Mega zvezda Sloboda Mićalović: "Tužna sam, jer nemam više nikog u Leskovcu"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.325
Screenshot_86.png

Slavna glumica priča da je povratak u rodni Leskovac u njoj probudio puno osećanja, jer tamo više nema niti rodnu
kuću, niti ikog bližnjeg...

Screenshot_89.png

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog.
Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu,
imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna
generacija je otišla, došli su novi klinci - ispričala je glumica za Informer i dodala da su joj tokom snimanja serije
"Bilo jednom u Srbiji" najviše nedostajale ćerke Vera i Mila i suprug Vojin Ćetković.

Usput je istakla da je veoma ponosna što je seriju "Bilo jednom u Srbiji" gledalo 1,2 miliona ljudi...

Pa dodaje:

- U našoj zemlji je postala tradicija da se nedeljom porodice okupljaju i gledaju serije. Tako sam i ja ranije
svaku nedelju veče provodila s porodicom uz "Bolji život".
Srećna sam što su i mene prepoznali kao filmsko i TV lice i što sam snimala serije koje gledaoci vole.
RTS drži visok nivo sa serijama, kao što je bio slučaj s "Ranjenim orlom" i "Korenima", i sada sa "Bilo jednom
u Srbiji".
Drago mi je što moje ime vezuju uz RTS, jer znam da mnoge moje kolege čeznu da budu u nekoj seriji koja će
se prikazivati na Javnom servisu -
rekla je Mićalovićeva.

🌺 🌺 🌺

У мају ове године први пут сам био у Лесковац. Свидио ми се градић. Људи су љубазни. Имао сам предубјеђење да причају неким неразумљивим језиком, али сам се разувјерио. Једино што квари слику су пасја внаго. Баш их је било.

Слобода прича као да је отишла на Нови Зеланд и онда се после 50 година вратила у завичај.
E, baš se tu i vidi razlika između Beograda i ostatka Srbije... to i jeste skok od 7 milja za one koji nisu rođeni u glavnom gradu...

Back