Meni treba neki dobar savet ...

Decu trebaju da vaspitavaju zdravi i odgovorni roditelji

Slažem se, bolje zbrav i odgovoran i homo, nego hetero a neodgovoran i nesvestan potreba drugih ljudi.

Slazem se s tobom : tvoj izbor je tvoja stvar , budi ti homic ali ne ubedjuj druge da si ti u pravu , a narocito decu .
Opet da naglasim ko me nije svatio :seksualno opredeljenje kao i sve druge seksualne aktivnosti su stvar intime !
Starajte se homici o deci koju imate ali nemate pravo da ih uvlacite u vas seksualni zivot ! ( mogu da zamislim kako je tim mladim i zbunjenim dusama ).

ja iam pitanje za žene.......često sam ..imao priliku da čoojem priču od žena i uvek istu...i to od mladih žena.........tipa....deca odrastu.....kao lasta napooste gnezno.....dok dlanom o dlan....svoje drooštvo, interesovanja.......i onda se osećaju nekako usamljenim....ima žena koje bi samo da ne boodu usamljene...imale dete...al do 3 godine...i da nikad ne odraste....da se zamrzne na tom uzrastu...a ja sad pitam što je to tako...meni je to nepoznanica...i šta onda ima loše...osim homofobičnosti...a i ovi droogi se kao foliraju da su političko-građanski korektni......da neko želi da je voljen.....i da ima drooštvo...koje mu prija...da mu je lepo...šta je tu loše...

Ma nemoj.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti bolje menjaj nick u bezosecajno mladunce:???::???:

Ma mislim da je sustina istinita mada ima nekih cudnih stvari.Na primjer: udali je roditelji kao da je 1877. i ona nije ni znala sta zeli ali je onda dobro uspjela da se izbori za svoje skolovanje,posao i sl.Ja sam se udala svojom voljom ali mislim da je to bilo poslednje sto sam uradila svojom voljom...Sve drugo moralo je biti prilagodjeno porodici.Mozda je ona zaista sposobna zena pa sve to postigla...Troje djece do22.,fakultet,postdiplomski,muz,kuca.Svaka cast za nju!

Ja imam 24, nemam dece, nemam muza, al imam jos 5 ispita,
a nemam ni curu:rolleyes:

Stvarno, ta zena sta sve nije stigla da uradi.

Meni se gade homici.
ja da lizem necije medjunožje:eek:FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja iam pitanje za žene.......često sam ..imao priliku da čoojem priču od žena i uvek istu...i to od mladih žena.........tipa....deca odrastu.....kao lasta napooste gnezno.....dok dlanom o dlan....svoje drooštvo, interesovanja.......i onda se osećaju nekako usamljenim....ima žena koje bi samo da ne boodu usamljene...imale dete...al do 3 godine...i da nikad ne odraste....da se zamrzne na tom uzrastu...a ja sad pitam što je to tako...meni je to nepoznanica...i šta onda ima loše...osim homofobičnosti...a i ovi droogi se kao foliraju da su političko-građanski korektni......da neko želi da je voljen.....i da ima drooštvo...koje mu prija...da mu je lepo...šta je tu loše...

To je zato sto sve samo deci, deca deca deca... i shvate da su na muza i zaboravile.
On je zivo bice, i snadje se, deca odu a onda one shvate taj nepopunjeni jaz koji su same stvorile izmedju sebe i muza.

Ja sam bila sebicno dete, samo mama i ja i nikom nam ne treba. Do srednje skole je bilo tako, a onda sam pocela da izlazim, i boravim sama u svojoj sobi. Moja mama j etada bila najusamljenija.
Kada sam otisla od kuce, da studiram, retko sam isla kuci, svake tri, cetiri nedelje
Nista nisam shvatala, koliko sam sebična bila, i koliko je meni mama trebala, a posle sam je ignorisala. Bile smo jako vezane, ali je ona patila, dok nije nasla drugog muskarca...
Ali to je vec druga i tuzna prica.
Deca su usisivaci energije, a majke dopuste da im se zivot projektuje u njih.

e, vidiš...i sama imaš dovoljno razloga da ne osoođooješ aootorku teme.....osim što gajiš animozitet prema gej popoolaciji......što je samo tvoje pravo......dok ne ugrožava drooge.....i napominjem opet da ja ne veroojem u priču...više kao da neko postavlja pitanje iz radoznalosti ...da bi uporedio razmišljanja na temu promene koje se porodičnim ljoodima dešavaju...i onda graničan sloočaj kroz gej primer....što reče zatočena....priča slabo drži vodu...ali...ima mesta za diskoosiju.....

meni pepeljooga delooje okej...kao neko ko zna šta hoće...osim tog infantilnog nicka....pepeljooga...treba imati i izvesnu petlju reći ovako nešto nepoznatim ljoodima...mada ja mislim da priča nije istinita..zašto...eto....onako...nešto mi je ona previše opooštena...i sklonost ka istom polu se ne otkriva u trećoj deceniji....takođe....lezbejke nemaju materinski instikt......a možda je i bi...pa nije znala...ne znam....sve najbolje......priča je korisna...

Ајде???

e, vidiš...i sama imaš dovoljno razloga da ne osoođooješ aootorku teme.....osim što gajiš animozitet prema gej popoolaciji......što je samo tvoje pravo......dok ne ugrožava drooge.....i napominjem opet da ja ne veroojem u priču...više kao da neko postavlja pitanje iz radoznalosti ...da bi uporedio razmišljanja na temu promene koje se porodičnim ljoodima dešavaju...i onda graničan sloočaj kroz gej primer....što reče zatočena....priča slabo drži vodu...ali...ima mesta za diskoosiju.....

prosvetli me koji su mi razlozi? To sto volim musko medjunozje ili :confused:

Hellen, tebi je bas bas dosadno , nadji neku sebi slicnu da se zabavljas , a ne da smaras ovde nekvalitetnim postovima i uzasno neinteligentnim provokacijama.
Procitaj ponovo i ponovo i ponovo sta napisah .Ako ne razumes , zasto se onda javljas ?
Niko nikome ne brani seksualne slobode , ali to sto radite nastavite da radite u svom domu i iza zakljucanih vrata .Na koji nacin neko voli da mu ulazi , gde da mu ulazi i sta da mu ulazi - ostavite za svoju dusu i svog partnera . Ne ranjavajte nevine duse koje verovatno jos nemaju takvih iskustava.(mislim na decu naravno )
Kada sam bila klinka , poslednja stvar na svetu mi je bila zelja da znam kako to moja keva radi i s kim , povraca mi se pri pomisli i na samu pomisao da vodi samnom razgovor o njenom ljubavno - seksualnom zivotu !( iako nije bila gej ).

Ево, због тебе ћу се потрудити да пишем КВАЛИТЕТНИЈЕ! :wink:

Не разумем, зато и питам што не разумем. Да разумем не бих питала, ваљда је то јасно?Поставила сам ти само питање којим се лековима то лечи хомосексуалност и колико излечених знаш. Ништа друго.

Што се вређаш? :roll:

(Можда би требало ти препоручим лек против повраћања?:wink::lol:)

Svi su ti po nesto odgovorili pa cu i ja.1.Lose je sto si ovo podelila sa forumom,zbog toga sto ces naici i na ponizavanja.2.Odnos sa decom zavisi od toga kako ste ih ti i suprug vaspitavali ali ne zaboravi i na uticaj drustvene sredine,posto si predavac to treba da znas,sta sve utice na formiranje licnosti.
Moj ti je savet da popricas sa stucnijim licima:Pedagogom,psihologom i sl.

А је л' те неко тера?

Мислим, нисам схватила да је овде реч о теби...и твојим афинитетима...

Ako ti mozes da iznosis svoje stavove, sto ja ne mogu svoje.
Ja sam samo izrazila svoje gadjenje!
Ako homoseksualci mogu da vicu na sav glas:"Ja sam gej" OK budi sta hoces, bas me briga. Onda i ja mogu da vicem: "Gade mi se homoseksualci"
Ja necu da ih bijem, necu da ih gledam popreko,
ali necu ni da mi se hvale sa time.
Inace cu i ja da se hvalim da ih NE VOLEMMMMMMM!!!!!

Не, ниси добро схватила.
Ако они могу на сав глас да вичу да су геј, ти имаш право да вичеш да си хетеро! То би била равноправност. Овако, ти дајеш себи за право да вређаш неког другог ко те ама баш ничим не угрожава. Нико те не тера да их волиш, али своје гађење задржи за себе, оно се никога не тиче.

Како би се ти осећала да сад неко на форуму виче:''Гади ми се БлуБлу, само зато што је БлуБлу, одвратна ми је и имам право да је вређам где год стигнем јер је не волииииииим!''

Не, ниси добро схватила.
Ако они могу на сав глас да вичу да су геј, ти имаш право да вичеш да си хетеро! То би била равноправност. Овако, ти дајеш себи за право да вређаш неког другог ко те ама баш ничим не угрожава. Нико те не тера да их волиш, али своје гађење задржи за себе, оно се никога не тиче.

Како би се ти осећала да сад неко на форуму виче:''Гади ми се БлуБлу, само зато што је БлуБлу, одвратна ми је и имам право да је вређам где год стигнем јер је не волииииииим!''

Draga moja, nisi ti mene shvatila.
Mislim da gej osobe kao da se hvale time sto nisu hetero.
To me zivcira, i to mi se gadi. I ako postoji sloboda govora i misljenja. Mislim da se slabo koga tice ako je neka osoba gej isto kao sto ga se ne tice da li ih se ja gadim ili ne.
Ako postoji demokratija onda je demokratski da ja iznesemsvoje misljenje o gej populaciji.
Ja se ne bih sigurno lepo osecala da me se neko gadi.Ako oni imaju pravo da kazu da vole osobe istog pola, imam i ja pravo da kazem da ja ne volim osobe koje to vole:roll:
Demokratski.
Necu ih gaziti, tuci, za boga milog.
To mi je kao kad bih rekla gadi mi se curece meso....
Zasto bi mi neko zabranio .?

Mozda je to politicki nekorektan govor, ali nije mas ni govor mrznje.
Ne smetaju mi, neka rade u svojim sobama sta hoce, ali nek me postete tih izjava na svakom cosku: Ja sam gej, ja sam gej...."
To je brate kao uslo u modu.

И даље на разумеш шта је слобода говора и мишљења.

Жена која је поставила ову тему није то урадила зато да би теби у уши викала како је геј да би те провоцирала и да би се хвалила тиме. Стога, немаш право тако да говориш о њој.
Ако ти смета, једноставно - заобиђи.

Никога овде не интересује шта се теби гади а шта не. То је твоја лична ствар и задржи је за себе.

И даље на разумеш шта је слобода говора и мишљења.

Жена која је поставила ову тему није то урадила зато да би теби у уши викала како је геј да би те провоцирала и да би се хвалила тиме. Стога, немаш право тако да говориш о њој.
Ако ти смета, једноставно - заобиђи.

Никога овде не интересује шта се теби гади а шта не. То је твоја лична ствар и задржи је за себе.

Ti si naporan lik.
:roll:
Ja hocu da kazem da mi se gadi!
To je moja sloboda govora.
Koliko dugo planiras da igras advokata u senci?

Back