Melodije za mobilni

medonic

Obećava
Poruka
87
Sajt www.mms-serbia.com ( sa koga ste inace mogli za vrlo kratko vreme i za 3 din da prebacite melodiju cak i u Siemens A60 ) je u privremenoj blokadi. Organizatorima sajta je tuzbom zapretio niko drugi do Vlado Georgijev jer se, zaboga, njegova "remek dela" neovlasceno postavljaju i slusaju na mobilnim aparatima. Ja nisam cuo da se po ovom pitanju zalio Majkl Dzekson, Tina Tarner ili Roling Stonsi , cuo sam doduse za Eminema ali eto, svakakvi ( kako da ih okarakterisem... hm.. recimo alavci? ) se setaju estradom dok ih ( da li? ) pametne devojcice obozavaju...

S tim u vezi imam pitanje: da li znate neki jednostavan i dobar sajt sa koga bi moglo za dzabaka ( kao nekada sa www.mms-serbia.com ) da se downloaduje muzika za mobilni ( cak i u Siemens A60 )?

Unapred hvala svima koji se potrude da napisu neki link

UA VLADO GEORGIJEV!

Ma Vlado je potpuno u pravu :!:
Da oni dozvoljavaju da se dzabe skine neka njegova pesma siguran sam da se on ne bi zalio, ali ako ce neko da zaradjuje na njegovim delima, onda mora i njemu nesto da plati :idea:

Pa moramo ancika , takva su vremena.
Pazi i ja zaradjujem od nekih proizvoda koji su drugi ljudi napravili, tj. naplacujem njihov trud, ali ja se barem ne zalim ako oni sutra to prijave policiji i mene uhapse.
Svesno sam usao u to i bilo bi krajne licemerno da pricam kako su oni kreteni sto me tuze zbog toga.

No na srecu ovi su sa drugog kontinenta pa racunam da nece biti problema oko toga :D

Back