Grandfather
Primećen član
- Poruka
- 772
Ako se ne varam,Mekenzi je rekao i da u Srebrenici nije pobijeno 7000 vec maksimum oko 2000 ljudi ukljucujuci i borce.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
eremita:али Ти нажалост поступаш у складу са својим папагајским способностима па тако папагајишеш од речи до речи САОПШТЕЊА УДУВАНИХ ЧЕДИСТА И НАЈВЕЋИХ ГАДОВА НВО ...
[/![]()
Komodore moras da ih razumes: njima sada ponajvise treba viza da putuju po Evropi " kao sav normalan svet" i ne interesuju ih ni Srbija ni Srpske zrtve, posebno Kosovo. Oni MORAJU da ponavljaju Srebrenicu ako treba i do kraja zivota. Neko vadi vizu a neko se odrice svoje zemlje da bi putovao.commodore:Oprosti, ali najveci ratni zlocin posle drugog svetskog rata nije Srebrenica...
Nego jedan od sledeca 3 dogadjaja
- Etnicko ciscenje Srba sa Kosova i Metohije od strane Siptrarske teroristicke organizacije
- Etnicko ciscenje Srba sa teritorija Republike Srpske Krajine od strane Drzave Hrvatske
- Nezakonita i nelegalna AGRESIJA clanica NATO na Saveznu Republiku Jugoslaviju
pa ti slobodno izaberi... ja ne znam sta je gore od ova 3...
Liberal 100%:Gospode, odakle ti energija da pises sve ove imbecilnosti? Fenomenalno....![]()
![]()
![]()
King 7:Komodore moras da ih razumes: njima sada ponajvise treba viza da putuju po Evropi " kao sav normalan svet" i ne interesuju ih ni Srbija ni Srpske zrtve, posebno Kosovo. Oni MORAJU da ponavljaju Srebrenicu ako treba i do kraja zivota. Neko vadi vizu a neko se odrice svoje zemlje da bi putovao.
Бл:МЛАДИЋ ЈЕ ХЕРОЈ ОФ СЕРБИЈА
ТО ТИ СЕ ЗОВЕ ЋИРИЛИЗАЦИЈА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА, КАДА ТАКВИ КАО ТИ ЛАТИНИЗУЈУ СРБСКИ, ПА ПО ТОМЕ ГДЕ СИ ТИ УЧИО ШКОЛЕbilly_THE_kid:Keve ti, Srbine..sta ti znaci "heroj of serbija "...pa jos cirilicom na satro engleskom...
Jesi li , bre ti video nekad skolu na slici??
BG5:Ovaj topic je upucen onim Srbima koji smatraju da je Mladic nije zlocinac vec heroj.
commodore:Oprosti, ali najveci ratni zlocin posle drugog svetskog rata nije Srebrenica...
Nego jedan od sledeca 3 dogadjaja
- Etnicko ciscenje Srba sa Kosova i Metohije od strane Siptrarske teroristicke organizacije
- Etnicko ciscenje Srba sa teritorija Republike Srpske Krajine od strane Drzave Hrvatske
- Nezakonita i nelegalna AGRESIJA clanica NATO na Saveznu Republiku Jugoslaviju
pa ti slobodno izaberi... ja ne znam sta je gore od ova 3...
Duh Sekire:Појам злочинца и појам хероја се не искључују.
Уосталом, злочин је релативна ствар и зависи од референтног система онога ко доноси такву квалификацију. Ево једног лепог текста о томе:
Samo polako. Da se nesto razumemo. Postoji subjektivni stav o necemu, a postoje i objektivna zakonska pravila koja moraju da postoje da bi drustvo funkcionisalo.
Na primer, ja bih bio srecan kada bi neki moj neprijatelj bio ubijen. Medjutim to ne znaci da se zalazem da se ubistvo legalizuje.
Bilo kakva neravnopravnost pred zakonom je u ovom momentu nedopustiva, jer sve nas dovodi u opasnost.
Analogno tome, ja ni u snu ne smatram ubijanje bosanskih muslimana "zlo-cinom," jer tu meni niceg zlog nema.
'Dobro' i 'zlo' su subjektivna kategorija, u potpunosti arbitrarne vrednosti. Ne mozete da trazite pola kila zla ili da stvorite racunar koji moze identifikovati dobro i zlo. Samo osoba moze da subjektivno razazna to dvoje.
Ja ne mogu vama da kazem sta vam je zlo, niti vi meni mozete da kazete sta je meni zlo. 'Dobro' i 'zlo' nisu objektivni pojmovi.
Probajte sledeci eksperiment, ukucajte "What is evil?" u Google, i vidite sta cete dobiti. A kad vidite odgovor, upisite "What is morality?"
E sada. Objektivno cinjenicno stanje jeste da su Ratko Mladic i njemu slicni vrsili ratne zlocine, u smislu krsenja zakona. Zakonom nije dozvoljeno na primer ubijati ratne zatvorenike, to je kriminalno.
Stoga naravno da je Ratko Mladic zlocinac formalno gledano.
Medjutim on je vec optuzen, zna se da se mora goniti, i zna se da mu treba biti sudjeno.
Ali tim procesuiranjem otuzenih su ispunjene sve moje obaveze prema drustvu, i tu se prica zavrsava. Ne mozete vi sad meni da govorite sta je meni zlo a sta je meni dobro.
Edited by - Faraon zvezda i tame on 23/08/2004 18:58:57
BG5:Za svakog coveka zdravog razuma pojam zlocinca i pojam heroja se iskljucuju.
Oni koji Ratka Mladica i Ante Gotovinu smatraju herojima nisu samo ljudi bolesnog razuma vec i najveci sljam,da ne kazem ljudski izrod
BG5:Po broju ubjijenih ljudi Srebrenicki masakr jeste najveci ratni zlocin u Evropi nakon zavrsetka drugog svetskog rata
BG5:Za svakog coveka zdravog razuma pojam zlocinca i pojam heroja se iskljucuju.
Strela:Ništa nije ni dobro ni loše, već ga takvim čini naše ubeđenje!
Duh Sekire:Апсолутно се слажем и поздрављањем исправног става је одлично завршити форумски дан.
OVER AND OUT!
Elvin:ma kad smo isporučili slobu,otići će i mladić...sem ako ne nastrada prilikom hapšenja ili izvrši samoubistvo...