Mekenzi:Ratko Mladic je zlocinac

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rece neko kome je bolje da smo sravnili Zagreb sa zemljom...
19.gif

Nexus 6:
pitanje je bilo ovo sto svaki dan gledamo na TVu...ne za vreme invazije, ni od vremena Vijetnama...
mada su i tu jopet krivi Ameri, zato sto je Irak bio sekularna drzava pre rata, a sada se tu guzi Al Kaida...i da, Al Kaida ubija civile po redovima za posao...

Ако мислиш да се овом поруком конектујеш на мој текст, подсетићу те да сам ја хтео разоткрити механизам помрачења свести (који иначе у том случају није успео).
Дакле:
1. Пре инвазије - Садам има хемијско оружје, Садам је повезан са Ал каидом, Садам је претња свету!!!
2. Пре, у време и после инвазије - испоставља се: Садам није имао хемијско оружје, Садам није био повезан са Ал каидом, па каква је онда претња светском миру он био?!?
3. Извлачење Бушових саветника - Садам је био диктатор, био је гори од Хитлера, јесте сад Ирачани гину, али нема везе они су на путу ка демократији и слободи, тамо су избори, али упссс на изборима побеђују фундаменталисти, Шиити само чекају да виде леђа Америма па да буду гори него Иран и Авганистан заједно, а људи свеједно гину, на крају ће бити тамо мање слободе него у време Садама, чек чек мало, Садам је био амерички човек, они су га довели пучем на власт, прво је побио комунисте, али све то нема везе Садам је био диктатор, био је гори од Хитлера...

То је дакле тај механизам у који се уздају Доналд Рамсфелд, Конди, Чејни... само им нешто не иде. Али ко покуша убиство и даље бива осуђен. Неуспех га не ослобађа, можда то уради поново.

Е сад промени неке речи, ионако смо сви викали СЛОБО, САДАМЕ!!! Па се сети како се правдају двоструки аршини према Космету односно Републици Српској. Пошто су српски злочини у рангу нацистичких - тако се они надају - онда су Срби то и заслужили...
Је ли!??!?!

commodore:
E ali ja se bar ne krijem iza humanitarne katastrofe i oruzja za masovno unistenje... nego zagovaram masovno unistenje rvata sa balkana... jer nam rade o glavi. Uz objavu rata. Totalnog rata.

kako ne?
zagovaras masovno unistenje hrvata jer nam rade o glavi...tj. celokupna hrvatska nacija je oruzje za masovno unistenje koje ce izazvati humanitarnu katastrofu Srba...
meni je to isto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back