Медведев - "СВО ће трајати док не уништимо нацистички режим у Кијеву, биће још нових региона"!

Braco Rusi srpstvo slavi vase podvige i vracanje teritorija.

Braco Rusi ne zamerite moderatoru portala @dlugomir on je malo sasav i ocigledno da mu nije drago.

Даће Бог да и нас браћа Руси ослободе НАТО окупације терора и зла!

Брате Тихи..
ајд пронађи нам ово са ПРЕВОДОМ...
(знам да има,било је..само се не сналазим),
да погледају ИЗДАЈНИЦИ шта је то Рус и на чему он уопште базира своју Снагу :)

Даће Бог да и нас браћа Руси ослободе НАТО окупације терора и зла!
To je reseno pitanje.

Rusi ulaze nema tu...
Vidis da se nato pojacava na kosovu, cuo si juce i danas da povecavaju prisustvo.

Rusi su izasli na Dunav. Ruska vojna doktrina je maskirovka. Prvo ce Rusi uleteti na Kosovo a onda ce se zaleteti Srbi iz svih krajeva Srbije i sa srpskih prostora. Za 48h nema siptara, a nato rasklapa bazu.

Русија за годину дана уложила у Херсон више него Украјина док је био њен​

16:19 30.09.2023.
0

Херсонска област за годину дана након уласка у Русију има позитивне резултате друштвено-економског развоја, упркос константном гранатирању и последицама терористичког напада на хидроелектрану Каховка, уверен је шеф регионалне владе​

Русија је већ уложила више у Херсонску област него Украјина током 30 година колико је регион био у њеном саставу, истиче шеф регионалне владе Андреј Алексејенко, преносе „РИА Новости“.
Херсонска област, годину дана након припајања Русији има позитивне резултате друштвено-економског развоја, упркос константном гранатирању и последицама терористичког напада на хидроелектрану Каховка, уверен је Алексејенко.

Оно што је главно, је да се Херсонска област вратила кући, Русији, истиче он и додаје да претходна година ипак није била једноставна.
„За то постоји неколико разлога. Доживели смо разорну поплаву после терористичког напада нациста на хидроелектрану Каховка. Константно нас гранатирају, а борбе на Дњепру нису престајале ни један дан“, појашњава он.
У Херсонској области се граде и обнављају путеви, школе, болнице, јавна инфраструктура, истиче Алексејенко.
Обновљено је снабдевање водом, гасом, грејање и други системи у насељима које је задесила поплава након што је украјинска војска уништила Каховску хидроелектрану, додаје шеф регионалне владе.
„Успели смо да се изборимо са овом ванредном ситуацијом за кратко време – 23 хиљаде кућа у три округа је потопљено, на неким местима и до 7 до 9 метара. Успели смо да минимизирамо губитке, спречимо епидемију међу људима и животињама, упркос летњим врућинама и поплавама. И, наравно, да помогнемо људима – прво као део акције спасавања, а онда и у виду исплата“, наводи Алексејенко.
Према његовим речима, учињено је све што је могуће да се поплављена подручја врате у нормалан живот.
У суботу, 30. септембра, пре тачно годину дана, десио се одлучујући, историјски и судбоносни догађај, потписани су споразуми о пријему четири нова субјекта Федерације у састав Русије.
„Милиони становника Донбаса, Херсонске и Запорошке области су изабрали да буду са својом отаџбином“, истакао је јутрос председник Русије Владимир Путин.
Херсонска област прославља прву годишњицу у саставу Русије.

To je reseno pitanje.

Rusi ulaze nema tu...
Vidis da se nato pojacava na kosovu, cuo si juce i danas da povecavaju prisustvo.

Rusi su izasli na Dunav. Ruska vojna doktrina je maskirovka. Prvo ce Rusi uleteti na Kosovo a onda ce se zaleteti Srbi iz svih krajeva Srbije i sa srpskih prostora. Za 48h nema siptara, a nato rasklapa bazu.
Kaze mi drugar koji radi kao programer: "Da li mislis da su ovih 200.000 Rusa sto su dosli programeri? Nema njih 1000 a da su programeri".

Kaze mi drugar koji radi kao programer: "Da li mislis da su ovih 200.000 Rusa sto su dosli programeri? Nema njih 1000 a da su programeri".

Ovi Rusi/Ukrajinci u Bg ne kupuju stanove izgleda.

razgovarao sam sa jednim investitorom za kog ste svi negde culi na tv.

Pitam ga koliko je Rusa kupilo stanove u njegovih 10 zgrada, odgovor je 0.

Kao da nisu dosli da ostanu dugo.

Ali zato probaj nadji normalan stan ispod 650 eura. Skocile su stanarine zbog Rusa/Ukr i Kineza.

A prica se da su ovo zapravo ukrajinci koji premestaju finansije i biznis u Bg. Bg je naravno drzava za sebe, to ljudi u unutrasnjosti ne kapiraju.

Ovi Rusi/Ukrajinci u Bg ne kupuju stanove izgleda.

razgovarao sam sa jednim investitorom za kog ste svi negde culi na tv.

Pitam ga koliko je Rusa kupilo stanove u njegovih 10 zgrada, odgovor je 0.

Kao da nisu dosli da ostanu dugo.

Ali zato probaj nadji normalan stan ispod 650 eura. Skocile su stanarine zbog Rusa/Ukr i Kineza.

A prica se da su ovo zapravo ukrajinci koji premestaju finansije i biznis u Bg. Bg je naravno drzava za sebe, to ljudi u unutrasnjosti ne kapiraju.

Они бре нормално,сасвим опуштено по Бг. кафићима седе и разговарају на енглеском---Укри са рУСИМА :hahaha:
КАД се задеси екипа која прича тај украјински.
Ја нисам веровао да постоји тај украјински који РУС НЕ МОЖЕ да разуме...
мада мислим да се фолирају,можда неће да зраче

Они бре нормално,сасвим опуштено по Бг. кафићима седе и разговарају на енглеском---Укри са рУСИМА :hahaha:
Ne postoji ukrajinski, postoje dijalekti. Nego ovi fabrikuju bruku kao crnogorci i hrvati, svaki normalni crnogorac i hrvat crveni kada se spomene njihov jezik, pismo, crkva... obican covek zna da su to novonastale drzave, fejk, i da nemaju svoje nego otimaju tudje.

Фолирају се и једни и други.
Рус не може да разуме украјински ако није имао контакта с њиме, али иначе би могао донекле. С друге стране, сумњам да има Украјинаца који не разумеју руски.

Ритер предвиђа, Дума потврђује: Русија ће ослободити још пет региона​

20:42 30.09.2023.
0

Бивши амерички обавештајац Скот Ритер каже да ће Русија уништити остатак Оружаних снага Украјине и ослободити Одесу, Николајев, Дњепропетровск, Харков и Суми​

Русија ће ослободити још пет региона у Украјини, каже бивши обавештајац, официр америчке војске Скот Ритер за Јутјуб канал „Аск инспектор“.
„Украјина је готова. Ово је моја нова прогноза. Овај сукоб се неће завршити док Русија не заузме још пет региона: Одесу, Николајев, Дњепропетровск, Харков и Суми“, наводи Ритер.

Да Русија, поред ДНР и ЛНР, планира да врати и остатак својих земаља, каже и заменик председника Државне думе Петар Толстој.
„Русија мора да врати остатак своје земље: Одеску, Николајевску, Дњепропетровску, Харковску област – све земље у којима живи наш руски народ, који је издан и напуштен пре 30 година, измисливши независну Украјину, не марећи за интересе становника ових крајева. Боље икад него никад, али ми ћемо то поправити“, написао је Толстој на Телеграму.
Према речима Скота Ритера, ослобађање ових територија ће се одвијати паралелно са уништавањем остатака Оружаних снага Украјине. Украјина ће се суочити са поделом у стилу Моргентауовог плана, као и са рушењем владе Владимира Зеленског, истиче.
Моргентауов план је био програм за послератну трансформацију Немачке, који је предвиђао распарчавање земље, пренос кључних производних подручја под међународну контролу и елиминацију тешке индустрије. План је предложио амерички министар финансија Хенри Моргентау у септембру 1944. године, али никада није у потпуности спроведен.
Офанзива Оружаних снага Украјине на јужнодоњецком, артјомовском и запорошком правцу почела је 4. јуна. Кијев је у борбу укључио јединце које су обучавали НАТО инструктори, међутим, како је констатовао руски Министар одбране Сергеј Шојгу, ни на једном од праваца на фронту нису остварили задате циљеве.

Back