Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 32.971
...
Šou program bivših Srba, a sadasnjih Hrvata u Hercegovini (btw na mestu najvecih pokolja nad Srbima u istoj...) je evo osporio i sam Vatikan:
Podsetimo da je tamo na toj prevari utehu i spas trazio cak i naivni Siniša Mihajlović...i naravno...spas nije našao...
A ja sam spreman da tvrdim da ta kao deca koja su navodno kao videla Gospu...su ustvari videla nesmirene duše pobijenih Srba..., jer se u neposrednoj blizini tog religioznog Diznilenda ustvari nalazi jedna od nekoliko jama u koje su ustaše pobile i pobacale Srbe iz tog dela Hercegovine u WW2
Dakle ne Gospa nego su videli duše pobijenih i u jame bačenih Srba...
...
Šou program bivših Srba, a sadasnjih Hrvata u Hercegovini (btw na mestu najvecih pokolja nad Srbima u istoj...) je evo osporio i sam Vatikan:
Međugorje: Vatikan ne priznaje ukazanja Device Marije, ali podržava vernike da hodočaste
https://www.nin.rs/bbc/vesti/57524/...vice-marije-ali-podrzava-vernike-da-hodocastePodsetimo da je tamo na toj prevari utehu i spas trazio cak i naivni Siniša Mihajlović...i naravno...spas nije našao...
A ja sam spreman da tvrdim da ta kao deca koja su navodno kao videla Gospu...su ustvari videla nesmirene duše pobijenih Srba..., jer se u neposrednoj blizini tog religioznog Diznilenda ustvari nalazi jedna od nekoliko jama u koje su ustaše pobile i pobacale Srbe iz tog dela Hercegovine u WW2
Dakle ne Gospa nego su videli duše pobijenih i u jame bačenih Srba...
...