Meni treba neki dobar savet ...

Добро, рекла си.
Схватили смо.

Вероватно се и ти некоме гадиш, па не виче то по форуму.

Ne volem sve te lezibejke, proročuce, tranvestite,
nek mi gospon dame ne zamere..................

Verovatno se i ti nekom gadis, pa ne tipa po forumu:shock:
Zasto ti uvek ti isterujes neku pravdu?
Da li to samo na forumu?
Gde kod se neko kaci oko misljenja, ti si prva!

Ne volem sve te lezibejke, proročuce, tranvestite,
nek mi gospon dame ne zamere..................

Verovatno se i ti nekom gadis, pa ne tipa po forumu:shock:
Zasto ti uvek ti isterujes neku pravdu?
Da li to samo na forumu?
Gde kod se neko kaci oko misljenja, ti si prva!

Колико си ти познајеш хомосексуалаца, лично? Ја знам једног, мада се он никада није изјаснио да је геј. По мени није болесан, само га не привлачи супротан пол.
Е да, једино што је блесаво код њега је што воли да иде на пишање кад и други.

... tvoj izbor je tvoja stvar , budi ti homic ali ne ubedjuj druge da si ti u pravu , a narocito decu .
Opet da naglasim ko me nije svatio :seksualno opredeljenje kao i sve druge seksualne aktivnosti su stvar intime ! ...

evo mene zanima, ako ima ko pametan da objasni (a posto ima negde na drugoj temi statistika o ucescu glupih muskaraca i glupih zena u ukupnoj ljudskoj gluposti ocekujem da ce se se neko zensko javiti), kako to homoseksualizam predstavlja stvar necijeg izbora ili opredeljenja...

Gospodin Gane 011 izgleda zeli da kaze da je to necija priroda , a ne opredeljenje.Za mene to je isto kao i kada bi kleptoman rekao : to sam ja , to nije moj izbor .
Onda bi morali da jos vise oftopikujemo ovu temu da bi se polemisalo o tome da li covek ima svoju slobodnu volju ili se radja takav i ostaje takav.
Moje misljenje kao nesavrsenog ljudskog stvorenja jeste da - mi imamo slobodnu volju i u skladu s tim mi imamo izbor da donosimo odluke ( pa i one koje upravljaju nasim strastima s kojima se radjamo ).
Ne osudjujem , vec samo nazalost dadoh svoje misljenje autoru teme .A vama ako se ne svidjaju tudja misljenja - nemojte ih ni traziti .
E sad stavljam tacku na ovu temu.

Хех, колико знам клептоманија је болест, а не слободан избор.
Хомосексуалници нису то зато што им је то ћеиф, него зато што не могу другачије.
Могу да да одлучим сад да ''постанем лезбејка'', то јест, могу да одлучим да спавам са женама - али ја то нисам у својој бити, у својој суштини, те стога никад не могу бити заиста лезбејка јер ме привлаче мушкарци и то се никад неће променити.
Исто тако, лезбејка може да својом вољом себи наметне ситуацију да се уда и да живи са мушкарцем, чак и да се секса са њим....али би то за њу била велика патња и она би, без обзира на то са ким се секса, у својој суштини остала лезбејка.

Треба ли и даље људи да се подређују бесмисленим друштвеним нормама и да зарад њих буду несрећни цео живот, једини који нам је дат?

Takodje smatram da su gej jer drugaciji ne mogu biti...ali moja svijest jos nije spremna da prihvati njihovo eksponiranje,trazenja prava na bracnu zajednicu,ukljucujuci usvajanje djece.
Licno nemam nista protiv,ali konkretno u Srbiji,ima precih problema za rjesavanje od njihovih zahtjeva,prohtjeva.Nisu prioritet...

Da, to jeste necija priroda.
Nije opredeljenje.
Kao sto rece Hellen, mene privlace zene i mogu ja da se upinjem koliko hocu da to promenim, ali to se ne menja mojim opredeljenjem i mojom jakom voljom.

E, ako si nas obavestio o svojim opredeljenjima! Da neke ne steknu pogrešan zaključak...:lol:
@tema Nemam ništa protiv homoseksualaca, niti protiv brakova međ njima...Al , decu da usvajaju, e, tu imam...To nikako da svarim...

Хех, колико знам клептоманија је болест, а не слободан избор.
Хомосексуалници нису то зато што им је то ћеиф, него зато што не могу другачије.
Могу да да одлучим сад да ''постанем лезбејка'', то јест, могу да одлучим да спавам са женама - али ја то нисам у својој бити, у својој суштини, те стога никад не могу бити заиста лезбејка јер ме привлаче мушкарци и то се никад неће променити.
Исто тако, лезбејка може да својом вољом себи наметне ситуацију да се уда и да живи са мушкарцем, чак и да се секса са њим....али би то за њу била велика патња и она би, без обзира на то са ким се секса, у својој суштини остала лезбејка.

Треба ли и даље људи да се подређују бесмисленим друштвеним нормама и да зарад њих буду несрећни цео живот, једини који нам је дат?

Vazno je da nam ti frcas od srece ovde po forumu, a sta ces sa cinjenicom da na svetu ima ljudi koji ne misle kao ti ? Sta ti znas o tome koliko ti je zivota dato i zasto postojis uopste ???
Naravno , ti ces se sad uvrediti , ali nemoj . Ostani u granicama svojih verovanja , dozvoli da drugi ljudi pokazu sta misle - iz tvog prvog posta nam je jasno sve sto si imala reci .
Tema je otvorena za slobodno misljenje , a ne prepucavanje oko toga ko je u pravu.
A koliko sam shvatila - postavljaciva teme nije pitala : da li mi odobravamo njeno gej opredeljenje , vec da li da to podeli sa decom !

mislim da je sloboda mišljenja
nepotpuna bez slobode izražavanja istog
ili grešim
ako sam dobro razumeo dosadašnje stavove iznete na ovu temu
nekima se neke stvari gade
a nekima ne
i onda ovi prvi kao nemaju ništa protiv tuđeg mišljenja
ali samo ako će isto biti sačuvano od javnosti
u supronom slede sankcije
samo je pitanje
ko su ti pravoverni
sa monopolom na odlučivanje
o istinitosti
i podobnosti
nečijeg mišljenja

[/B]
Vazno je da nam ti frcas od srece ovde po forumu, a sta ces sa cinjenicom da na svetu ima ljudi koji ne misle kao ti ? Sta ti znas o tome koliko ti je zivota dato i zasto postojis uopste ???
Naravno , ti ces se sad uvrediti , ali nemoj . Ostani u granicama svojih verovanja , dozvoli da drugi ljudi pokazu sta misle - iz tvog prvog posta nam je jasno sve sto si imala reci .
Tema je otvorena za slobodno misljenje , a ne prepucavanje oko toga ko je u pravu.
A koliko sam shvatila - postavljaciva teme nije pitala : da li mi odobravamo njeno gej opredeljenje , vec da li da to podeli sa decom !

Зар ти ниси ставила тачку на тему??? :roll:

[

Треба ли и даље људи да се подређују бесмисленим друштвеним нормама и да зарад њих буду несрећни цео живот, једини који нам је дат?[/QUOTE]

ko bi da opsti sa ovcama neka to slobodno radi, ako ga to privlaci jer steta je da pati samo zato sto je neko rekao da je bolest opstiti sa zivotinjama:lol:

[/B]

da ja sam nesvesno pocela da pljujem na homoseksulizam, pa je tema skrenula........

draga pepeljugo...samo ti produzi da zivis svoj zivot ili tako receno pocni da zivis svoj zivot zato sto ka verovatno nisi zivela do sad...zivela si neki drugi ...a deca su velika shvatice....bice malo tesko ali veruj u tome ko si i sta zelis i onda ce i oni verovati u tebe i oprostiti.....znas i sama kolko god da je bolna istina samo da je istina ako si u stanju da zivis sa njom i da zivis svoj zivot i da budes ono sto jesi....veruj mi ne go mojih nekih bliznih mozda sa slicnim situacijama deca odrasnu zive svoj zivot i kada im roditelji kazu ja sam svoj zivot zrtvovala zbog vas...oni ce ti reci...pa nismo te mi natjerali...sto nisi zivela svoj zivot...i ti ces na kraju shvatiti da si zivela uzalud....sa srecommm pepeljuga

Ko? Ja?...a sta je za tebe "dobar" savet? Ja napisah da se izvinjavam za off topic...ako ti je bas toliko tesko, da predjes preko tog posta...e jbga sorry....:roll:

Pretpostavljam da ce ga moderator izbrisati kad ga vidi...;)

P.s. tema mi onako...pa sta znam....bljutava....skroz neshvatljiva...

Back