zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 393
Molim forumaše da mi odgovore na pitanje da li me volite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Molim forumaše da mi odgovore na pitanje da li me volite?![]()
Да ли волите мене,шта да дефинишемо?Оно као љубав,вођење и тако то.Дефиниши "волети".
Да ли волите мене,шта да дефинишемо?Оно као љубав,вођење и тако то.
На пр.психичка подршка,разумевање,нежне речи,слушање кад се износи проблем,помоћ кад затреба у неким стварима кад то можемо ,највише не игнорисати потребе другог,подстрек да се нешто успе,подржавање у свему,Нормално према могућностима друге особе.Шта је за тебе "волети" ?

Ma voli te, samo se pravi, sto rece djavo srdjan todorovicNe znam za ljubav, ali dobro ******* sigurno mozemo da ti ponudimo, ima nas previse dominantnih alfa muzjaka ovde.
На пр.психичка подршка,разумевање,нежне речи,слушање кад се износи проблем,помоћ кад затреба у неким стварима кад то можемо ,највише не игнорисати потребе другог,подстрек да се нешто успе,подржавање у свему,Нормално према могућностима друге особе.
Прави одговор на правом месту,свака реч ко у Његоша,свака част,капа доле ,велики наклон ,одушевљена сам,поздрав и све најбоље.Све то што си навела може бити и нечија професионална дужност.
То за мене није "волети".
Кога ја волим ?
Онога са ким желим да сам у друштву, са ким сам весео, не треба ми нико други ...
Што више желим ту блискост са тим неким - то га више волим.
Просто зар не ?
А ко мене воли ?
Па онај који јури за мном, слуша моје речи, упија сваки мој покрет, нема замерки на моје активности - е тај ме воли.
И на крају да изведемо закључак и одговоримо на твоје питање "Волите ли ме ?"
Воле те они који прате твоје изјаве, коментаришу твоје ставове, подржавају их
и у крајњем боре се са онима који их нападају !
Прави одговор на правом месту,свака реч ко у Његоша,свака част,капа доле ,велики наклон ,одушевљена сам,поздрав и све најбоље.
Znaci volis
Volim teКако да те волимо кад си заручена..
И ја тебе око моје.Znaci volis
Volim te
Ja bez tebe ne mogu da živimИ ја тебе око моје.
Милоооо моје није нам се дало, таман на послу имам уштекану ракијештину куд ме нађеJa bez tebe ne mogu da živim
Ja bez tebe ne mogu da živim