Draga Pepeljuga,
Vaša priča je veoma neobična, ali život piše romane....Moje mišljenje o svemu je da ne treba svojoj deci da otkrivate intimnosti koje se tiču vašeg seksualnog života. Zašto? Zato što je deci majka uvek MAJKA, i oni često čak i misle da roditelji nemaju seksualne odnose, tj. uopšte ih ne zanima ta strana...Bilo bi mi neverovatno da čujem da se neko dete (bez obzira na svoje godine) zanimalo o seksualnom životu svoje majke- da li ona to voli oralno, ili analno, da li sa muškarcima, ili ženama...mislim da to malo koje dete interesuje.
Vaša primarna uloga jeste da detetu budete majka i na tom polju ostanite ovako dobra majka kao što ste sada. Postoji velika mogućnost da vaša deca ne shvate vaše seksualno opredeljenje, odnosno mogu i da shvate, ali verujte- njihov odnos prema vama će zauvek biti promenjen, makar na podsvesnom nivou.
Što se tiče kolega, mislim da su oni najmanje bitni u celoj priči, oni nek pričaju šta hoće, niko ne može biti 100% siguran... vi živite svoj život i uživajte u njemu, a oni nek laprdaju šta hoće. Eto, to je moje mišljenje.