MEDO VOLIM TE

istina je da nekim ljudima i ne lezi romantika i bolje je da se manu corava posla...ali ima kome lezi i ja ovako osrednje emotivna bas sam pala na izlive emocija....i jedva sam se posle sastavila...treba to znati sa stilom...a i kako je neko rekao: ljubav je izmislila f*ukara da bi lakse dosla do sexa :D....

"...samo da ti kazhem da te volim najvishe na svetu celom,da verovatno josh uvek nisam svestan koliko sam srecan shto te imam pored sebe! Jedino shto znam je da celo moje bivstvovanje od kada sam te upoznao pa i u buduce bilo je i bice usmereno ka ochuvanju i unapredjenju onoga shto imamo.. jer mi je cilj da te gledam nasmejanu i srecnu celog zhivota,cilj mi je i da ja budem razlog tvoje srece!Ti si zaista posebna osoba,neko ko iskreno ume da voli i zasluzhuje da bude voljen od sveg srca! Jasno mi je da nekad zvuchim kao kreten,ali taj kreten te voli do neba i nazad,taj kreten te zheli u svakom trenutku i na svakom mestu,taj kreten zheli da mu rodish bebe ...i na kraju,taj kreten uopshte ne mora da bude kreten! Toga je svestan i uchinice sve da se to popravi u najkracem mogucem roku...."

....detalj iz nasheg zajednichkog dnevnika... ;)

Back