Mekenzi:Ratko Mladic je zlocinac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam apsolutno uveren da smo mi u ovoj poziciji,jer smo u Bosni i Hrvatskoj izgubili medijiski rat.Upravo je zato Mladic zlocinac...da su nashe glavesine pod cijom je mladic bio komandom imale malo pameti i mozga situacija bi bila drugacija.
Mladic treba da ide u Hag da se brani i da dokaze da je nevina,ako smatra da je nevin. A za te balije koje su pobijene u Srebrenici me bas zabole stojko (Varnkovic). To je bio rat. Ubijali si u drugi srbe,pa smo i mi njih.
Opet kazem,Mladic treba da se preda i da ide u Hag da skine narodu jaram s vrata.
Na istu foru ,medijske borebe izgubicemo i Kosovo. Ljudi pa juce citam u novinama...unajmljivanje agnecije za lobiranje u Americi kosta godisnje oko 500 000 dolara!!! I to su cene jako uticajnih agencija.Napomenuli su i koja konkretno. I ta jedna agnecija za lobiranje,lobira za Bugare,Rumune,Hrvate...i na zalost od skoro za Shiptare!
A nashi kazu kako nemaju 500 000 dolara da plate,a imaju para da sebi podele plate od po 1000 evra MINIMUM!!!!
250 poslanika da ima se oduzmu dve plate (jer ih ionako nisu zasluzili) to je 500 000 evra..znaci oko 20% vise nego sto treba. I? Sta onda mi ocekujemo uopste? Recite vi meni? Nebesku pravdu,he!
Opet moram da napisem ono sto je James Hetfield napisao..."Halls of justice painted green,money talking..."

Elvin:
gospođo liberalnaonehundredpercent,gadim se nekrofilije...od nje pati nekoliko ljudi na ovom forumu ,upravo ste se svrstali među njih...

mladić nije osuđen ni za šta
tako da za mene nije ni zločinac ni heroj...još uvek.

Neverovatno zreo komentar... Tebi su slike ubijenih ljudi posluzile za duhovitost u pokusaju... Tuzno... Zalim te...

To sto ljudi prihvataju cinjenicu da je nasa vojska pocinila zlocine u Srebrenici i drugim zemljama bivse SFRJ, ne znaci da umanjuju ili ne priznaju cinjenicu da su pocinjeni zlocini i nad nasim stanovnistvom...
Velicina coveka je kada je on/ona u stanju da prizna i prihvati gresku, a zatim se za istu izvini. Dok Srbi ne shvate da prvo treba da pociste svoje dvoriste, pa tek onda da gledaju u tudje, ostace tu gde su i na nivou na kom su... So far, potvrdjujemo tezu da smo "vasljivo pleme"...

Liberal 100%:
Neverovatno zreo komentar... Tebi su slike ubijenih ljudi posluzile za duhovitost u pokusaju... Tuzno... Zalim te...

To sto ljudi prihvataju cinjenicu da je nasa vojska pocinila zlocine u Srebrenici i drugim zemljama bivse SFRJ, ne znaci da umanjuju ili ne priznaju cinjenicu da su pocinjeni zlocini i nad nasim stanovnistvom...
Velicina coveka je kada je on/ona u stanju da prizna i prihvati gresku, a zatim se za istu izvini. Dok Srbi ne shvate da prvo treba da pociste svoje dvoriste, pa tek onda da gledaju u tudje, ostace tu gde su i na nivou na kom su... So far, potvrdjujemo tezu da smo "vasljivo pleme"...

rekao sam da se gadim nekrofilije...to nije duhovito,to je činjenica...

slike ubijenih ljudi do sada su postovali sklopotnica,dimitrije i slična bratija...njima sam odgovorio slično kao i vama...

još jednom svrstali ste se u malu grupu,ali odabranu...sve mdm

eremita:
... а то што светски моћници нису могли да преживе чињеницу да су Срби бољи војници и ратници од осталих је резултирало антисрпском бесомучном кампањом која траје и дан-данас...
...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ti mora da se salis.... :lol: :lol: :lol: Tvoje stanje se sad vec moze opisati kao duboka psihoza.... E, vala slatko si me nasmejao... :lol: :lol: :lol:

Ovo nema neke posebne veze sa temom,ali ima dodirnih tacaka.
Skoro sam bio na forumu navijaca Arsenala i bila je otvorena tema u kojeoj neki lik pita da li je istina da je Van Persi musliman.
Nisu stigli da napisu ni 3-4 posta,a vec je bilo zakljucano...u roku od odmaK! A covek samo pitao,zanimalo ga. I posle je jos jedan lik otvorio topik na kome portvrdjuje da je Van Persi musliman,ali da to ne treba da zanima nijednog navijaca Arsenala.I naravno i taj topik je ubrzo zakljucan.
Prosto je neverovatno kako Englezi vole te muslimane...pocevsi od boxera The Princa i Dodija Al Fajeda,pa redom...

PLESsitnihDEMONA:
Ja sam apsolutno uveren da smo mi u ovoj poziciji,jer smo u Bosni i Hrvatskoj izgubili medijiski rat.Upravo je zato Mladic zlocinac...da su nashe glavesine pod cijom je mladic bio komandom imale malo pameti i mozga situacija bi bila drugacija.
Mladic treba da ide u Hag da se brani i da dokaze da je nevina,ako smatra da je nevin. A za te balije koje su pobijene u Srebrenici me bas zabole stojko (Varnkovic). To je bio rat. Ubijali si u drugi srbe,pa smo i mi njih.
Opet kazem,Mladic treba da se preda i da ide u Hag da skine narodu jaram s vrata.
Na istu foru ,medijske borebe izgubicemo i Kosovo. Ljudi pa juce citam u novinama...unajmljivanje agnecije za lobiranje u Americi kosta godisnje oko 500 000 dolara!!! I to su cene jako uticajnih agencija.Napomenuli su i koja konkretno. I ta jedna agnecija za lobiranje,lobira za Bugare,Rumune,Hrvate...i na zalost od skoro za Shiptare!
A nashi kazu kako nemaju 500 000 dolara da plate,a imaju para da sebi podele plate od po 1000 evra MINIMUM!!!!
250 poslanika da ima se oduzmu dve plate (jer ih ionako nisu zasluzili) to je 500 000 evra..znaci oko 20% vise nego sto treba. I? Sta onda mi ocekujemo uopste? Recite vi meni? Nebesku pravdu,he!
Opet moram da napisem ono sto je James Hetfield napisao..."Halls of justice painted green,money talking..."

Ратко Младић не сме и не треба да иде у Хаг !

Ne zanam da li je Mladic zlocinac....to mora da utvrdi neki sud....stvarno ne znam !!!!!

Ali, da je sisa sto se krije ....to jeste....pa svi su mu ortaci u zatvoru...svi ratni drugovi, svi potcinjeni, skoro ceo generalstab Republike Srpske, samo on se krije ko meso....
....i ebe celu Srbiju.....cija je sloboda vaznija od slobode gradjana Srbije..???

Liberal 100%:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ti mora da se salis.... :lol: :lol: :lol: Tvoje stanje se sad vec moze opisati kao duboka psihoza.... E, vala slatko si me nasmejao... :lol: :lol: :lol:

Камо среће да и Ти мене засмејаваш... бар би ми било забавно... али Ти нажалост поступаш у складу са својим папагајским способностима па тако папагајишеш од речи до речи САОПШТЕЊА УДУВАНИХ ЧЕДИСТА И НАЈВЕЋИХ ГАДОВА НВО ...

g022.gif
[/

цитат:

Mladic treba da ide u Hag da se brani i da dokaze da je nevin,ako smatra da je nevin.

Ово си Ти написао у цитираном посту као своје мишљење... па ја супротстављам своје мишљење... иначе у праву си нико не пита ни Тебе ни мене... :confused:

Ratko Mladic je zasluzan za odbranu Srpskog stanovnistva u Bosni devedesetih i zaustavljanje muslimana u daljem prodoru ka Srbiji. Svaki rat nosi zrtve i to najbolje znaju amerikanci koji nikada nisu isporucili nijednog svog gradjanina i vojnika nekom sudu za ratne zlocine.

King 7:
Ratko Mladic je zasluzan za odbranu Srpskog stanovnistva u Bosni devedesetih i zaustavljanje muslimana u daljem prodoru ka Srbiji. Svaki rat nosi zrtve i to najbolje znaju amerikanci koji nikada nisu isporucili nijednog svog gradjanina i vojnika nekom sudu za ratne zlocine.

U Srebrenici je izvrsen najveci ratni zlocin u Evropi nakon zavrsetka drugog svetskog rata.RATKO MLADIC JE TAMNA MRLJA U ISTORIJI SRPSKOG NARODA.

BG5:
U Srebrenici je izvrsen najveci ratni zlocin u Evropi nakon zavrsetka drugog svetskog rata.RATKO MLADIC JE TAMNA MRLJA U ISTORIJI SRPSKOG NARODA.

Oprosti, ali najveci ratni zlocin posle drugog svetskog rata nije Srebrenica...
Nego jedan od sledeca 3 dogadjaja

- Etnicko ciscenje Srba sa Kosova i Metohije od strane Siptrarske teroristicke organizacije

- Etnicko ciscenje Srba sa teritorija Republike Srpske Krajine od strane Drzave Hrvatske

- Nezakonita i nelegalna AGRESIJA clanica NATO na Saveznu Republiku Jugoslaviju

pa ti slobodno izaberi... ja ne znam sta je gore od ova 3...

Zaboravio sam Vijetnam covece... Ej, komesar, moras i Vijetnam i onaj silni napalm da uracunas u listu... pod rednim brojem 4.
dakle.

- Nerazlozan i Varvarski napad na suverenu drzavu Vijetnam uz koriscenje ZABRANJENOG ORUZJA i tehnologije na zivoj sili... pod maskom mesanja u tamosnji gradjasnki rat.

BG5:
U Srebrenici je izvrsen zlocin nad mnogo vise Srpskih civila za koje Srpsko - nesrpska placena " savest " ne zeli da zna. Uopste, ogroman je broj Srba stradalih od muslimanske ruke zadnjih nekoliko vekova a posebno u 2. sv. ratu kao i u poslednjem, devedesetih. Neko je morao da odbrani i Srbe i Srbiju i svako ko ga nazove ratnim zlocincem je tamna mrlja u istoriji ovog naroda i ne zasluzuje niti ime Srpsko, niti drzavljanstvo Srbije. Drzeci se pravila rata koje praktikuje Amerika, Ratko Mladic je dokazani vojnik koji zasluzuje penziju i miran zivot.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back