Skafander
Poznat
- Poruka
- 9.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se ne pita ako si human, ako si dobar čovek, i ako imaš dušu, savest, empatiju.Zavisi zašto taj neko ima malo ili ni malo
Sigurno bi imao više da može.To se ne pita ako si human, ako si dobar čovek, i ako imaš dušu, savest, empatiju.
Sigurno nisu milijarderi ako su gladni.
Pogrešan ti je stav., Zato si sirotinja.To se ne pita ako si human, ako si dobar čovek, i ako imaš dušu, savest, empatiju.
Sigurno nisu milijarderi ako su gladni.
Možda jesam ekonomska sirotinja ali nisam duhovna i moralna kao neki...Pogrešan ti je stav., Zato si sirotinja.
Pogrešan ti je stav., Zato si sirotinja.

Pogrešan ti je stav., Zato si sirotinja.
Da, opasan. Ali smo imali neke ranije nesuglasice dok je bio moderator kao sensei, ali se povukao, odnosno bio je dotučen i poražen i ponižen intelektualno pa ga zato ne diram.Јел овај нервиратор неки Ћаци?
Neću da ti stajem na muku. Poenta rasprave na forumu je da bude generalizivano ili barem ne o onima koji učestvujuMožda jesam ekonomska sirotinja ali nisam duhovna i moralna kao neki...
Ja bar imam čistu dušu, anima candida.
Mene je sramota da imam više.
A ko je ćaci? Onaj što ne skače?Јел овај нервиратор неки Ћаци?
Nisam se prodao, nisam prodao dušu, nisam prodao veru za večeru. Zbog egoizma. Ja sam čojstven, častan, pravedan i pošten. To nije na prodaju i neprocenjivo je. Jednom se živi i umire ali čast i bruka žive doveka.Pogrešan ti je stav., Zato si sirotinja.
Rekoh već, pogrešan ti je stav jer su te pogrešno učili od malih nogu. Zvučiš kao neko ko je odrastao na desetercui guslama.Nisam se prodao, nisam prodao dušu, nisam prodao veru za večeru. Zbog egoizma. Ja sam čojstven, častan, pravedan i pošten. To nije na prodaju i neprocenjivo je. Jednom se živi i umire ali čast i bruka žive doveka.
A šta znači deseterac i gusle? Kakvo je to odrastanje? Ja sam mogao da se zaposlim preko veze ali nisam jer ne podržavam nepotizam, pošten sam. Nije mi moralno i fer prema drugima. Neko će da kaže da sam glup. Možda i jesam. Možda mi je zbog toga stomak prazan, ali duša i srce su mi puni. I mirno spavam. Uvek bih tako izabrao i odlučio.Rekoh već, pogrešan ti je stav jer su te pogrešno učili od malih nogu. Zvučiš kao neko ko je odrastao na desetercui guslama.
U realnosti, nema šanse da svima pomogneš. Kako onda biraš kome hoćeš, ako uopšte hoćeš da pomogneš ili ćeš da kažeš "nemam ni ja", što dovodi do pitanja zašto oboje nemate
Ti stalno ističeš "pošten, moralan" i to po tvojim merilima. Tako ne funkcioniše društvo. ALi, ekstrema uvek ima, mogao si i da se zamonašiš.A šta znači deseterac i gusle? Kakvo je to odrastanje? Ja sam mogao da se zaposlim preko veze ali nisam jer ne podržavam nepotizam, pošten sam. Nije mi moralno i fer prema drugima. Neko će da kaže da sam glup. Možda i jesam. Možda mi je zbog toga stomak prazan, ali duša i srce su mi puni. I mirno spavam. Uvek bih tako izabrao i odlučio.
Ističem da bi se ljudi ugledali. Moje merilo je priroda. Ne treba mi institucija. Ja sam čovek prirode. Priroda govori kroz mene.Ti stalno ističeš "pošten, moralan" i to po tvojim merilima. Tako ne funkcioniše društvo. ALi, ekstrema uvek ima, mogao si i da se zamonašiš.
Ćaci je onaj ko nikad nema nijednu zamerku na režim, makar mu se pos**li na glavu - on će reći "hvala gazda".A ko je ćaci? Onaj što ne skače?
Da bi se ljudi ugledali na tebe?Ističem da bi se ljudi ugledali. Moje merilo je priroda. Ne treba mi institucija. Ja sam čovek prirode. Priroda govori kroz mene.
Ja ne postojim, ne na mene, ko sam ja, na vrline.Da bi se ljudi ugledali na tebe?
Bogati uveliko dele naokolo, nego ljudiuma zapada za oko što su i dalje bogati, a često i bogatiji kako vreme prolazi.Ja ne postojim, ne na mene, ko sam ja, na vrline.
Za mene ne postoji materijalno bogatstvo. Svi imamo ista tela, isto jedemo, u istim krevetima spavamo, isto se kupamo, isto smo zdravi ili bolesni. Nema razlike. Ne zanimaju me kuće i kola.Bogati uveliko dele naokolo, nego ljudiuma zapada za oko što su i dalje bogati, a često i bogatiji kako vreme prolazi.
što se ne zamonašiš?Za mene ne postoji materijalno bogatstvo. Svi imamo ista tela, isto jedemo, u istim krevetima spavamo, isto se kupamo, isto smo zdravi ili bolesni. Nema razlike. Ne zanimaju me kuće i kola.
Pa rekao sam ti, moj manastir je planeta zemlja i priroda. Volim žene i dalje.što se ne zamonašiš?