Međugorje je priznato od katoličke crkve - politički aspekt

Sama ukazanja počela su gospinom najavom 1981. da "je svijet u velikoj opasnosti i prijeti da sam sebe uništi i da se čovječanstvo odlučilo za budučnost bez Boga"
Kako stvari stoje, jasno je da Gospa 1981. nije blefirala..
co'ce,
pazi matematike
1981-1941=40 godina
danas je 2024-1981=43 godina
zamisli da ste to ukazanje imali 1901 i nekim slucajem svet nije imao ww1, nego samo ww2, posle 40 godina, ti bi opet rekao da nije blefirala?!
znaci van pameti, radi se pranju ustaske savesti klirom, i zato je izmisljeno to ukazanje, LAGARIJA da se zaboravom pokriju jame sa druge strane tog Gorja, poklanih Srba.

-Ако се на оном Пространом Небу једне Шпаније,Италије,јужне Француске ,ЗА СВЕ ВРЕМЕ 600 Година Инквизиције,НИКАД НИЈЕ појавила "Госпа " на небу а појави се стриктно ИЗНАД ВАС 90% ПОКАТОЛИЧЕНИХ СРБА(ЈЕР тамо у тој Херцеговини неких "хрвата" никад није ни било)...
Онда ти мени лепо објасни ,кога бре ви захебавате?
ustasko pranje savesti, s druge strane medjugorja su jame zaklanih srba, zato su sve ovo izmislili; pazi rekla im da su izabrani narod, i bog da im je dao milosti?! rimokatolici su nas klali jer im je receno da smo sizmatici, zato sve ovo pranje savesti, kao oni su bozji, izabrani ehehej, isto im je pricano i dok su nas klali za vreme ndh, a ovo je samo nastavak pranja savesti, svakom sa 3 ciste u glavi odmah jasno.

co'ce,
pazi matematike
1981-1941=40 godina
danas je 2024-1981=43 godina
zamisli da ste to ukazanje imali 1901 i nekim slucajem svet nije imao ww1, nego samo ww2, posle 40 godina, ti bi opet rekao da nije blefirala?!
znaci van pameti, radi se pranju ustaske savesti klirom, i zato je izmisljeno to ukazanje, LAGARIJA da se zaboravom pokriju jame sa druge strane tog Gorja, poklanih Srba.

mudrost ti nije jača strana...

.

Vrjeđaš 30ak miliona ljudi svih nacija i vjera koji su posjetili Međugorje a nikad nisi bio tamo!A vjerojatno nisi ni vjernik :(
rekla im da su hrvati izabran narod? i on sad vredja? radi se o ustaskim jamama sa druge strane Gorja, tj. pranju savesti rimokatolika, jer se zna da nisu srbi zbog srpstva ubijani, vec jer su navodno sizmatici - to su cinjenice, a vredja ovaj koji se pita da li je blef.

ja sam naravno vernik, pravoslavan, a ti veruj da su hrvati izabrani, mozda i jesu od djavola da nas kolju za vreme ndh
zdravorazumni ne veruju da je jedan narod izabran, pa ni hrvati

Vrjeđaš 30ak miliona ljudi svih nacija i vjera koji su posjetili Međugorje a nikad nisi bio tamo!A vjerojatno nisi ni vjernik :(
ne glupetaj

to su cinjenice

30 miliona da ne kazem cega... banovace me

hrvatski cirkus, koji vatikan nikada priznati nece

iskopase sad hrvati i toboz kralja pronaddjose mu toboz grob al se stranci tome i dalje smeju

iskopacete vi jos kraljeva ne sumnjam :rotf:

ne glupetaj

to su cinjenice

30 miliona da ne kazem cega... banovace me

hrvatski cirkus, koji vatikan nikada priznati nece

iskopase sad hrvati i toboz kralja pronaddjose mu toboz grob al se stranci tome i dalje smeju

iskopacete vi jos kraljeva ne sumnjam :rotf:
Ne skreći sa teme a to je da vrjeđaš osjećaje vjernika a ne razumiješ uopće¸cjelu priču jer vjernik vjerojatno nisi!

rekla im da su hrvati izabran narod? i on sad vredja? radi se o ustaskim jamama sa druge strane Gorja, tj. pranju savesti rimokatolika, jer se zna da nisu srbi zbog srpstva ubijani, vec jer su navodno sizmatici - to su cinjenice, a vredja ovaj koji se pita da li je blef.

ja sam naravno vernik, pravoslavan, a ti veruj da su hrvati izabrani, mozda i jesu od djavola da nas kolju za vreme ndh
zdravorazumni ne veruju da je jedan narod izabran, pa ni hrvati
To je vaša svetosavska teza koja nema baš ni trunke istine već samo vam služi da opravdate zločine nakon ww2 kad ste potpirujući mržnju prema Hrvatima sudjelovali u zločinu genocida na Blaiburgu i križnim putevima!Hrvati nisu izabrani kao što tvrdiš ali trebaš tezu da opravdaš svoj stav spram Hrvata a vjerojatno si to ponio od tvojih predšasnika!

Kao i veliki Srbin Siniša Miajlovič...i mnogi drugi Srbi koji znaju moč Medjuorja pa potajice idu tamo...
https://www.hercegovina.info/vijest...ise-sam-taj-dan-bio-covjek-nego-ikada/208553/

Preminuo Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete | HIP.ba  - Hercegovački info portal

.
https://www.medjugorje-info.com/svj...iznao-svoje-pogreske-i-poceo-vjerovati-u-boga

reci mi smireno lepo i polako što ti nije jasno u ovoj rečenici koju su prenijeli svi mediji, a dao sam ti i snimak same konferencije iz Vatikana, pa si moao čut i iz prve ruke...

Vatikan priznaje ukazanja Device Marije u Međuorju​

.

Dobro je, ispravio si BBC

hajde sada ispravi i Radio Slobodna Evropa,

Vatikan i dalje ne priznaje 'ukazanja u Međugorju'​

https://www.slobodnaevropa.org/a/vatikan-medjugorje-gospa/33125902.html

Ko zna, možda i uspeš da izmeniš sve naslove koji ti se ne sviđaju.

Mene zanima što tebe uopšte zanima stav Vatikana ako ga ne poštuješ i ispravljaš ono što su izjavili,
Ti si ubeđen da je sve to tamo istina, šta te briga za Vatikan, veruj u šta hoćeš a ne u ono što ti kažu, to je valjda poenta verovanja.

Dobro je, ispravio si BBC

hajde sada ispravi i Radio Slobodna Evropa,

Vatikan i dalje ne priznaje 'ukazanja u Međugorju'​

https://www.slobodnaevropa.org/a/vatikan-medjugorje-gospa/33125902.html

Ko zna, možda i uspeš da izmeniš sve naslove koji ti se ne sviđaju.

Mene zanima što tebe uopšte zanima stav Vatikana ako ga ne poštuješ i ispravljaš ono što su izjavili,
Ti si ubeđen da je sve to tamo istina, šta te briga za Vatikan, veruj u šta hoćeš a ne u ono što ti kažu, to je valjda poenta verovanja.

Postavio sam ti konferenciju Vatikana dje priznaju Medjuorje i potiču ljude na odlazak tamo...normalnom čovjeku to je dovoljno...
Ali neki su to teško primili, pa sada vama postavljamo uvjeravanja online teologa i katolički aktivista da je to zaista tako, jer vi to ne možete privatit na normalan način...
A ja sam temu nazvao "politički aspekt" jer kad zarebemo ispod površine vaše kritike vidimo da je to jedan FAŠIZAM prikriveni prema rvatima, jer se vaša priča svodi na to da se rvatima ne može Bog ukazat jer su Rvati...kako i sami priznajete...i to je dakle politički aspekt Medjugorja - najglasniji protivnici odbacuju Medjugorje iz fašističkih razloga...

...

croati izabrani narod od djavola ukazanjem, neka se otcepe sad od papstva ustasijad :mrgreen:
jer se vaša priča svodi na to da se rvatima ne može Bog ukazat jer su Rvati...
a blef da ste bas vi izabrani narod?
izabrao vas djavo da nas istrebite u ndh, ajde sta nije tu tacno?
zamisli da svabe dobiju ukazanje da su izabrani? izabrani da zapocinju svetske ratove, jel tako? logika prosta.
najglasniji protivnici odbacuju Medjugorje iz fašističkih razloga...
upravo tako, fasisti su isto mislili da su izabrani, pa su zato sproveli holokaust

kompleks izabranosti se i javlja kod fasisticke ideologije, naucno dokazano, vi ste samo jos jedan primer za potvrdu ovoga

Poslednja izmena:
Postavio sam ti konferenciju Vatikana dje priznaju Medjuorje i potiču ljude na odlazak tamo...normalnom čovjeku to je dovoljno...
Ali neki su to teško primili, pa sada vama postavljamo uvjeravanja online teologa i katolički aktivista da je to zaista tako, jer vi to ne možete privatit na normalan način...
A ja sam temu nazvao "politički aspekt" jer kad zarebemo ispod površine vaše kritike vidimo da je to jedan FAŠIZAM prikriveni prema rvatima, jer se vaša priča svodi na to da se rvatima ne može Bog ukazat jer su Rvati...kako i sami priznajete...i to je dakle politički aspekt Medjugorja - najglasniji protivnici odbacuju Medjugorje iz fašističkih razloga...

...
cirkus hrvatski

Has there been any miracles at Medjugorje?

The Commission also found that there were no miraculous healings connected to the apparitions in Medjugorje.

jasno i glasno vatikan porucuje DA NIJE BILO CUDA U MEDJUGORJU! NITI CUDESNIH OZDRAVLJENJA!

Krščani vjeruju da je postojao izabrani narod...
Izraelci...

Sada Rvati preuzimaju štafetu...
nihil obstat

.
problem je sto ste stafetu preuzeli od nacista /fasista, oni su pre vas mislili da su izabrani, visa rasa itd

u krscanstvu nema vise izabranih po nacionalnoj osnovi, to je hereza etnofiletizma, edukuj se malo

problem je sto ste stafetu preuzeli od nacista /fasista, oni su pre vas mislili da su izabrani, visa rasa itd

u krscanstvu nema vise izabranih po nacionalnoj osnovi, to je hereza etnofiletizma, edukuj se malo
e mujo mujo, svudje ti srbi i hrvati jel de...

samo vi ANTIFASISTI

a u drugom sv ratu ste bili najmanje u partizanima, manje po procentima od svih , cak i slovenija dala vise!

vi ste dali ispod 3 %
dali ste zato u ss jedinice 20 000

ostalo u ustase paveliceve hrvatsko cvece

Back