Melatonin, iskustva

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
11.640
Da li zbog klimaksa ,ili zbog lošeg stanja kičme, svake noći se probudim oko 3 sata i retko uspem da odspavam do 5.
Razmišljam da kupim melatonin, vidim da nema neke nus pojave i loše recenzije, ali ne znam nikoga ko je to koristio.
Imate li iskustva ?

Da li zbog klimaksa ,ili zbog lošeg stanja kičme, svake noći se probudim oko 3 sata i retko uspem da odspavam do 5.
Razmišljam da kupim melatonin, vidim da nema neke nus pojave i loše recenzije, ali ne znam nikoga ko je to koristio.
Imate li iskustva ?
Meni radi. Upravo za taj problem buđenja u 3. Čini mi se da ne uspavljuje toliko koliko stabilizuje kvalitet sna.
Naravno, probao sam i ašvagandu i valerijanu; zgutam Mg pred spavanje.
Valerijana mi se uvuče u nos i imam osećaj da smrdim na nju non-stop. Dobro, poznata je priča da muškarci i psi ne vole miris valerijane.

Ne znam za muskarce, imam reaktivnog psa i dajem mu valerijanu pred setnju - obozava je.
Ona Marge ja bih na tvom mestu melatonin preskocila, ima previse losih strana.L-tianin?Pasiflora?
Ceo zivot spavam po 4-5 sati i savrseno normalno funkcionisem,

Imate li iskustva ?
jesam i malo je pomoglo
to buđenje i nesanice jesu zbog menopauze
više mi je pomogla ačvaganda + mg bisglicinat 400mg sat vremena pred spavanje
ova doza mg me bukvalno zakuca, obori mi kapke i ne mogu oči da držim otvorene
jako je važno i da eliminišeš svetlo ekrana dva sata pred spavanje
uspavljuj se uz neku knjigu

Au brate, koliko je to često kao nuspojava?
ništa od napisanih nuspojava nisam doživela uz
IMG_20260304_000356~2.jpg

konsultuj farmaceuta ako piješ još neke lekove.

Back