Медведев: Користимо нуклеарно оружје ако се заузме руска територија

БелиВук

Ističe se
Poruka
2.977
Ако Украјина уђе на руско тло, Москва ће користити нуклеарно оружје у борби против украјинских трупа. Ово је изјавио потпредседник Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, преноси Тасс.У поруци на свом Телеграм каналу, он пише, према новинској агенцији, да "једноставно нема другог излаза".Уосталом, када би украјински Бендеровци уз подршку НАТО-а успели да узму део наше земље, ми бисмо користили правила указа председника Русије од 2. јуна 2020. године и користили нуклеарно оружје“, пише Медведев.Уредба је одлука Владимира Путина којом се руским снагама даје право да користе нуклеарно оружје у одређеним случајевима, укључујући и опасност од руске државе.
https://tass.ru/politika/18406191
Ово је још јасније од Путиновог говора на митингу у Санкт Петербург.

Срамота за московски режим да је уопште дошло до овога, да причамо да ће мусави и крезуби украјинци да заузму неки руски град.
Срамота је да за годину и по дана, Путин није ушао даље од 100км и то само са источне стране Украјине.

Нуклеарно бомбардовање Украјине је практично бацање нуклеарке и на Русију, јер су сувише близу. Загађење не можеш да зауставиш на граници и да кажеш, загађуј само до овде.

Pa ako poštuju to što piše, neće upotrebiti nuklearno oružje. Ovde nema opasnosti za njihovu teritoriju, već samo za onu koju su bespravno okupirali u tuđoj suverenoj državi. Tako da, bez brige.
Има итекако велики ризик да ће употребити нуклеарно оружје, доста им је упада украјинаца, гађања Руских градова у Русији, растурања руских аеродрома. "Фини" твоји украјинци који урлали на целом стадиону да Срби треба де се истребе. Од 2014 гађају Руске градове у источној Украјини. Источна Украјина је отета од Руса то је урадио диктаторски Совјетски Савез и дао Украјини.

Срамота за московски режим да је уопште дошло до овога, да причамо да ће мусави и крезуби украјинци да заузму неки руски град.
Срамота је да за годину и по дана, Путин није ушао даље од 100км и то само са источне стране Украјине.

Нуклеарно бомбардовање Украјине је практично бацање нуклеарке и на Русију, јер су сувише близу. Загађење не можеш да зауставиш на граници и да кажеш, загађуј само до овде.
Срамота је да Украјина гађа Руске градове у источној Украјини од 2014, доста је Русијии је упада украјинаца у Русији, гађања Руских градова у Русији, растурања руских аеродрома. Неће Русија осетити ништа од нуклеарног напада на Украјину.

Срамота је да Украјина гађа Руске градове у источној Украјини од 2014, доста је Русијии је упада украјинаца у Русији, гађања Руских градова у Русији, растурања руских аеродрома. Неће Русија осетити ништа од нуклеарног напада на Украјину.
Ne postoje ruski gradovi u Ukrajini. Oni su ukrajinski. Rusija da se povuče iz Ukrajine i rešen problem.

Pa ako poštuju to što piše, neće upotrebiti nuklearno oružje. Ovde nema opasnosti za njihovu teritoriju, već samo za onu koju su bespravno okupirali u tuđoj suverenoj državi. Tako da, bez brige.
У чему се огледа тај суверенитет? Неометаном слављењу Бандере, подизању споменика истом, нацистичким маршевима,
паролама 'ко не скаче тај је Москаљ, 'Москаље на ноже', присуству НАТО официра у генералштабу, ликвидацији преговарача
спремних на мир, некажњеном спаљивању припадника мањинског 'братског' народа, насилном сменом власти уз помоћ страних
агентура...?
Суверенитет као и наш или БиХ, више суверености исказује Република Српска од те државе у нестанку.

Ма ко те шиша шта ти антисрпски и антируски трол сматраш.
Šiša me frizer, a stvari se kreću upravo prema onom što sam napisao i zato je Međedev to i izjavio. Njega inače i u Rusiji smatraju za pajaca, a van nje pogotovo.

1690714753146.png

Šiša me frizer, a stvari se kreću upravo prema onom što sam napisao i zato je Međedev to i izjavio. Njega inače i u Rusiji smatraju za pajaca, a van nje pogotovo.
Неће ти бити смешан кад нуклеарно удари по Украјини.

Očigledno lik koji je zadužen svakog meseca da izbaci neku nuklearnu pretnju, nešto kao Solovjev samo sa nekom funkcijom. Rusija će upotrebiti nuklearno oružje samo ako ona prva bude napadnuta istim i to u principu važi za svaku silu posle Drugog svetskog rata.
Ма какви Руси ће да дозволе да им Украјинци геноцид врше по Русији као што су сад вршили, упадали, убијали Руске цивиле, уништавали Руске градове, а Русија ће само то да гледа и ништа да не преузме. Нуклеарни напад на Украјину све је реалнији.

Ма какви Руси ће да дозволе да им Украјинци геноцид врше по Русији као што су сад вршили, упадали, убијали Руске цивиле, уништавали Руске градове, а Русија ће само то да гледа и ништа да не преузме. Нуклеарни напад на Украјину све је реалнији.
Nema potrebe za tim jer Ukrajinci nemaju kapacitet da vrate sve teritorije baš kao što ni Rusi ne mogu nešto previše novih teritorija zauzimati. Mrcvariće se još par godina i onda će neki sporazum da potpišu, zamrznu sukob i slično a linije fronta se neće puno promeniti.

Ma kakav genocid vrše Ukrajinci, mani se prepisivanja kremaljskih propagandista. Tamo se ne zna ko je gluplji.
Upravo njihova priča kako Ukrajinci ne postoje i negiranje njihove države što je propraćeno ubijanjem stotina hiljada njihovih ljudi može se smatrati genocidom.
Strelkov je sam priznao da nikakvih sukoba nije bilo dok on i njegovi nisu došli 2014., a pre toga su Rusi izvršili invaziju na Krim. Stvarno ne znam zašto glumiš Putinovog drvenog advokata.

Nema potrebe za tim jer Ukrajinci nemaju kapacitet da vrate sve teritorije baš kao što ni Rusi ne mogu nešto previše novih teritorija zauzimati. Mrcvariće se još par godina i onda će neki sporazum da potpišu, zamrznu sukob i slično a linije fronta se neće puno promeniti.
Претио је Зеленски да ће дићи у ваздух нуклеарну електрану у Украјини, и то наравно лагао како ће је Руси напасти. Американци мисле да Русија ће свашта дозволити, али се грдно варају.

Ma kakav genocid vrše Ukrajinci, mani se prepisivanja kremaljskih propagandista. Tamo se ne zna ko je gluplji.
Upravo njihova priča kako Ukrajinci ne postoje i negiranje njihove države što je propraćeno ubijanjem stotina hiljada njihovih ljudi može se smatrati genocidom.
Strelkov je sam priznao da nikakvih sukoba nije bilo dok on i njegovi nisu došli 2014., a pre toga su Rusi izvršili invaziju na Krim. Stvarno ne znam zašto glumiš Putinovog drvenog advokata.
Мани се ти преписивања антисрпских и антируских пропаганди. Негираш геноцид над Србима у Сарајеву, негираш геноцид над Србима у 52 Српска села у којима су муслимани поклали све Српско. Показао си ко си. Никад није негирала Руска власт да Украјинци не постоје, већ да је од 2014 непрестано Украјинци гранатирају Руске градове у источној Украјини и да неће престати. И сад хистеришу антируси како је ужасно што је Русија ушла у Украјину.

Ovako se izmisljena nacija Ukrajinci prave ludi od 2014.i sad je doslo vreme da plate ceh.A to je brisanje vestacke tvorevine i vestackog naroda na teritoriji Rusije.Nista manje od toga nemoj da ocekujes,jer vec padas u manijakalnu histeriju kako su Rusi teroristi.

Ukrajinska nacija ne postoji to je izmisljotina komunista i austrougara
Isto kao sto su kod nas napravili Crnogorce ili Bosnjake
Ali da su Rusi glupi i inferiorni u odnosu na zapad i zapadni modus operandi tu se slazem

Naravno da se ne radi o nikakvoj prijetnji nego o sasvim legitimnom uzpozorenju a sve ostalo je suplja zapadna natoburger propaganda koju ne fermaju ni mnogi na zapadu.Takvih je sve veci broj i toe fantasticno.
To upozorenje je naravno ljudski za razliku od neke ovozemaljske SStoke koja se bez upozorenja latila nuklearnog naouzanja od cega je smrtno stradalo 300 000 civila.

Back