Не, ниси добро схватила.
Ако они могу на сав глас да вичу да су геј, ти имаш право да вичеш да си хетеро! То би била равноправност. Овако, ти дајеш себи за право да вређаш неког другог ко те ама баш ничим не угрожава. Нико те не тера да их волиш, али своје гађење задржи за себе, оно се никога не тиче.
Како би се ти осећала да сад неко на форуму виче:''Гади ми се БлуБлу, само зато што је БлуБлу, одвратна ми је и имам право да је вређам где год стигнем јер је не волииииииим!''
Draga moja, nisi ti mene shvatila.
Mislim da gej osobe kao da se hvale time sto nisu hetero.
To me zivcira, i to mi se gadi. I ako postoji sloboda govora i misljenja. Mislim da se slabo koga tice ako je neka osoba gej isto kao sto ga se ne tice da li ih se ja gadim ili ne.
Ako postoji demokratija onda je demokratski da ja iznesemsvoje misljenje o gej populaciji.
Ja se ne bih sigurno lepo osecala da me se neko gadi.Ako oni imaju pravo da kazu da vole osobe istog pola, imam i ja pravo da kazem da ja ne volim osobe koje to vole

Demokratski.
Necu ih gaziti, tuci, za boga milog.
To mi je kao kad bih rekla gadi mi se curece meso....
Zasto bi mi neko zabranio .?
Mozda je to politicki nekorektan govor, ali nije mas ni govor mrznje.
Ne smetaju mi, neka rade u svojim sobama sta hoce, ali nek me postete tih izjava na svakom cosku: Ja sam gej, ja sam gej...."
To je brate kao uslo u modu.