Međugorje je priznato od katoličke crkve - politički aspekt

nema sansi, izmslio si ovo jer

Filetizam

filetizam je vaša pravoslavna stvar...
šta to nama podmečeš?
mi katolici slijedimo gospu Medjuorsku i njene poruke o Rvatima kao izabranom narodu...

1727738861239.png

Postavio sam ti konferenciju Vatikana dje priznaju Medjuorje i potiču ljude na odlazak tamo...normalnom čovjeku to je dovoljno...
Ali neki su to teško primili, pa sada vama postavljamo uvjeravanja online teologa i katolički aktivista da je to zaista tako, jer vi to ne možete privatit na normalan način...
A ja sam temu nazvao "politički aspekt" jer kad zarebemo ispod površine vaše kritike vidimo da je to jedan FAŠIZAM prikriveni prema rvatima, jer se vaša priča svodi na to da se rvatima ne može Bog ukazat jer su Rvati...kako i sami priznajete...i to je dakle politički aspekt Medjugorja - najglasniji protivnici odbacuju Medjugorje iz fašističkih razloga...

...

Važi

Ima samo jedan mali problem, umem da čitam i razumem pročitano

Verujem da si do sada već blokiran od strane većine Hrvata i Srba na ovom forumu kao nepopravljivo polupan lik koji lupeta i ubeđuje ljude da ne veruju u ono što piše nego ono što im on kaže. Pridružiću se i ignorisati te.

Kada odlučiš da je osnova pristojne diskusije da poštuješ sagovornike i ne iznosiš laži ti se registruj ponovo pod nickom Ukazanje NIJE priznato pa da nastavimo gde smo stali sa diskusijom, do tada zbogom

Samo razmisli kolko blesavo djeluje tvoje tumačenje...

Ovako reci sinu:
"Ja ti sine ne dozvoljavam da koristiš drogu, ali podržavam tvoje druženje sa onom grupacijom teških narkomačina tamo u parku. Ajde mrš tamo družit se sa njima.."

Saberi se, crkva je priznala Medjuorje, samo moraju sebi neke rezervacije ostavit, kolko je to moguče u kovitlacu pritiska sa neba i apokalipse na zemlji...

.
Vi niste Crkva nego arhijeres.

Dobro je, ispravio si BBC

hajde sada ispravi i Radio Slobodna Evropa,

Vatikan i dalje ne priznaje 'ukazanja u Međugorju'​

https://www.slobodnaevropa.org/a/vatikan-medjugorje-gospa/33125902.html

Ko zna, možda i uspeš da izmeniš sve naslove koji ti se ne sviđaju.

Mene zanima što tebe uopšte zanima stav Vatikana ako ga ne poštuješ i ispravljaš ono što su izjavili,
Ti si ubeđen da je sve to tamo istina, šta te briga za Vatikan, veruj u šta hoćeš a ne u ono što ti kažu, to je valjda poenta verovanja.
Prekrižiš "i dalje ne" i to je to.

А ти си, као, верник?
on je ~U~ vere
Scena pokazuje kako su Srbi mučili rvate zbog Medjugorja...
reko' ja pranje savesti za ndh genocid
Ne mogu oni od toga da pobegnu.
ko? pa ja ti kazem, potrebna je izmenjena svest da bi oni uradili sta su uradili, i da to traje - evo sad nas ovaj drzi za demone, samo zato sto apelujemo na cinjenicno stanje
A demoni zavijaju okolo, kako tokom ukazanja tako i na forumu...

ko? pa ja ti kazem, potrebna je izmenjena svest da bi oni uradili sta su uradili, i da to traje - evo sad nas ovaj drzi za demone, samo zato sto apelujemo na cinjenicno stanje

I demoni dolaze u Medjuorje i protestiraju protiv ukazanja...
To su prava opsjednuča a ne fejkana kao na nekim protestantskim okupljanjima, jer se može vidjet kako im se lica deformiraju i poprime neljudske oblike - ova djevojčica poprima oblik annunakija u licu...
Ipak, naša pjesma pobjeđuje...

I demoni dolaze u Medjuorje i protestiraju protiv ukazanja...
To su prava opsjednuča a ne fejkana kao na nekim protestantskim okupljanjima, jer se može vidjet kako im se lica deformiraju i poprime neljudske oblike - ova djevojčica poprima oblik annunakija u licu...
Ipak, naša pjesma pobjeđuje...
Matej 7,22U onaj dan mnogi će mi reći: "Gospodine, Gospodine, nijesmo li u ime tvoje prorokovali? Nijesmo li u ime tvoje đavle izgonili Nijesmo li u ime tvoje čudesa mnoga činili?
Matej 7,23Tada ću im izjaviti; Nikad vas nijesam poznavao; idite od mene, zlotvori!

i sta mislis ko na svetu ce da kupi tu vasu tvrdnju da ste izabrani?

Katolička civilizacija ti je ovo crveno...
Sve crveno sada prima direkt komandu iz Medjugorja
Plus pomireni pravoslavci iz Konstantinopola koji vuku pola pravoslavlja za sobom, Ukrajinci pravoslavni, pro-katolički protestanti koji su danas dominantni u protestantskom svijetu, itd...
1727803879179.png

.

znaci, niko vam ne veruje, vi se hvalite, ali badava, ukazanje je demonsko, a da nije neko bi vec rekao jeste rvati su izabrani, ali nema nikoga da to kaze
pa dobro, cijeli krščanski svijet nosi kravatu od davnina, očekivalo se to kao potvrda... cijela Italija tu stražari u Medjugorju, ima ih deset puta više nego nas, Medjuorje je njiova talijanska nacionalna tradicija, tako da se čak tamo u Medjugorju sve moli i pjeva na talijanskom...
a reci mi, poznaješ li ženu u plavoj kabanici? Jer ona se slaže s tebom da joj ne paše Medjuorje i jeli to pokušala demonski atentat...?
Veli da je guši i nije joj lako...
Imadeš li ti takovih vragolastih simptoma, bucko bas?

Poslednja izmena:

Back