Ako imas bas vremena, onda se odluci za neku temu. Recimo, posto je decak, moze to da bude gusarski brod. Meni su moji svojevremeno pravili Pepeljugin zamak. Dakle, mozes, recimo, da stavis veliki stolnjak preko stola, u nekoj tamnoj boji i da na njemu serviras sendvice od bageta, koktel peciva, piroske, mini hamburgere, vocne salate, torte itd. u odgovarajuce posude. Negde izmedju ubacis kovcezic s blagom, okolo malo stavis negde neki komad `blaga` - stara bizuterija - nemoj zaboraviti da nabavis papagaja, makar i igracku. Mozes da stavis nekoliko uzadi okolo, razlicite debljine, zatim ako nadjes gusarsku zastavu isl. Pricaj sa klincem, sigurna sam da ce i on imati neke ideje, pa je najbolje da to zajedno pripremite. Ili ukoliko voli, recimo, dinosauruse, mozete da osmislite mini dzunglu i unutra ubacite igracke, a tanjire sa hranom mozes postaviti na nekom vecem liscu isl.. Sve zavisi od njegovog ukusa. Ja licno ne preporucujem da im racunar bude u blizini, onda se zalepe za njega i zurka je propala. Mozda bi valjalo i da pozoves nekog proverenog animatora, to je uvek zabavno. Pripremi im interesantna pitanja za kviz u kome ce svi ucestvovati - u grupama; pripremi i nagradice, ali svima. Nabavi unapred muziku koju vole da slusaju, pa mogu da se igraju sa stolicama u krug, na ispadanje. U zavisnosti od duzine zurkice, mozda ces moci da im organizujes i malu kreativnu radionicu i pustis ih da prave nesto, isto u gusarskom fazonu, recimo. Keep them busy! Treba uloziti dosta truda, ali ces bar biti sigurna da ce pamtiti

. Puno uspeha u svakom slucaju ti zelim, a klincu srecan rodjendan!