Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Posto sad zavrsavam 4. godinu gimnazije i zelim da upisem menadzment, zanima mw gde je bolje,na FON-u ili na Ekonomskom? Koji je lakse zavrsiti, a opet htela bih i na budzet da upadnem ?
Posto sad zavrsavam 4. godinu gimnazije i zelim da upisem menadzment, zanima mw gde je bolje,na FON-u ili na Ekonomskom? Koji je lakse zavrsiti, a opet htela bih i na budzet da upadnem ?
Svako je lakše na Fakultetu Običnih Nauka:-) Ekonomija je teška i ozbiljna za studiranje ali je prema mom mišljenju zbog toga i bolja.Tu bar nešto naučiš.
A koliko bodova treba za FON za budzet?
Za ekonomski sam se vec raspitala,posto sam cvrsto bila odlucila da cu to, ali mi je onda par ljudi predlozilo FON kao laksu opciju...