Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mislim da nije,a ako i jeste onda 2 godine.
odeš u najbliži ams
poneseš valjda dve slike,i nekih 900 dinara.
naravno poneseš i dozvolu.
usput,treba ti i zeleni karton.
imaš ams na banovom brdu, kod starog merkatora i negde kod 27.marta.
odmah se sve završava,na licu mesta
Pogurajte svoje institucije da zamijenite sadasnje vozacke dozvole, zamijenite savremenim... Onda necete morati da se smarate sa vadjenjem medjunarodnih...
Ne znam koliko ti treba međunarodna vozačka? Meni su uvek dosad tražili samo našu domaću, i smatraju je jedino validnom. Međunarodnu ni ne pogleda niko.
Idem u Svedsku na godinu dana i koliko sam razumela- da bih tamo vozila moram da imam medjunarodnu dozvolu. Ako je neko SIGURAN da ne moram- neka javi ( da se ne cimam bezveze za to vadjenje).
Idem u Svedsku na godinu dana i koliko sam razumela- da bih tamo vozila moram da imam medjunarodnu dozvolu. Ako je neko SIGURAN da ne moram- neka javi ( da se ne cimam bezveze za to vadjenje).
Da ne budem odgovorna za tvoju odluku, nije cimanje izvaditi međunarodnu, treba ti samo par slika, vozačka i AMSJ. Samo kažem kako meni međunarodna u inostranstvu nije trebala. Kad sam vadila austrijsku, uzeli su mi, ne međunarodnu, već našu domaću. Kad je poznanik imao saobraćajku u Nemačkoj, tražili su mu našu, a ne međunarodnu. Tako da i pored onih zvaničnih izjava, da ti za napolje treba međunarodna, kad se nešto, ne daj bože desi, uvek traže domaću.