А откуд да знам да има ? Шта је показатељ да има ?Otkud znas da nema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А откуд да знам да има ? Шта је показатељ да има ?Otkud znas da nema?
А откуд да знам да има ? Шта је показатељ да има ?
Znaci ni ti ni ja ne znamo.А откуд да знам да има ? Шта је показатељ да има ?
To je reseno pitanje.Даће Бог да и нас браћа Руси ослободе НАТО окупације терора и зла!
Npr Herson?
Kaze mi drugar koji radi kao programer: "Da li mislis da su ovih 200.000 Rusa sto su dosli programeri? Nema njih 1000 a da su programeri".To je reseno pitanje.
Rusi ulaze nema tu...
Vidis da se nato pojacava na kosovu, cuo si juce i danas da povecavaju prisustvo.
Rusi su izasli na Dunav. Ruska vojna doktrina je maskirovka. Prvo ce Rusi uleteti na Kosovo a onda ce se zaleteti Srbi iz svih krajeva Srbije i sa srpskih prostora. Za 48h nema siptara, a nato rasklapa bazu.
Kaze mi drugar koji radi kao programer: "Da li mislis da su ovih 200.000 Rusa sto su dosli programeri? Nema njih 1000 a da su programeri".
Ovi Rusi/Ukrajinci u Bg ne kupuju stanove izgleda.
razgovarao sam sa jednim investitorom za kog ste svi negde culi na tv.
Pitam ga koliko je Rusa kupilo stanove u njegovih 10 zgrada, odgovor je 0.
Kao da nisu dosli da ostanu dugo.
Ali zato probaj nadji normalan stan ispod 650 eura. Skocile su stanarine zbog Rusa/Ukr i Kineza.
A prica se da su ovo zapravo ukrajinci koji premestaju finansije i biznis u Bg. Bg je naravno drzava za sebe, to ljudi u unutrasnjosti ne kapiraju.
Ne postoji ukrajinski, postoje dijalekti. Nego ovi fabrikuju bruku kao crnogorci i hrvati, svaki normalni crnogorac i hrvat crveni kada se spomene njihov jezik, pismo, crkva... obican covek zna da su to novonastale drzave, fejk, i da nemaju svoje nego otimaju tudje.Они бре нормално,сасвим опуштено по Бг. кафићима седе и разговарају на енглеском---Укри са рУСИМА
КАД се задеси екипа која прича тај украјински.
Ја нисам веровао да постоји тај украјински који РУС НЕ МОЖЕ да разуме...
мада мислим да се фолирају,можда неће да зраче
A Evropljani nece da se dignu? Evo vec danas pada rezim u Slovackoj a to je samo prvi u nizu
Taman na godisnjicu prisajedinjenja novih regiona integrisemo i prvu NATO zemljuSlovacka od sutra u ODKB-u.![]()
Taman na godisnjicu prisajedinjenja novih regiona integrisemo i prvu NATO zemlju![]()
samo lagano i melji, nema potrebe za guranjem doći će svi na red.![]()
Фолирају се и једни и други.Они бре нормално,сасвим опуштено по Бг. кафићима седе и разговарају на енглеском---Укри са рУСИМА
КАД се задеси екипа која прича тај украјински.
Ја нисам веровао да постоји тај украјински који РУС НЕ МОЖЕ да разуме...
мада мислим да се фолирају,можда неће да зраче