Melhisedekovo proročanstvo

Кажу данас Европљани, ако је веровати анкетама, да се више боје економске кризе него тероризма. И то сматрају већом претњом по сигурност живота. Мислите о том...
To je lako objašnjivo.
Ekonomska kiza pogađa masovno skoro celu populaciju. Njoj je jako teško izmaći, dok teroristički napad može da te pogodi otprilike isto kao sedmica na lotou. Ljudi su konformisti skoro svuda.

To je lako objašnjivo.
Ekonomska kiza pogađa masovno skoro celu populaciju. Njoj je jako teško izmaći, dok teroristički napad može da te pogodi otprilike isto kao sedmica na lotou. Ljudi su konformisti skoro svuda.

Тачно.
И додао бих уз то да економска криза погодује фашизму, а не комунизму (комунизму рецимо да погодује ратни слом). И то је лако објаснити. У фрци се људи враћају огољеној борби за ресурсе и тражењу жртвене јагњади. Нема ту много милосрђа.
Понављам економска криза је била узрок једног светског рата. Промена односа снага (Немачка вс Британија) је изазвала рат пре тога.
Сада имамо оба вектора промена.

Jeste on je Sem.Nojin treci usvojen sin.Dete bez oca i majke.Bogocovek i prvi patrijarh posle potopa.Potomci su mu Abraham,Mojsije ,Aron i naravno Marija Ona rodi Isusa na isti nacin na koji se rodio njegov cukuncukundeda Melchizedek pre potopa.Ovo sam procitala u Enokovoj drugoj knjizi koja je pronadjena u Narodnoj biblioteci u Beogradu krajem 19 veka i koju je odneo neki Rus.

Кажу данас Европљани, ако је веровати анкетама, да се више боје економске кризе него тероризма. И то сматрају већом претњом по сигурност живота. Мислите о том...

Naravno, za njih je dobit izvor za život, dok se rata ne boje jer ga i nemaju.

А сада шта је рекао крвави барон Унгерн-Штернберг када је кренуо у последњи поход на бољшевике

Ја ћу да умрем! Умрећу! Али није то важно... ствар је почела и она неће пропасти... Мудра религија Буде рашириће се на северне и западне обале. Победиће дух! Појавиће се нови вођа – јачи и одлучнији од Џингиса и од Огедеј-кана, паметнији и милостивији од султана Бабера; тај ће држати власт до оног срећног дана када ће из подземног царства подићи Цар Мира.

jao jao...!!! evo sad napisem ovde, i ide mi neki video spot na ju tjubu a ono ispod reklama

"The Macabees, Given to The Wild, a short film" !!! :I

evo video spot je black hole sun soundgarden, maltene sam slucajno kliknula

to je znak !!!! :I

e kad se to desi, a desi mi se ponekad taj sinhronicitet... ne znam sta bih s tim. verovatno bi nesto trebalo. kao neka vrata da su se pojavila nova. e sad sam se pohvalila i verovatno nista. mozda sam u stvari i ovde napisala o makabejima jer sam podsvesno videla tu reklamu. izgleda da sam prorok ali nemojte nikome da kazete.

Poslednja izmena:
jao jao...!!! evo sad napisem ovde, i ide mi neki video spot na ju tjubu a ono ispod reklama

"The Macabees, Given to The Wild, a short film" !!! :I

evo video spot je black hole sun soundgarden, maltene sam slucajno kliknula

to je znak !!!! :I

e kad se to desi, a desi mi se ponekad taj sinhronicitet... ne znam sta bih s tim. verovatno bi nesto trebalo. kao neka vrata da su se pojavila nova. e sad sam se pohvalila i verovatno nista. mozda sam u stvari i ovde napisala o makabejima jer sam podsvesno videla tu reklamu. izgleda da sam prorok ali nemojte nikome da kazete.

Jedna lasta još ne čini proleće, pogotovu ako je možda vrabac.

Jeste on je Sem.Nojin treci usvojen sin.Dete bez oca i majke.Bogocovek i prvi patrijarh posle potopa.Potomci su mu Abraham,Mojsije ,Aron i naravno Marija Ona rodi Isusa na isti nacin na koji se rodio njegov cukuncukundeda Melchizedek pre potopa.Ovo sam procitala u Enokovoj drugoj knjizi koja je pronadjena u Narodnoj biblioteci u Beogradu krajem 19 veka i koju je odneo neki Rus.

a u bibliji ima li o tome negde

pokazi mi jedno cudo, ali reda velicine biblijskog :I

Шта меримо ко више измишља?
Мени је рецимо чудо како су хиндуисти одавно знали да је свемир стар милијардама година, што можеш изгугловати под "дан Браме".
Такође, Химна стварања (Рг Веда) је веома слична савременим космолошким теоријама.
Где ћеш већег чуда него кад се поклопи стварање света са оним што зна наука - настанак универзума из златне честице (Биг Бенг)

Богами, кад гледам вести из исламског света, замислим се...

Иначе, лично мислим да пророчанства треба узети метафорички, а не дословно. Да и не говорим да је 2011. узета донекле арбитрарно (не постоји буквално у пророчанству, него је неко израчунао). Тако је рецимо Њутн из Библије израчунао крај света за 2042.

Са друге стране, да су дошла последња времена, да нешто дебело мора да се промени - то је јасно.

tacno... jel kad bi svako mogao da spozna njihovu misteriju i dubinu visesloznosti napisanog onda bi svi bili pametni. vremena ne da su poslednja nego nebo samo sto se nije srusilo.

zanimljiv je osendovski... jel postoji negde ta knjiga u srbiji da se nabavi?

Abram nije Melhisedekov sin, vec saborac.

А сада шта је рекао крвави барон Унгерн-Штернберг када је кренуо у последњи поход на бољшевике

Ја ћу да умрем! Умрећу! Али није то важно... ствар је почела и она неће пропасти... Мудра религија Буде рашириће се на северне и западне обале. Победиће дух! Појавиће се нови вођа – јачи и одлучнији од Џингиса и од Огедеј-кана, паметнији и милостивији од султана Бабера; тај ће држати власт до оног срећног дана када ће из подземног царства подићи Цар Мира.

"REX MUNDI" ?

Пази, не знам ти баш много језик наших старих, си кларо латински, па ћу рећи у преводу. Рене Генон, познати мислилац на ове теме, у својој књизи Краљ Света прави разлику између појмова - Краљ Света и Кнез Овог Света. Овај други зна се ко је, по хришћанском учењу, барем.
Морам додати да ми је иначе поприлично страна дијалектика по којој свемоћни Бог (и наравно добар) допушта власт на Земљи не тако доброг ентитета којем неки тепају "Лу" :)

Пази, не знам ти баш много језик наших старих, си кларо латински, па ћу рећи у преводу. Рене Генон, познати мислилац на ове теме, у својој књизи Краљ Света прави разлику између појмова - Краљ Света и Кнез Овог Света. Овај други зна се ко је, по хришћанском учењу, барем.
Морам додати да ми је иначе поприлично страна дијалектика по којој свемоћни Бог (и наравно добар) допушта власт на Земљи не тако доброг ентитета којем неки тепају "Лу" :)

Kralj Sveta je vladar Shambale, Agarte, ili kako se vec zovu te oblasti gde se nalaze njegove pristalice (podanici).
Posto je latinski bio dominantan duze vreme, obicno je poznat kao "Rex Mundi".
A sto se tice Lucifara, ne radi se tu ni o kakvom metafizickom entitetu, vec o istorijskoj licnosti koja je davno ubijena.
Danas vladaju njegovi NAVODNI sledbenici.
A vladaju samo zahvaljujuci opste svetskoj ljudskoj gluposti.
Dakle, krivi su ljudi, a ne Bog.

Kralj Sveta je vladar Shambale, Agarte, ili kako se vec zovu te oblasti gde se nalaze njegove pristalice (podanici).
Posto je latinski bio dominantan duze vreme, obicno je poznat kao "Rex Mundi".
A sto se tice Lucifara, ne radi se tu ni o kakvom metafizickom entitetu, vec o istorijskoj licnosti koja je davno ubijena.
Danas vladaju njegovi NAVODNI sledbenici.
A vladaju samo zahvaljujuci opste svetskoj ljudskoj gluposti.
Dakle, krivi su ljudi, a ne Bog.

Da, ali neko ipak mora da vlada, inače nastade anarhija.

Back