali nije sutra cu videti sta je...

Ja mogu da ti dam dobar savet da nazoves majstora za menjace iz Sapca koji ih zna napamet i kom salju menjace iz svih delova Srbije.
Nazovi ga i pitaj sta moze da bude taj tvoj problem i dobices odgovor.
Njegov broj telefona je 0643161866 Srecko.
Ovo cisto pisem da te ne bi majstor levatio.

Slično je meni davno ima 15 god riknuo menjač na ladi samari. Jes da sam je pre toga cepao 170 kada sam stao na naplatnu rampu ja u prvu nema. Ja u drugu isto nema. Nekako umuvam u treću i uz neke zvukove škripanja se spustim u grad, parkiram u neku firmu. Dignem haubu a ono menjačko ulje izletelo i ušljiskalo ceo motorni prostor. Ostavim ključeve rođaku oni na šlep pa na otpad. Po mojoj proceni zbog velike brzine je negde izletelo svo ulje i menjač zaribao. Jedino mi bilo žao novih prednjih guma, akumulators i skoro punog rezervoara što je ujedno i jedina vrednost svake lade.

Slično je meni davno ima 15 god riknuo menjač na ladi samari. Jes da sam je pre toga cepao 170 kada sam stao na naplatnu rampu ja u prvu nema. Ja u drugu isto nema. Nekako umuvam u treću i uz neke zvukove škripanja se spustim u grad, parkiram u neku firmu. Dignem haubu a ono menjačko ulje izletelo i ušljiskalo ceo motorni prostor. Ostavim ključeve rođaku oni na šlep pa na otpad. Po mojoj proceni zbog velike brzine je negde izletelo svo ulje i menjač zaribao. Jedino mi bilo žao novih prednjih guma, akumulators i skoro punog rezervoara što je ujedno i jedina vrednost svake lade.
E slaba ti ta Lada kod mene Pezo isao i bez ulja i evo i dan danas menjac radi normalno.

Salter brzine je bio ipak, vratio sad sve full.

Back