Meni treba neki dobar savet ...

nesto se mislim:
Ja bih pre zeleo da budem 8 dete Mike Ciganina, koji bi samnom igrao klikere, uspavljivao, dobro se zezao, i kada bih video da Njega njegova Mileva Ciganka gleda zaljubljeno, i kako se raduje kad On donese kuci staru peglu.
Pre to, nego da mi je tata Mike Taison koji shiba moju mamu Ultra Lepoticu, a ona njega psuje, a za rodjendan mi kupe Lamborghini

Ovo mislim najstvarnije :)
pa i ja bih prije zeljela da budem 8 dijete Mikea Ciganina iz ove tvoje price, nego Mikea Taysona

Draga Pepeljuga,

Vaša priča je veoma neobična, ali život piše romane....Moje mišljenje o svemu je da ne treba svojoj deci da otkrivate intimnosti koje se tiču vašeg seksualnog života. Zašto? Zato što je deci majka uvek MAJKA, i oni često čak i misle da roditelji nemaju seksualne odnose, tj. uopšte ih ne zanima ta strana...Bilo bi mi neverovatno da čujem da se neko dete (bez obzira na svoje godine) zanimalo o seksualnom životu svoje majke- da li ona to voli oralno, ili analno, da li sa muškarcima, ili ženama...mislim da to malo koje dete interesuje.

Vaša primarna uloga jeste da detetu budete majka i na tom polju ostanite ovako dobra majka kao što ste sada. Postoji velika mogućnost da vaša deca ne shvate vaše seksualno opredeljenje, odnosno mogu i da shvate, ali verujte- njihov odnos prema vama će zauvek biti promenjen, makar na podsvesnom nivou.

Što se tiče kolega, mislim da su oni najmanje bitni u celoj priči, oni nek pričaju šta hoće, niko ne može biti 100% siguran... vi živite svoj život i uživajte u njemu, a oni nek laprdaju šta hoće. Eto, to je moje mišljenje.

U potpunosti se slazem, budi dobra majka svojoj deci, Tvoj privatni zivot je Tvoja licna stvar i to ne mora niko da zna, glavno je da si Ti kao zena zadovoljna,da si na neki nacin pronashla sebe, da ti je lepo sa osobom sa kojom si - verujem da je to dovoljno za omeh nal icu

Pepeljugo,djeca treba da saznaju od tebe,pazi ljudi su zli cim bude neko primjetio,gledace sto brzi nacin da ti klinci saznaju.
Cim je zena razvedena,jos i zgodna,lijepa,ima karijeru,mnogima je trn u oku,pogotovo onim zenama koje zive ustaljeni monotoni zivot,koje nemaju hrabrosti da ista promjene,vec da bi opravdale svoj osudjuju tudj zivot.
Ne mislim nista o homoseksualizmu ali ni ne osudjujem nikoga ako ima takve sklonosti,dok god je u granicama pristojnosti.Mislim izvini,ali meni npr bilo bi ruzno vidjeti da se 2 zene ili 2 muskarca ljube javno.
Kako reci djeci,potrazi strucniji savjet:)
A sta ce reci drugi,za...bole te:D

Čitajući od početka ovaj zanimljiv post, mislila sam da je Helen u pravu, da treba deci prećutati jer je zaista velika istina da naročito pubertetlije roditelje vide kao aseksualna bića, ali izgleda da sam se prevarila. Baš lepo ako su deca shvatila i prihvatila, mada u meni postoji neki crv sumnje. Nekako imam osećaj da je ovo izmišljena priča, da bi se nešto, bilo šta pisalo na forumu. Kao da su (po onome što sam čitala) Pepeljugina osećanja veoma mlaka, kao da piše o drugoj osobi a ne o sebi. Izvinjavam se ako grešim, ali meni to tako deluje.

Da li je prica istinita ili nije, da li se radi o nekoj drugoj osobi ili o njoj samoj nebitno. Jedino u sta sam sigurna da zaista ima takvih situacija. Zato ako je istina deci ne govoriti. Iskreno i bez uvreda ja bih se stidela da imam takvu majku. Podnela bi to veoma tesko. Uostalom zaista mi nije jasno kako neko moze da razmislja o osobi istog pola. Zasto,cemu... To nam nije od Boga dato. Zalosno je to kad cujem gde smo se pogubili, sta je sa ovim svetom i sta ce tek biti sa nasom decom, i koliko ljudi nemaju vere u Boga. Vere u Boga u pravom smislu reci. Ne razumem i one mame koje ovde kazu to je tvoj privatan zivot, tvoj izbor, i da je to divno i sjajno. Zar je to pravi savet pitam se... Zar bi vi rekle svojoj deci "ako sine, budi gej ili cero budi lezbejka ako ti to odgovara". Moj savet ti je da prekines vezu ,mada mozda je sad i kasno, trebalo je na vreme da se dobro razmisli. Trebas znati sta je ispravno a sta ne i trebas biti uzor svojoj deci .Po meni je to stranputica koja vodi u propast. Ako mozes okani se te veze i nadji jednog privlacnog muskarca. Jedan privlacan i zgodno uspesan muskarac i jedna zena koja izvela na put troje dece u losem braku a povrh svega izgleda lepo .. To je pravi spoj!!!

Зашто је апсурдно? Можеш ли бар то објаснити?

Сматраш ли да си ти компетентнија од Пепељуге да процениш шта је исправно а шта не? Ако јеси, где си стекла те компетенције?

U pravu si Helen, ko bi od nas mogao biti kompetentan na ovakvu temu. Nedavno sam gledala neku emisiju na Diskaveriju da i među životinjama ima dosta homoseksualnosti. Mislim da je tu čovek potpuno nemoćan. Negde sam čitala kako je Džordž Majkl rekao kako je 20 g. pokušavao da to u sebi potisne jer je želeo da bude "normalan" i čak se izvinio svim onim ženama sa kojima je bio u vezi, jer ih je verovatno duboko povredio. Po mom skromnom mišljenju, to je isto kao levaci i dešnjaci, i levaci bi voleli da im je glavna desna ruka jer su mnoge stvari u životu lakše dešnjacima, na primer pisanje s,leva na desno, ali tu ne mogu ništa da promene. I još nešto, lako je biti sudija.

Hellen zaista ne zelim da se s tobom ni sa bilo kim prepucavam oko ovoga. Prvo, ako je neko trebao da mi postavi pitanje onda je to Pepeljuga a ne ti. Drugo, tacno se vidi da nisi upucena u veru kad mi postavljas takva pitanja ,zbog cega se i nasa misljenja ne podudaraju. Trece, nemam nameru da osudjujem nikog, niti to cinim, udelila sam dobronameran savet jer je to i trazeno. Zar vi misliti da ja nemam fantazije i da mi ne prolaze kroz glavu mnoge ludosti, i da emocije nisu prisutne za ono ili ovo i da znam za poslovicu nikad ne reci nikad, ali moramo znati do kojih granica trebamo ici, na koji nacin da usmeravamo svoju decu, da sluzimo kao primeri. Koliko god te emocije bile jake mozemo ih suzbiti za dobrobit covecanstva. Ljudi se mnogo prepustaju uzivanciji, osecajima, ne shvatajuci da je to prolazno, kao i ovaj zivot na zemlji. Nego ne bih sad o tome, to nije za temu ovde. Uostalom sto smo sad na ovom polju "Dom i porodica" ako to nije ono primarno u ovom svetu.

Етимлогија речи ''вера'' потиче од глагола ''веровати'', а не ''знати''.
Значи, ти можда ВЕРУЈЕШ да је нешто исправно или није, али то не можеш ЗНАТИ, зар не?
Пепељуга, или неко други, такође ВЕРУЈЕ у исправност својих ставова и поступака.
И сад, ко је копметентан да процени чије је веровање ''исправно'', а чије није?

Ако као аргумент узмеш хришћанско учење (а претпостављам да се твоје веровање у ''исправно'' заснива на томе)...шта би могла да кажеш о исправности ''правденог Лота'' који је поштеђен страдања у Содоми и Гомори? :wink:8-)

Back