- Poruka
- 242
nema sansi, izmslio si ovo jer
Filetizam
filetizam je vaša pravoslavna stvar...
šta to nama podmečeš?
mi katolici slijedimo gospu Medjuorsku i njene poruke o Rvatima kao izabranom narodu...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema sansi, izmslio si ovo jer
Filetizam
niste normalni, a vatikan vas pokriva radi sebe, i sta mislis ko na svetu ce da kupi tu vasu tvrdnju da ste izabrani?mi katolici slijedimo gospu Medjuorsku i njene poruke o Rvatima kao izabranom narodu...
bolestfiletizam je vaša pravoslavna stvar...
šta to nama podmečeš?
mi katolici slijedimo gospu Medjuorsku i njene poruke o Rvatima kao izabranom narodu...
Pogledajte prilog 1618725
Postavio sam ti konferenciju Vatikana dje priznaju Medjuorje i potiču ljude na odlazak tamo...normalnom čovjeku to je dovoljno...
Ali neki su to teško primili, pa sada vama postavljamo uvjeravanja online teologa i katolički aktivista da je to zaista tako, jer vi to ne možete privatit na normalan način...
A ja sam temu nazvao "politički aspekt" jer kad zarebemo ispod površine vaše kritike vidimo da je to jedan FAŠIZAM prikriveni prema rvatima, jer se vaša priča svodi na to da se rvatima ne može Bog ukazat jer su Rvati...kako i sami priznajete...i to je dakle politički aspekt Medjugorja - najglasniji protivnici odbacuju Medjugorje iz fašističkih razloga...
...
Ja crveni banditVi crveni banditi ste najgori od svih fašista.
Vi niste Crkva nego arhijeres.Samo razmisli kolko blesavo djeluje tvoje tumačenje...
Ovako reci sinu:
"Ja ti sine ne dozvoljavam da koristiš drogu, ali podržavam tvoje druženje sa onom grupacijom teških narkomačina tamo u parku. Ajde mrš tamo družit se sa njima.."
Saberi se, crkva je priznala Medjuorje, samo moraju sebi neke rezervacije ostavit, kolko je to moguče u kovitlacu pritiska sa neba i apokalipse na zemlji...
.
Ne mogu oni od toga da pobegnu.problem je sto ste stafetu preuzeli od nacista /fasista, oni su pre vas mislili da su izabrani, visa rasa itd
u krscanstvu nema vise izabranih po nacionalnoj osnovi, to je hereza etnofiletizma, edukuj se malo
Ne skreći sa teme a to je da vrjeđaš osjećaje vjernika a ne razumiješ uopće¸cjelu priču jer vjernik vjerojatno nisi!
filetizam je vaša pravoslavna stvar...
šta to nama podmečeš?
Pogledajte prilog 1618725
Е, Висости, ако неки Хрват није католик, да ли је и он изабран?
Prekrižiš "i dalje ne" i to je to.Dobro je, ispravio si BBC
hajde sada ispravi i Radio Slobodna Evropa,
Vatikan i dalje ne priznaje 'ukazanja u Međugorju'
https://www.slobodnaevropa.org/a/vatikan-medjugorje-gospa/33125902.html
Ko zna, možda i uspeš da izmeniš sve naslove koji ti se ne sviđaju.
Mene zanima što tebe uopšte zanima stav Vatikana ako ga ne poštuješ i ispravljaš ono što su izjavili,
Ti si ubeđen da je sve to tamo istina, šta te briga za Vatikan, veruj u šta hoćeš a ne u ono što ti kažu, to je valjda poenta verovanja.
on je ~U~ vereА ти си, као, верник?
reko' ja pranje savesti za ndh genocidScena pokazuje kako su Srbi mučili rvate zbog Medjugorja...
ko? pa ja ti kazem, potrebna je izmenjena svest da bi oni uradili sta su uradili, i da to traje - evo sad nas ovaj drzi za demone, samo zato sto apelujemo na cinjenicno stanjeNe mogu oni od toga da pobegnu.
A demoni zavijaju okolo, kako tokom ukazanja tako i na forumu...
ko? pa ja ti kazem, potrebna je izmenjena svest da bi oni uradili sta su uradili, i da to traje - evo sad nas ovaj drzi za demone, samo zato sto apelujemo na cinjenicno stanje
I demoni dolaze u Medjuorje i protestiraju protiv ukazanja...
To su prava opsjednuča a ne fejkana kao na nekim protestantskim okupljanjima, jer se može vidjet kako im se lica deformiraju i poprime neljudske oblike - ova djevojčica poprima oblik annunakija u licu...
Ipak, naša pjesma pobjeđuje...
Matej 7,22 | U onaj dan mnogi će mi reći: "Gospodine, Gospodine, nijesmo li u ime tvoje prorokovali? Nijesmo li u ime tvoje đavle izgonili Nijesmo li u ime tvoje čudesa mnoga činili? |
Matej 7,23 | Tada ću im izjaviti; Nikad vas nijesam poznavao; idite od mene, zlotvori! |
Katolička civilizacija ti je ovo crveno...i sta mislis ko na svetu ce da kupi tu vasu tvrdnju da ste izabrani?
pa nadji nam da kazu da ste vi hrvati preuzeli stafetu i da ste izabran narod, jos neka zemlja osim 'rvatske da to kazeKatolička civilizacija ti je ovo crveno...
pa nadji nam da kazu da ste vi hrvati preuzeli stafetu i da ste izabran narod, jos neka zemlja osim 'rvatske da to kaze
znaci, niko vam ne veruje, vi se hvalite, ali badava, ukazanje je demonsko, a da nije neko bi vec rekao jeste rvati su izabrani, ali nema nikoga da to kazekaže Gospa...
ostalo su sitnice...
.
Prekrižiš "i dalje ne" i to je to.
pa dobro, cijeli krščanski svijet nosi kravatu od davnina, očekivalo se to kao potvrda... cijela Italija tu stražari u Medjugorju, ima ih deset puta više nego nas, Medjuorje je njiova talijanska nacionalna tradicija, tako da se čak tamo u Medjugorju sve moli i pjeva na talijanskom...znaci, niko vam ne veruje, vi se hvalite, ali badava, ukazanje je demonsko, a da nije neko bi vec rekao jeste rvati su izabrani, ali nema nikoga da to kaze