- Poruka
- 8.488
Mislim da nije bilo genocida, ali strasnih zlocina je bilo. I to je svakako naredio rezim u Beogradu. Jako testo dokazato doduse...
a ovaj hortijevac ne može a da ne zapljune!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nije bilo genocida, ali strasnih zlocina je bilo. I to je svakako naredio rezim u Beogradu. Jako testo dokazato doduse...
jabuchilo,smirite se,ne dolikuje onome tko je siguran u svoju nevinost tako agresivno ponašanje poput Vašeg.
ja sam apsolutno siguran u istinitost svake moje riječi i tvrdnje i savršeno sam miran.siguran sam da sam na strani istine i dobra.
ne govorimo sada o drugom svjetskom ratu.bilo pa prošlo.
sada govorimo o srpskim zločinima koje su počinili nad nevinim ljudima samo zbog toga što su potomci hrvata iz drugog svjetskog rata.![]()
etničko čišćenje nije instrument genocida, genocid je namera istrebljenja, fizičkog određene grupe ljudi etničko čišćenje to ne podrazumeva.
.
mislim da se nismo najbolje razumeli - ja nisam nevin. ja sam jedan od onih koji ce vas, kao nosioca svega najodvratnijeg meni licno i mojem narodu u celini, u prvoj zgodnoj situaciji pretvoriti u cistu nulu, u svakom smislu te reci. samim tim, po stanju stvari, vec ne mogu da se smatram nevinim te se nemojte cuditi, sve je kod mene i tacno odmereno i vrlo adekvatno.
i, dapache, ja sam siguran da ste vi sigurni da ste na strani istine i dobra. tako teske i besmislene reci moze da koristi samo najveci ljudski otpad, i najvise ih koristi upravo u fazi truljenja.

da Vama pošaljem dokaze o masovnim grobnicama?![]()
meni kažete da sam ljudski otpad zbog toga što imam jače argumente od Vaših?![]()
Pa nećemo valjda sada o ‚91???
Bilo pa prošlo!
genocid nije namjera isključivo fizičkog uklanjanja (ubijanja),nego čišćenje prostora u svrhu stvaranja etnički čiste teritorije.
zbog toga se etničko čišćenje zove ETNIČKO.
i instrument je genocida.
genocid,BEZ etničkog čišćenje - NIJE GENOCID.
i ja imam spolovilo duzine 37 metara. da li mi verujete na rec?

genocid nije namjera isključivo fizičkog uklanjanja (ubijanja),nego čišćenje prostora u svrhu stvaranja etnički čiste teritorije.
Aha, pa ti govoriš o RSK... Knin je sada očišćen, jel da?
... i ne samo Knin!

nije tačno. genocid nema veze sa teritorijom već sa idejom da se određena populacija biološki istrebi po mogućstvu na svim teritorijama.
ne govorimo sada o drugom svjetskom ratu.bilo pa prošlo.
sada govorimo o srpskim zločinima koje su počinili nad nevinim ljudima samo zbog toga što su potomci hrvata iz drugog svjetskog rata.![]()
zbog čega je očišćen?
zbog čega se danas ne vraćaju ti isti za koje tvrdite da su protjerani?
tko je kriv za to?![]()
ne. idemo jos jedan krug.
GENO-CID. ROD-UBITI. dakle, 'POKUSAJ GENOCIDA' oznacavao je i uvek ce oznacavati samo POKUSAJ ISTREBLJENJA JEDNOG PLEMENA/RODA/NARODA. to nema veze ni sa geografskom odrednicom neke teritorije ni sa etnickim ciscenjem u svom pravnom znacenju - ciscenja TERITORIJE, bilo kojim putem - deportacijom, nasilnim proterivanjem, ubijanjem.
naravno da vjerujem.potvrdili ste to kao i sve do sada što ste rekli.![]()
Obrati pažnju kako ti (ne)svesno praviš razliku u uglu gledanja zločina.
Kada je reč o zločinima Pavelićevih ustaša, ti kažeš nećemo o Drugom svetskom ratu.
Posle toga kažeš da govorimo o srpskim zločinima, misleći na ovaj rat, koji je za nama. Zašto ne napišeš da govorimo o tom ratu i zločinima počinjenim u njemu? I ti si svestan da u upoređivanju masovnosti i monstruoznosti zločina vršenih u zadnjem ratu, vi ponovo prednjačite. Zbog toga stavljaš akcenat na srpske zločine, pokušavajući stvoriti iskrivljenu sliku tadašnjih zbivanja, po kojoj su u tom ratu samo Srbi vršili zločine, sveteći se za WW2.
to jest, tvrdite da ste se vec susretali sa mojim spolovilom?
mozete li tu svoju (opravdanu, ne sporim) fantaziju o konzumiranju mog spolovila nekako da dokazete i kao realni dogadjaj, recimo, probajte na isti nacin kao i onu tvrdnju o masovnim grobnicama od koje smo krenuli? secate se? ili ste vec zaboravili da ste vi tvrdili, a ne ja. dakle, ja cekam dokumentaciju...

"članak 6.
Za svrhe ovoga Statuta, izraz "genocid" znači bilo koje od niže opisanih djela, počinjeno u namjeri da se u cijelosti ili djelomično uništi jedna nacionalna, etnička, rasna ili vjerska skupina kao što je: (a) ubijanje pripadnika skupine; (b) nanošenje teške ozljede ili duševne boli pripadnicima skupine; (c) namjerno podvrgavanje skupine životnim uvjetima kojima je cilj njezino potpuno ili djelomično fizičko uništenje; (d) nametanje mjera s namjerom sprečavanja rađanja unutar skupine; (e) prisilno premještanje djece iz jedne skupine u drugu."
ništa od ovoga nije etničko čišćanje. nigde ne piše da proterivanje ljudi spada pod genocid..
samo malicko,štovani koshei.....ubijeli ste hrvate SVE OD REDA,da bi se osvetili za jasenovac?i to 1991.godine?