Mega diplomac - dokumentarac o studijama Stefanovića i Megatrendu

Ma bre i ja to isto tako kazem i mislim, ministri policije obicno imaju pravni fakultet, ali ne mora ni to
kao sto nemora ni ministar vojske da bude general ili ministar zdravlja lekar. jedino ministarstvo koje mora
da ima strucnog coveka je ministarstvo pravde.
Не мора да се иде много далеко у прошлост и раније векове - наш Србијанац, Нишлија Зоран Живковић на пример био је савезни министар полиције (2000-2003), и то одличан, а није имао факултетску диплому. Није спорно немање дипломе, већ лажно представљање Доктора Слине, Џуџованке Табаковић и осталих да су академски грађани а они су обични смрадикали са средњом стручном спремом што је у СРС представљало плафон образовања ако изузмемо dr Vjekoslava, *******ог и Мају Хиџаб.
Како је Слинино лажно студирање на "страном факултету" сада већ потпуно проваљено, а како се не може бити доктор наука а ниси ишао на факултет, тако су глупи ботови добили у задатак да по нету замењују тезе и да пискарају "како за обављање функције министра није потребан факултет".
И треба их само заебавати..
 
Не мора да се иде много далеко у прошлост и раније векове - наш Србијанац, нишлија Зоран Живковић на пример био савезни министар полиције (2000-2003), а није имао факултетску диплому. Није спорно немање дипломе, већ лажно представљање Доктора Слине, Џуџованке Табаковић и осталих да су академски грађани а они су обични смрадикали са средњом стручном спремом што је у СРС представљало плафон образовања ако изузмемо dr Vjekoslava, *******ог и Мају Хиџаб.
Како је Слинино лажно студирање на "страном факултету" сада већ потпуно проваљено, а како се не може бити доктор наука а ниси ишао на факултет, глупи ботови су добили задатак да по нету замењују тезе и да пискарају "како за обављање функције министра није потребна стручна спрема".
И треба их само заебавати..

Zivkovic nikada nije izmisljao neke doktorate.
 
Zivkovic nikada nije izmisljao neke doktorate.
Не, већ је увек истицао да је после гимназије одмах почео да ради у приватном сектору.
А када је постао градоначелник Ниша, Зоран Живковић је већ важио за успешног приватника и спонзора нишког ДС-а али и културних дешавања у том граду (Живковић је велики љубитељ позоришта и иста је помагао у Нишу деведесетих). За разлику од Слине који се ничим другим осим политике - и то као ађутант *******ог - никада није ни бавио.
 
Не, већ је увек истицао да је после гимназије одмах почео да ради у приватном сектору.
А када је постао градоначелник Ниша,Зоран Живковић је у Нишу важио за успешног приватника и спонзора нишког ДС-а али и културних дешавања у том граду.
За разлику од Слине и *******ог који се ничим осим политике никада нису бавили.

Zivkovic je izuzetno i pametan i mudar, ali i dosledan svojim stavovima, nije menjao partije, nije se
qrchio da je mnogo pametan, da je ideolog, uvek pragmatican, zato je on meni i najdrazi politicar iz Srbije.
 
Meni nije jasna ova Mila Aleckovic ( koja nije bas cista u glavu, ali to nema veze sa njenim naucnim radom)
koja mrtva ladna prihvata da bude profesorka na tom fakultetu ( univerzitetu) dobija pare od njih, Bog te pita
sta tamo predaje i sada prica kako je to sve strava i uzas.
Ona nikada nigde nije bila profesor, ona samo ima doktorat, a doktorat nikako nekoga ne kvalifikuje da se
bavi i profesurom.
odakle ti ovo, javilo ti se dok si citala informer?



Уписује се на Високу Школу Социјалних Студија (École des Hautes Études en Sciences Sociales, EHESS) у класи Пјера Грекоа (Pierre Gréco), настављача Жана Пијажеа, одсек: психологија интелигенције.
Потом одлази на Универзитету Пенсилваније у Филаделфији. При повратку у Француску магистрира, а затим докторира на Универзитету Сорбона 1994.


Професор је по позиву, гостује као предавач на Универзитетима и у Институтима широм света. Као члан српске и тада југословенске екипе, учесник је психијатријског Конгреса у Бјарицу 1998, Конгреса у Прагу, Лијежу, Риму, Универзитета Сорбоне и Универзитета "Да Винчи" у Паризу, Перпињану, Ници, Универзитета Макгил у Монтреалу, Универзитета у Лозани, Бенгазију, Института Виготски у Москви, Католичког универзитета у Најмегену, укључујући и Национални Институт Социјалних Наука у Пекингу.[1] Аутор је око сто стручних радова на неколико језика и неколико књига. Члан је Светског Друштва за Психопатологију Експресије и Психотерапију Уметношћу и српски представник у њему (Société Internationale de Psychopahologije de l'Expression et de l'Art thérapie) са центром у Паризу (болница Saint -Anne).
Члан је међународног научног Друштва "Милева Марић-Ајнштајн".

Универзитетски предмети које предаје[уреди]
  • Психологија личности
  • Психопатологија личности
  • Антропологија личности
  • Когнитивна неуро психологија
  • Психологија стваралаштва
  • Психолошке школе и правци
  • Психологија учења 2
  • Психологија манипулације

Zena je plakala malo na tv , jer su joj dete koje je imala na staranju prebacili u drugu porodicu jer se zamerila novoj
sns direktorki centra, pokazala emociju vezala se za dete, nista lose, inace strucnjak na svetskom nivou,
 
Nego nagradno pitanje od milion dolara

Zasto Slina i Slinisa Mali i ostali uopste i laziraju te doktorate

Evo Gasic na celu BIA covek radi, nije se blamirao laznim diplomama, on se ponosi svojom karijerom lepljenja plocica ko sto i treba covek da bude ponosan.

Pa on je ispao 100x bolji "intelektualac" od ove ostale marve

Ako nista barem cuti i radi, koliko ume.
 
Nego nagradno pitanje od milion dolara

Zasto Slina i Slinisa Mali i ostali uopste i laziraju te doktorate

Evo Gasic na celu BIA covek radi, nije se blamirao laznim diplomama, on se ponosi svojom karijerom lepljenja plocica ko sto i treba covek da bude ponosan.

Pa on je ispao 100x bolji "intelektualac" od ove ostale marve

Ako nista barem cuti i radi, koliko ume.
Зато што у време када су Слина и Мали куповали лажне академске титуле (што су им омогућиле "луде деведесете" јер пре Милошевића куповина диплома и доктората било је нешто незамисливо), они нису ни помишљали да ће икада доћи у ове "златне висине" у којима су сада, па да им исте не требају, већ су рачунали да ће им титуле бити неопходне при запошљавању у неком јавном предузећу. А они нису имали занат у рукама односно приватни бизнис као Чика Гаша или попут горе поменутог госн` Живковића, и титуле ради запослења су им биле најбитнија ствар у животу, а за школу односно за озбиљно учење Слина и Мали Велики Лопов очигледно нису рођени.
 
Poslednja izmena:
Ona nikada nigde nije bila profesor, ona samo ima doktorat, a doktorat nikako nekoga ne kvalifikuje da se
bavi profesurom

Doktorat KVALIFIKUJE imenioce da se bave profesurom, to je i sama svhra doktorata- obrazovanje u naučno-obrazovnom radu dotične oblasti i specijalizacijom odredjene sfere znanja do samog vrhunca naučno-obrazovnog samousavršavanja..

Sam odabir da li će neko biti profesor ili ne ne podrazumeva dodatno “doškolovanje” već jednovremen status demonstratora, pa asistenta, pa docenta, pa vanrednog prof. do punopravnog (redovnog) prof.
Ovi koraci niti su imperativni nit obaveznu, što se da videti u konkretnom statutu univerziteta.
 

Back
Top