Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Добро, рекла си.
Схватили смо.
Вероватно се и ти некоме гадиш, па не виче то по форуму.
Схватили смо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро, рекла си.
Схватили смо.
Ne volem sve te lezibejke, proročuce, tranvestite,
nek mi gospon dame ne zamere..................
Verovatno se i ti nekom gadis, pa ne tipa po forumu:shock:
Zasto ti uvek ti isterujes neku pravdu?
Da li to samo na forumu?
Gde kod se neko kaci oko misljenja, ti si prva!
Е да, једино што је блесаво код њега је што воли да иде на пишање кад и други.
... tvoj izbor je tvoja stvar , budi ti homic ali ne ubedjuj druge da si ti u pravu , a narocito decu .
Opet da naglasim ko me nije svatio :seksualno opredeljenje kao i sve druge seksualne aktivnosti su stvar intime ! ...
Da, to jeste necija priroda.
Nije opredeljenje.
Kao sto rece Hellen, mene privlace zene i mogu ja da se upinjem koliko hocu da to promenim, ali to se ne menja mojim opredeljenjem i mojom jakom voljom.
Хех, колико знам клептоманија је болест, а не слободан избор.
Хомосексуалници нису то зато што им је то ћеиф, него зато што не могу другачије.
Могу да да одлучим сад да ''постанем лезбејка'', то јест, могу да одлучим да спавам са женама - али ја то нисам у својој бити, у својој суштини, те стога никад не могу бити заиста лезбејка јер ме привлаче мушкарци и то се никад неће променити.
Исто тако, лезбејка може да својом вољом себи наметне ситуацију да се уда и да живи са мушкарцем, чак и да се секса са њим....али би то за њу била велика патња и она би, без обзира на то са ким се секса, у својој суштини остала лезбејка.
Треба ли и даље људи да се подређују бесмисленим друштвеним нормама и да зарад њих буду несрећни цео живот, једини који нам је дат?
[/B]
Vazno je da nam ti frcas od srece ovde po forumu, a sta ces sa cinjenicom da na svetu ima ljudi koji ne misle kao ti ? Sta ti znas o tome koliko ti je zivota dato i zasto postojis uopste ???
Naravno , ti ces se sad uvrediti , ali nemoj . Ostani u granicama svojih verovanja , dozvoli da drugi ljudi pokazu sta misle - iz tvog prvog posta nam je jasno sve sto si imala reci .
Tema je otvorena za slobodno misljenje , a ne prepucavanje oko toga ko je u pravu.
A koliko sam shvatila - postavljaciva teme nije pitala : da li mi odobravamo njeno gej opredeljenje , vec da li da to podeli sa decom !
[/B]
Vazno je da nam ti frcas od srece ovde po forumu, a sta ces sa cinjenicom da na svetu ima ljudi koji ne misle kao ti ? Sta ti znas o tome koliko ti je zivota dato i zasto postojis uopste ???
Naravno , ti ces se sad uvrediti , ali nemoj . Ostani u granicama svojih verovanja , dozvoli da drugi ljudi pokazu sta misle - iz tvog prvog posta nam je jasno sve sto si imala reci .
Tema je otvorena za slobodno misljenje , a ne prepucavanje oko toga ko je u pravu.
A koliko sam shvatila - postavljaciva teme nije pitala : da li mi odobravamo njeno gej opredeljenje , vec da li da to podeli sa decom !