majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
Ako nesto zelite da znate u vezi Megatrenda, pitajte i odgovoricu vam, to je bolje nego da vodite otuzne rasprave u vezi tog univerziteta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majcheki:Ako nesto zelite da znate u vezi Megatrenda, pitajte i odgovoricu vam, to je bolje nego da vodite otuzne rasprave u vezi tog univerziteta.
Kad nudis...majcheki:Ako nesto zelite da znate u vezi Megatrenda, pitajte i odgovoricu vam, to je bolje nego da vodite otuzne rasprave u vezi tog univerziteta.
Anonymous:Kad nudis...majcheki:Ako nesto zelite da znate u vezi Megatrenda, pitajte i odgovoricu vam, to je bolje nego da vodite otuzne rasprave u vezi tog univerziteta.Ali treba mi odgovor brzo, brzo... Geoekonomski smer sam i sutra imam ispit iz sociologije. Pojma nemam kako pita, a kazu mi da je potrebno samo procitati. Help me, please... odazovi se na kolegijalnost... :wink: Hvala unapred...
Kako se prijavljuju ispiti? Da li preko racunara, u studentskoj sluzbi........ Ne idem na predavanja pa me zanima koji su uopste jednosemestralni ispiti na prvoj godini GEF?majcheki:Ako nesto zelite da znate u vezi Megatrenda, pitajte i odgovoricu vam, to je bolje nego da vodite otuzne rasprave u vezi tog univerziteta.
majcheki:Ako nesto zelite da znate u vezi Megatrenda, pitajte i odgovoricu vam, to je bolje nego da vodite otuzne rasprave u vezi tog univerziteta.