Megaupload puko, sta dalje

• Začetnik teme Začetnik teme dvoje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Torent mi daje brzinu od 5-6 kb max. Ne znam u cemu je fora . Ko god mi je hvalio torent i hteo ispred mene da pokaze brzinu, ispalo je isto jako sporo. Ako zna neko resenje toga, necu se buniti
Inace, dok pisem meni skida sa 30 max.
A sto se tice resetovanja DOWNLOADERA,ako to znaci da ga iskljucim i opet ukljucim, vec probao i nista se ne dogadja

Torent mi daje brzinu od 5-6 kb max. Ne znam u cemu je fora . Ko god mi je hvalio torent i hteo ispred mene da pokaze brzinu, ispalo je isto jako sporo. Ako zna neko resenje toga, necu se buniti
Inace, dok pisem meni skida sa 30 max.
A sto se tice resetovanja DOWNLOADERA,ako to znaci da ga iskljucim i opet ukljucim, vec probao i nista se ne dogadja

Evo vidi, ali spalo je sa 850 KB/sec na 770KB/sec

Slika1.jpg

Jedva sam uslikao.....prođe, nemam kada slikati....:lol:

Ma druze, verujem ti na rec, naravno. Samo nisam ja jedini kome je smanjena brzinu. Videcu da skinem taj "download menager" koji koristis. Mozda je to neka munja. Nazalost, pretpostavljam da ne daje mogucnost skidanja vise fajlova jedan za drugim....ili mozda daje

Ja tvrdim da kod mene nece,a neki downloaderi pokazu da skidaju full brzinom,pa stanu kao da zakoce,pa posle par sekundi nastave, tako da se u proseku dobija tih 30KB/s
Task Manager kartica Networking ce pokazati te prekide,IDM ima mogucnost da se u njemu ukuca user/pass za premium ;) ,ne verujem da su ovim na udaru samo odredjene zemlje ,u svakom slucaju nije dobro

111ket.jpg

Ljudi, da vam razbijem iluzije. Ja skidam seriju Andromeda. Serija je stara, a velicina fajla je 120 MB, i nece da makne iznad 30 kb/s. Jos sam i dobio obavestenje o ogranicenju
Ne znam na koju foru vi imate vecu brzinu, ali definitivno nas nije uhvatila nikakva paranoja

Ja iskreno sa tih sajtova(MU , RS i slicno) skidam samo muziku jer tu uploaduju...Za sve ostalo koristim samo µTorrent i kazem ti da je on zakon...

Samo sto ti torent uspori net, zatvori portove pa ti treba o zna koliko vremena da ti otvori obicnu stranicu....

Sad se postavlja drugo pitanje cemu onda brzi paketi 1024/128, 6Mb/s itd., kad je limitiran protok, onda moze i modemska veza da fercera

Rapidshare limitirao protok = propast sveta?

Back