Međugorje: Vatikan ne priznaje ukazanja Device Marije, ali podržava vernike da hodočaste

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.971
...

Šou program bivših Srba, a sadasnjih Hrvata u Hercegovini (btw na mestu najvecih pokolja nad Srbima u istoj...) je evo osporio i sam Vatikan:

Međugorje: Vatikan ne priznaje ukazanja Device Marije, ali podržava vernike da hodočaste​

https://www.nin.rs/bbc/vesti/57524/...vice-marije-ali-podrzava-vernike-da-hodocaste

Podsetimo da je tamo na toj prevari utehu i spas trazio cak i naivni Siniša Mihajlović...i naravno...spas nije našao...

A ja sam spreman da tvrdim da ta kao deca koja su navodno kao videla Gospu...su ustvari videla nesmirene duše pobijenih Srba..., jer se u neposrednoj blizini tog religioznog Diznilenda ustvari nalazi jedna od nekoliko jama u koje su ustaše pobile i pobacale Srbe iz tog dela Hercegovine u WW2

Dakle ne Gospa nego su videli duše pobijenih i u jame bačenih Srba...

...

...

Šou program bivših Srba, a sadasnjih Hrvata u Hercegovini (btw na mestu najvecih pokolja nad Srbima u istoj...) je evo osporio i sam Vatikan:

Međugorje: Vatikan ne priznaje ukazanja Device Marije, ali podržava vernike da hodočaste​

https://www.nin.rs/bbc/vesti/57524/...vice-marije-ali-podrzava-vernike-da-hodocaste

Podsetimo da je tamo na toj prevari utehu i spas trazio cak i naivni Siniša Mihajlović...i naravno...spas nije našao...

A ja sam spreman da tvrdim da ta kao deca koja su navodno kao videla Gospu...su ustvari videla nesmirene duše pobijenih Srba..., jer se u neposrednoj blizini tog religioznog Diznilenda ustvari nalazi jedna od nekoliko jama u koje su ustaše pobile i pobacale Srbe iz tog dela Hercegovine u WW2

...
Izmišljotina za ubijene Srbe i ništa više isto kao što je Valerijanov memorandum o 130,000 ubijenih Srba a kasnije je došao i do pola milje ali nigdje dokaza!

Nemaam šta da čitam. U mom gradu ima 26 nacija i svakA od njih ima nazive ulica i obeležja na svom jeziku,dok je u Hrvatskoj više ljudi izginulo boreći se sa ćiriličnim tablama nego u ratu. Teški ste indiJANCI
Nema vikenda a da ne stigne autobus i Novog Sada.Subotice,beogradskih registracija 10ak!Vjernici ali i nevjernici dolaze sa svih strana

...

...
Kao i piramide u kaknju
Cirkus

Back